Wandej Opublikowano 27 Września 2022 Opublikowano 27 Września 2022 4 godziny temu, WojtekA6C7 napisał: Jest mały problem tak jak wcześniej wrzucalem foto i pisałem że chce wrzuci felgi z E-trona przymierzyłem pasowały elegancko , minęło trochę czasu między czasie założyłem nowy hamulec do przodu, w piątek włożyłem nowe opony Hankook 265 30 21 w niedziele próbuje założyć na auto a tu z przodu felga nie wchodzi , ociera o śrubę , nowe klocki i tarczę i brakuje 5mm Co lepsze miałem jeszcze felgi z najnowszej S8 D5 próbuje włożyć jest to samo , poszedłem do piwnicy po zimowe Peaki z RS4 i tez nie wchodzą, lekka załamka mnie złapała Wszyskie felgi wczesniej pasowały. A tak się złożyło że w tydzień temu sprzedałem swoje S8 bo gość się napalił i mi suszył głowę...a że widziałem że mam E-trona już gotowego to na tydzień włożyłem 20 cali A7 Competition, a tu się okazuje że nic nie pasuje...porażka Także uważajcie z doborem felg jak macie stare hamulce 356mm z przodu i założycie nowe Nie pozostaje nic innego jak założyć 380mmProblem zniknie
Wandej Opublikowano 27 Września 2022 Opublikowano 27 Września 2022 2 godziny temu, Dev napisał: Minimum 400 U wroga przeglądu mu nie przejdzieChociaż w sumie S6 miało taki hebel.
H4mm3R Opublikowano 27 Września 2022 Opublikowano 27 Września 2022 13 minut temu, Wandej napisał: U wroga przeglądu mu nie przejdzieChociaż w sumie S6 miało taki hebel. Mam zestaw z S6 C7
WojtekA6C7 Opublikowano 28 Września 2022 Autor Opublikowano 28 Września 2022 23 godziny temu, Hugo napisał: Ty przewalisz więcej kół w tym aucie, niż wyjechało s-line z fabryki Jakoś szybko mi się nudzą a przy okazji inni mają podgląd i mogą sobie wybrać pod siebie 19 godzin temu, Wandej napisał: Nie pozostaje nic innego jak założyć 380mmProblem zniknie Teraz już nie będę zmieniał jak kupiłem nowe tarczę i klocki na 356 , myślę wcześniej o tym ,ale jednak zostaje przy serii...
Wandej Opublikowano 28 Września 2022 Opublikowano 28 Września 2022 4 godziny temu, WojtekA6C7 napisał: Jakoś szybko mi się nudzą a przy okazji inni mają podgląd i mogą sobie wybrać pod siebie Teraz już nie będę zmieniał jak kupiłem nowe tarczę i klocki na 356 , myślę wcześniej o tym ,ale jednak zostaje przy serii... Wojtek w tych zaciskach ta śruba dosyć mocno wystaje. Chyba z A8 4H zakładają bo ma płaski łeb. Trochę to pomaga przy takich sytuacjach jak Ty masz. Pewny tylko nie jestem co do modelu w jakim występowała.
WojtekA6C7 Opublikowano 4 Października 2022 Autor Opublikowano 4 Października 2022 (edytowane) W dniu 28.09.2022 o 20:53, Wandej napisał: Wojtek w tych zaciskach ta śruba dosyć mocno wystaje. Chyba z A8 4H zakładają bo ma płaski łeb. Trochę to pomaga przy takich sytuacjach jak Ty masz. Pewny tylko nie jestem co do modelu w jakim występowała. Dokładnie tak jak mówisz żadna felga nie wchodzi przez tą śrubę. Dzięki za wskazówkiMuszę znaleźć numery części tej śruby z przedliftowej i liftowej A8 4H. Może ktoś ma opcje sprawdzenia tego, to bylbym wdzięczny Jak coś to Turbiny z E-trona też nie wchodzą Edytowane 4 Października 2022 przez WojtekA6C7
WojtekA6C7 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2022 (edytowane) Witam wszystkich, Z racji że za dużo się nie działo w tym roku przy aucie , tylko eksploatacyjne rzeczy były robione , postanowiłem kupić sobie nową Gałkę zmiany biegów długo sie wachalem bo to z Aliexpres i od chińczyka itp, ale jak zobaczyłem jakoś wykonania to byłem w szoku. Wziąłem z czarnym połyskiem i na żywo wygląda petarda jak dla mnie .Myślę że dobrze będzie pasować do mojego wnętrza Wpadł też od razu kolejny maly akcent czerwieni do wnętrza, czyli tym razem już Oryginalny nowy Przycisk Start/Strop z RS6 numer 4G1905217D, ale to nie koniec czerwonych dodatków we wnętrzu w tym roku aaa no i z racji że moje felgi Peak RS4 nie weszły na zacisk , i już miałem dosyć kombinowania z felgami na ten rok , wrzuciłem na tą zimę felgi z A7/S7 4K 8.5x20et30 i siadło to tak.Fota na szybko, auto brudne Do marca może wytrzymam bez zmiany felg Edytowane 11 Grudnia 2022 przez WojtekA6C7 1 2 2
