Dbaluch Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Też tak zrobię aczkolwiek na tym forum jest mnóstwo osób z różnych branży które mają wiedze na ten temat , szukam teorii spiskowej bo jestem osobą która ma wielki dystans do tego co piszą na etykietach i nie tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadybek Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 (edytowane) Nie wolno lac G13 jak nie zostal przewidziany przez producenta. G13 musi miec w zbiorniczku woreczek z jakims silikatem inaczej nie spelnia swoich zadan i żre aluminium. Ludzie wywalaja ze zbiorniczkow te woreczki i leja G12 w nowszych autach. Chodzi oczywiscie o ekologie gdy przy kolizji plyn laje sie na asfalt. Wpisz w googlu " g13 silikat" lub "g13 krzemian" Edytowane 14 Lutego 2022 przez nadybek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dbaluch Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Widzę że kolega z niejednego pieca chleb jadł., a tak poważnie to do 1.8 bfb G12+ jest odpowiednim płynem czy raczej G12 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 (edytowane) 18 minut temu, Dbaluch napisał: Widzę że kolega z niejednego pieca chleb jadł., a tak poważnie to do 1.8 bfb G12+ jest odpowiednim płynem czy raczej G12 ? G12+ jest nastepcą G12 sa zamienne i mieszalne G13 to juz inny płyn Edytowane 14 Lutego 2022 przez Dev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dbaluch Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Rozumiem , swoją drogą to też dziwne ze mimo że G12 ma już dawno następce tzn G12 + to jest nadal w sprzedaży, bynajmniej u mnie w mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Nie robić mi bałaganu w temacie Od G12 i G13 są oddzielne tematy. Cała reszta jest tutaj. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YOGI3000 Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Komplet tarcz i klocków TRW do auta miejskiego będzie spoko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Każde będą spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 54 minuty temu, YOGI3000 napisał: Komplet tarcz i klocków TRW do auta miejskiego będzie spoko? TRW zawsze było i jest ok. Rozsądny towar i rozsądna kasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YOGI3000 Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Nawet typu delphi, maxgear, mikoda itp? Chodzi o to żeby lipy też nie było, coś średniej półki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubcio099 Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 TRW będzie spoko, popatrz na FTE jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Textar, Mikoda (kolega śmiga na nich a lekko nie mają i jest ok) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerberisimo Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Witam, jakie klocki i tarcze na tył polecacie do a4 b6 1.8t q? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 29 minut temu, gerberisimo napisał: Witam, jakie klocki i tarcze na tył polecacie do a4 b6 1.8t q? Jeden ciort Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerberisimo Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Godzinę temu, Dev napisał: Jeden ciort textar 245 + ferodo są okej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Jo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGr Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Witam, szukam tarczy i klocki hamulcowe na tylną oś. Samochód to a4 b6 1.8t BFB, FWD. Z przeczytanych tu opinii klocki kupie Ferodo, tarcze Zimmermann, proszę tylko o podpowiedź, które ze strony internetowej (np. allegro, żeby cenowo korzystnie) będą pasować, ponieważ są różne systemy hamulcowe i nie mogę tego zrozumieć. Link do klocków, które chce kupić, poniżej. VIN:WAUZZZ8E94A108177. U mnie porusza się zacisk na prowadniczkach. Nie wiem jaką mam średnicę tarczy, czy 255, czy 288 mm z tyłu. Dzięki za pomoc. allegro.pl ALLEGRO.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 masz 255 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGr Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 14 godzin temu, Dev napisał: masz 255 Możesz powiedzieć, czy te klocki ferodo będą dobre co wstawiłem w poście? To samo tarcze Zimmermann, wstawiam poniżej link. allegro.pl ALLEGRO.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 2 godziny temu, KonradGr napisał: Możesz powiedzieć, czy te klocki ferodo będą dobre co wstawiłem w poście? To samo tarcze Zimmermann, wstawiam poniżej link. allegro.pl ALLEGRO.PL Klocki Ok ale tarcza musi mieć wysokość 36.6 mm a ta ma 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi