jaras99 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2021 (edytowane) Rolki wrzucone. Fotki strzelone na szybkości zaraz po montażu. Edytowane 17 Czerwca 2021 przez jaras99 1
kamil-vag Opublikowano 17 Czerwca 2021 Opublikowano 17 Czerwca 2021 To jeszcze relingi w czerń i będzie dobrze ?
Lukasz_mk2 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Opublikowano 17 Czerwca 2021 23 minuty temu, jaras99 napisał: Rolki wrzucone. Fotki strzelone na szybkości zaraz po montażu. Widziałem na żywo - felgi robią mega robotę
jaras99 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2021 2 minuty temu, kamil-vag napisał: To jeszcze relingi w czerń i będzie dobrze ? No właśnie @kamil-vag. Wywołalem tym samym następnego moda. relingi i ramki szyb w czerń muszą pójść. Fajnie jakby się to dało na aucie zrobić. Z tego co zdążyłem wyczytać to listwy chromowe drzwi da się zdemontować ale trzeba od środka czyli rozbiórka całych drzwi.
george Opublikowano 17 Czerwca 2021 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Sprawdź podporę wału, może być wywalona.
jaras99 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2021 5 minut temu, george napisał: Sprawdź podporę wału, może być wywalona. Sprawdzana była przy okazji prób wyważania wału. Bez zastrzeżeń To będą te łożyska roznicowki w skrzyni. Luzy flanszy na to wskazują plus to że wibruje jak noga na gazie, jak popuszczę albo wrzucę na luz to wibracje ustępują
dekiel 13 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Jeszcze w dół , spasy porobić i bedzie malyna .
R4xx Opublikowano 18 Czerwca 2021 Opublikowano 18 Czerwca 2021 W dniu 17.06.2021 o 11:55, jaras99 napisał: No właśnie @kamil-vag. Wywołalem tym samym następnego moda. relingi i ramki szyb w czerń muszą pójść. Fajnie jakby się to dało na aucie zrobić. Z tego co zdążyłem wyczytać to listwy chromowe drzwi da się zdemontować ale trzeba od środka czyli rozbiórka całych drzwi. Folia i lecisz z tematem. Są do tego gotowe folie sprzedawane w formie taśmy. Jesteśmy po sąsiedzku, mogę kiedyś coś pomóc w tym temacie.
jaras99 Opublikowano 18 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2021 5 godzin temu, R4xx napisał: Folia i lecisz z tematem. Są do tego gotowe folie sprzedawane w formie taśmy. Jesteśmy po sąsiedzku, mogę kiedyś coś pomóc w tym temacie. Dawaj jakiego linka. Listwy drzwi dolne chromowe przy szybach być może i do ogarnięcia ale ta górna długa to nie wyobrażam sobie jak odkleić jednym piaskiem... Z folią też należałoby zajść za kant, żeby odłaziła, a tam średnio miejsca jest.
R4xx Opublikowano 18 Czerwca 2021 Opublikowano 18 Czerwca 2021 Godzinę temu, jaras99 napisał: Dawaj jakiego linka. Listwy drzwi dolne chromowe przy szybach być może i do ogarnięcia ale ta górna długa to nie wyobrażam sobie jak odkleić jednym piaskiem... Z folią też należałoby zajść za kant, żeby odłaziła, a tam średnio miejsca jest. Taśma na listwy chromowane | Czarny Połysk Folia-samochodowa.pl FOLIA-SAMOCHODOWA.PL Taśma na listwy chromowane - 3M Gloss Black - Czarny połysk Dobra rakla i wszędzie wjedziesz
jaras99 Opublikowano 18 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2021 2 godziny temu, R4xx napisał: Taśma na listwy chromowane | Czarny Połysk Folia-samochodowa.pl FOLIA-SAMOCHODOWA.PL Taśma na listwy chromowane - 3M Gloss Black - Czarny połysk Dobra rakla i wszędzie wjedziesz Skusze się i zamówię. Ty robiłeś te drzwiowe listwy u siebie?
R4xx Opublikowano 18 Czerwca 2021 Opublikowano 18 Czerwca 2021 1 godzinę temu, jaras99 napisał: Skusze się i zamówię. Ty robiłeś te drzwiowe listwy u siebie? Robiłem ramkę grilla przedniego x2, klamki, progi, dekory, dekielki felg i wszystko wyszło elegancko. Listwy będę też u siebie robił, co może pójść nie tak
jaras99 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2021 14 godzin temu, R4xx napisał: Robiłem ramkę grilla przedniego x2, klamki, progi, dekory, dekielki felg i wszystko wyszło elegancko. Listwy będę też u siebie robił, co może pójść nie tak Też się kiedyś bawiłem w oklejanie jeszcze w starym aucie. Wtedy to csrbon w modzie był Z tym że to jakaś chińska folia była i ciężej szło. Opalarke, rakle wszystko mam także znajdę czas i zacznę zabawę w dechroming BTW Skąd jesteś dokładnie?
R4xx Opublikowano 19 Czerwca 2021 Opublikowano 19 Czerwca 2021 (edytowane) 7 godzin temu, jaras99 napisał: Też się kiedyś bawiłem w oklejanie jeszcze w starym aucie. Wtedy to csrbon w modzie był Z tym że to jakaś chińska folia była i ciężej szło. Opalarke, rakle wszystko mam także znajdę czas i zacznę zabawę w dechroming Chińskie zwykle nie są plastyczne. Z takim 3M praca to przyjemność. Edytowane 19 Czerwca 2021 przez R4xx 1
Ivanek Opublikowano 22 Lipca 2021 Opublikowano 22 Lipca 2021 20 minut temu, jaras99 napisał: Delikatny modzik Również założyłem ramię z Q5 z allegro za niecałe 50zł i jestem mega zadowolony, estetyczniej wygląda a w dodatku dużo lepiej zbiera poprzez lepszy docisk do szyby.
jaras99 Opublikowano 22 Lipca 2021 Autor Opublikowano 22 Lipca 2021 40 minut temu, Ivanek napisał: Również założyłem ramię z Q5 z allegro za niecałe 50zł i jestem mega zadowolony, estetyczniej wygląda a w dodatku dużo lepiej zbiera poprzez lepszy docisk do szyby. Moja też z Q5 i zgadza się, zbiera bardzo dobrze z całej powierzchni
jaras99 Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Ogarnąłem ostatni element układanki Q, tj montaż pompy ABS. Poszło gładko, kodowanie przyjęte bez oporów. Przy okazji gruntowne mycie komory silnika i całej budy
dekiel 13 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Paaanie w dół go , dopiero będzie wyglądał.
jaras99 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2021 (edytowane) 15 minut temu, dekiel 13 napisał: Paaanie w dół go , dopiero będzie wyglądał. To ma jeszcze jeździć 1BV + talerze z B5 i już jest mało komfortowo. Ale amory przód się zapociły, jak umrą to włożę gwint Co tam masz u siebie za gwint? Edytowane 17 Sierpnia 2021 przez jaras99
Rekomendowane odpowiedzi