Hugo Opublikowano 11 Grudnia 2022 Opublikowano 11 Grudnia 2022 To teraz szybciej odpala z czerwonym przyciskiem Ty wariacie To teraz czerwone dywany
WojtekA6C7 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2022 7 minut temu, Hugo napisał(a): To teraz szybciej odpala z czerwonym przyciskiem Ty wariacie To teraz czerwone dywany Kręci jak szalona Wlasnie od roku poluje na dywany a konkretnie takie z RS6 Exclusive , ale nie można już kupić w ASO bo teraz robią tylko z czerwona nitka a nie z tą czerwoną tasiemka i wygląda to słabo, jakby ktoś ktoś widział takie to proszę o informację , place złotem
Hugo Opublikowano 11 Grudnia 2022 Opublikowano 11 Grudnia 2022 5 minut temu, WojtekA6C7 napisał(a): place złotem Ile tego złota? Daj do lamowania i będą jak ori, a za resztę zaoszczędzonej kasy zatankujesz auto na zlot
WojtekA6C7 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2022 (edytowane) 15 minut temu, Hugo napisał(a): Ile tego złota? Daj do lamowania i będą jak ori, a za resztę zaoszczędzonej kasy zatankujesz auto na zlot Właśnie też już o tym myślałem, masz kogoś kto to ogarnie ? Powoli się przygotowuje na zlot Edytowane 11 Grudnia 2022 przez WojtekA6C7
Leszczonka Opublikowano 11 Grudnia 2022 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Pasy jeszcze wleca pewnie bedzie igła te koła na zimę… sam nie mogę patrzeć na swoje zimówki w aucie…
george Opublikowano 11 Grudnia 2022 Opublikowano 11 Grudnia 2022 2 godziny temu, WojtekA6C7 napisał(a): Do marca może wytrzymam bez zmiany felg Następy po @FroS-t , którego zimowy setup wygląda lepiej niż większość letnich.
KoJ@K Opublikowano 11 Grudnia 2022 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Jak dla mnie te dywaniki to słaby pomysł, średnio to wygląda i mimo że to ori to kometnie mi się nie podobają. Już bym chyba wolał te z "blachy" takie czerwone lub coś takiego 1
WojtekA6C7 Opublikowano 12 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2022 7 godzin temu, KoJ@K napisał(a): Jak dla mnie te dywaniki to słaby pomysł, średnio to wygląda i mimo że to ori to kometnie mi się nie podobają. Już bym chyba wolał te z "blachy" takie czerwone lub coś takiego Nie no te są rewelacyjne , to już wiem co zamówić Ty to jednak masz gust 1
WojtekA6C7 Opublikowano 12 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2022 16 godzin temu, george napisał(a): Następy po @FroS-t , którego zimowy setup wygląda lepiej niż większość letnich. Felgi były fabrycznie nowe ,tylko wychodziły srebne , ale przerobiłem je na Bi-color czarny połysk i jakoś to wygląda, tylko to 8.5j jak dla mnie szału nie ma , ale zimę można przelatac. 16 godzin temu, Leszczonka napisał(a): Pasy jeszcze wleca pewnie bedzie igła te koła na zimę… sam nie mogę patrzeć na swoje zimówki w aucie… Oj tego mi jeszcze brakuje
Wandej Opublikowano 15 Grudnia 2022 Opublikowano 15 Grudnia 2022 @WojtekA6C7 Ta gałka za***ista To tylko do C7 czy może do B8 też podejdzie?? Jakiś link masz? Widziałbym taka w allroadzie u siebie
WojtekA6C7 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2022 14 godzin temu, Wandej napisał(a): @WojtekA6C7 Ta gałka za***ista To tylko do C7 czy może do B8 też podejdzie?? Jakiś link masz? Widziałbym taka w allroadzie u siebie Ten sprzedawca co brałem od niego nie ma już dostępnych i nie widzę teraz w takiej konfiguracji , coś takiego znalazłem € 81,63 | 1 sztuk skóra z otworem z czerwona ramka Model S logo gałka zmiany biegów piłka z pyłu klosz do Audi A6 C7 VW Golf MK6 MK7 R GTI https://a.aliexpress.com/_m0dIaiW
szafa Opublikowano 16 Grudnia 2022 Opublikowano 16 Grudnia 2022 (edytowane) Fajna ta gałka, dużo roboty z wymianą? do a7 chyba też powinna podpasować Edytowane 16 Grudnia 2022 przez szafa
Rekomendowane odpowiedzi