Kosmita Opublikowano 2 Lipca 2019 Autor Opublikowano 2 Lipca 2019 (edytowane) I kilka innych fotek Edytowane 2 Lipca 2019 przez Kosmita
Bristol Opublikowano 2 Lipca 2019 Opublikowano 2 Lipca 2019 Ciekawe jak te 2.9 V6 będzie podatne na mody albo chociaż sam program ile da
Kosmita Opublikowano 2 Lipca 2019 Autor Opublikowano 2 Lipca 2019 13 minut temu, Bristol napisał: Ciekawe jak te 2.9 V6 będzie podatne na mody albo chociaż sam program ile da 530 ps 740nm sam box
Dev Opublikowano 2 Lipca 2019 Opublikowano 2 Lipca 2019 (edytowane) 9 godzin temu, Kosmita napisał: 530 ps 740nm sam box I to wszysko na seryjnych gratach, ten silnik w fabryce jest juz mocno skręcony. U mnie na kwadracie jest jeden Panoramix co cuduje z RS4 B9 ma na ukonczeniu zestaw z Turbo Garett GTX3584RS, za dwa tygodnie ma to już jeździć. Edytowane 2 Lipca 2019 przez Dev
A-rek Opublikowano 4 Lipca 2019 Opublikowano 4 Lipca 2019 W dniu 27.06.2019 o 21:42, DonDżonson napisał: Dzisiaj miałem okazję oglądać RS5 SB, tak jak najpierw widziałem białą to totalnie mi nieprzypasowała, tak później widziałem niebieską Navarre i już wyglądała świetnie, więc w tym Nogaro pewnie jeszcze ciekawiej. Nieważne jaki kolor, RS5 SB w każdym kolorze wygląda obłędnie czy to biały, czerwony, szary czy niebieski. Kosmita ja mam takie pytanko, czy w twoim samochodzie jest już GPF?
Kosmita Opublikowano 4 Lipca 2019 Autor Opublikowano 4 Lipca 2019 2 godziny temu, A-rek napisał: Nieważne jaki kolor, RS5 SB w każdym kolorze wygląda obłędnie czy to biały, czerwony, szary czy niebieski. Kosmita ja mam takie pytanko, czy w twoim samochodzie jest już GPF? Powiem Ci szczerze, że nie mam pojęcia. Niby nie ma. Ale powinien być z uwagi na przepisy. Ale ani nie zauważyłem wypalania filtra póki co, ani nie mam żadnego zbiorniczka AdBlue.. Więc obstawiam, że ufff nie mam.
DonDżonson Opublikowano 4 Lipca 2019 Opublikowano 4 Lipca 2019 W benzynie nie ma adblue. U Ciebie GPF powinien być 3 godziny temu, A-rek napisał: Nieważne jaki kolor, RS5 SB w każdym kolorze wygląda obłędnie czy to biały, czerwony, szary czy niebieski. Właśnie w białym jak dla mnie nie wygląda, dużo lepiej prezentuje się w innych kolorach. Chętnie zobaczę tą Kosmity
Dev Opublikowano 4 Lipca 2019 Opublikowano 4 Lipca 2019 1 godzinę temu, DonDżonson napisał: W benzynie nie ma AdBlue W niektórych już są
turdzi Opublikowano 6 Lipca 2019 Opublikowano 6 Lipca 2019 W dniu 2.07.2019 o 20:05, Dev napisał: I to wszysko na seryjnych gratach, ten silnik w fabryce jest juz mocno skręcony. U mnie na kwadracie jest jeden Panoramix co cuduje z RS4 B9 ma na ukonczeniu zestaw z Turbo Garett GTX3584RS, za dwa tygodnie ma to już jeździć. Ciekawe jak to będzie wyglądać zwłaszcza że RS5SB ma już GDF
Kosmita Opublikowano 9 Lipca 2019 Autor Opublikowano 9 Lipca 2019 13 godzin temu, Bristol napisał: Co tam słychać u RSy Urlopuje się czyli niestety moknie na deszczu ? z ciekawostek to byłem na geometrii, ponieważ w idealnie prostej pozycji kierownicy auto zjeżdżało na prawo. Nie chcieli uznać gwarancji bo za późno o tym powiedziałem ale dealer zrobił i wziął koszt na siebie także tutaj ok. Z ciekawostki nr 2 to powiem, że o ile spalanie w mieście jest tragiczne i nadal średnia wychodzi mi 19l gdzie połowa baku to jazda oszczędna tak w trasie jest za***iście - normalna moja jazda czyli polowa autostrady 190 i potem druga po normalnych drogach, raczej z ciaglym wyprzedzaniem - 13l. Takze pierwszy raz przekrocze 300km na baku ogolnie jak w a4.
rodosbwa Opublikowano 9 Lipca 2019 Opublikowano 9 Lipca 2019 Całkiem fajnie wychodzi spalanie, u mnie w 3.0 bitdi w trasie mam 11 L średnie ? Miasto 14-15 L.
black4 Opublikowano 9 Lipca 2019 Opublikowano 9 Lipca 2019 Pawciu, Czyli idealne Gran Tourismo ! Mocny, wygodny i w miarę ekonomiczny ? Udanego urlopu?
k232 Opublikowano 9 Lipca 2019 Opublikowano 9 Lipca 2019 Auto za pół bani i ściąga na prawo, ale gówno..
Bristol Opublikowano 9 Lipca 2019 Opublikowano 9 Lipca 2019 (edytowane) Niestety zdarza się takie coś i trzeba to przełknąć. Mój kolega miał taki sam problem w 911 Turbo S za ponad bańkę tyle że tam naprawili to dopiero po 5 wizytach w ASO Na koniec w ramach przeprosin otrzymał kubek porsche ? Także trudno. Grunt że zrobione i można latać dalej. A tak pozatym Paweł to ile trwa pełna gwarancja ?? Edytowane 9 Lipca 2019 przez Bristol
Kosmita Opublikowano 10 Lipca 2019 Autor Opublikowano 10 Lipca 2019 W dniu 9.07.2019 o 17:47, Bristol napisał: Niestety zdarza się takie coś i trzeba to przełknąć. Mój kolega miał taki sam problem w 911 Turbo S za ponad bańkę tyle że tam naprawili to dopiero po 5 wizytach w ASO Na koniec w ramach przeprosin otrzymał kubek porsche ? Także trudno. Grunt że zrobione i można latać dalej. A tak pozatym Paweł to ile trwa pełna gwarancja ?? Ja mam na 3 lata. Ale można wydłużyć do 5 lat i 150k km. nie ściągało auto tylko środek kierownicy był minimalnie przesunięty. Mi takie szczegóły mega przeszkadzają. Zrobili, odebrałem, jest git. Ale auto po testach seriwoswych zostawione było w dynamicu więc juz widzę jak wyglądały testy... Dzięki Maciek. Zaraz się kończy.. spalanie ok. Ujdzie jak na możliwości auta. Bak bym wrzucił tylko większy..
Dev Opublikowano 10 Lipca 2019 Opublikowano 10 Lipca 2019 Nigdy mi się nie trafiło żeby nowe auto miało prosto kierownicę, zawsze była pod kątem
Rekomendowane odpowiedzi