ktokolwiek Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 O madafaka, nawet bez strojenia ładnie daje z tego co mówisz, to ciekawe co będzie po strojeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aw69 Opublikowano 14 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 filmik taki krótki i moja pani za kierownicą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Szczepan. Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Dzisiaj widziałem Cie w białym jak pomykałeś. Dźwięk kozacki, z daleka słychać a zwłaszcza w tunelu jak mnie wyprzedałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blanko Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 autko super na zywo lepiej sie prezentuje niz na zdjeciach i co najwazniejsze piekielnie szybkie a ten jeden z filmikow to chyba w Lomzy nagrywany bylo dac znac bym sie poscigal z toba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy_jelcz Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 chciałbym się kiedyś przejechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aw69 Opublikowano 21 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 No i w koncu moja S4 doczekala sie pucharu 1 miejsce w klasie AWD Street w 5 rundzie WST i tym samym 3 miejsce w klasyfikacji generalnej WST w roku 2009 w klasie AWD Street - najlepszy czas jaki udalo mi sie zrobic to 12,87 po wystrojeniu powinno byc o wiele lepiej a tu kilka fotek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patry(m)k(3) Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Wypada pogratulować i czekać na nowe czasy osiągane po strojeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 pogratulowac to naprawde dobry wynik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczes Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Powiem Wam że w realu prezentuje się dużo dużo lepiej ja często bywam w Zambrowie i widzę te autko MAliiina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gelon Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 W porządku wynik Gratuluje czasów no i auta,oby miało się coraz lepiej no i coraz szybsze było Miałem w planach pojawić się w Ułęży,ale niestety nie miałem w końcu jak a chętnie bym się przejechał z Tobą kapecke Byłeś na zawodach po strojeniu czy jeszcze nie było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aw69 Opublikowano 21 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 strojenia jeszcze niestety nie bylo....niebawem sie odbędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysins Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 daj znać jakie będą efekty strojenia, bo żywo jestem zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCQ Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 ciekawa Ska, co prawda kolor mi nie leży, wnetrze ładne, co do modów, jak najbardziej właściwe, dobry czas wykręciłeś, ciekawe ile by było po strojeniu, u kogo to bedziesz robił?? P.S. zwinołes mi dosłownie spod nosa środkowy i końcowy tłumik :> he , cena była lepiej niż dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aw69 Opublikowano 23 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 auto będzie mi stroił moj kolega Witek MR Motors tak jak widac wlepy na aucie Mysle ze po strojeniu bedzie ponad 400 KM czasy sam nie wiem ale niskie 12 napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ans Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Gratulacje! ten golfik to nie 2.8 turbo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aw69 Opublikowano 24 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 dokladnie tak to jest 2,8 4 motion turbo i jest naprawde szybki skurczybyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A3 Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Do czasu... :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 mmmm... Bardzo zacne mody, swietne wyniki. Gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 aw69 ruru FMIC widze ze alu ? Ile takie kolanka ? Kurcze jak robilem u mnie w 1,8T musialem zobic z kwasiaka a ciezki sukinkot ze szok :/ Nie mam w okolicy kolanek alu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aw69 Opublikowano 28 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 to nie jest alu....to kwasiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi