krzysiek_f Opublikowano 10 Maja 2022 Opublikowano 10 Maja 2022 11 godzin temu, FroS-t napisał: Zboczeniec detailingowy ale ten Gyeon tutaj nierównomiernie dotarty ? Piękne Audi i ten ład w garażu. Graty!
H4mm3R Opublikowano 10 Maja 2022 Opublikowano 10 Maja 2022 4 godziny temu, FroS-t napisał: Koło zupełnie inaczej wyglada na żywo, im dłużej patrze tym bardziej mi się podoba, ciężko jakoś mi to oddać na fotkach, może coś jeszcze wrzucę, narazie S-line nie wpadnie bo pan Glapinski ciśnie z ratami kredytów ale coś jeszcze pewnie pogrzebie w tym sezonie, Czyli zaczynasz je akceptować. Nie oszukuj się, tylko kombinuj żeby na przyszły sezon wpadło coś fajnego Mam namiary na firmę z Tajwanu, co robi kute felgi, takie Ispiri wychodzi 4k taniej niż u dawmaca, a o skręcanych już nie mówię
FroS-t Opublikowano 10 Maja 2022 Autor Opublikowano 10 Maja 2022 8 minut temu, H4mm3R napisał: Czyli zaczynasz je akceptować. Nie oszukuj się, tylko kombinuj żeby na przyszły sezon wpadło coś fajnego Mam namiary na firmę z Tajwanu, co robi kute felgi, takie Ispiri wychodzi 4k taniej niż u dawmaca, a o skręcanych już nie mówię Zobaczymy co to się narysuje
FroS-t Opublikowano 10 Maja 2022 Autor Opublikowano 10 Maja 2022 31 minut temu, H4mm3R napisał: Mam namiary na firmę z Tajwanu, co robi kute felgi, takie Ispiri wychodzi 4k taniej niż u dawmaca, a o skręcanych już nie mówię A tak w ogóle to mnie wkurwiles bo chciałem żółte hamulce ale miałem wątpliwości jak to będzie i wybrałem czerwony ale widzę u ciebie żółty siedzi jak smok do białej budy, no ale pocieszam się ze rozmiar tutaj ma znaczenie
H4mm3R Opublikowano 10 Maja 2022 Opublikowano 10 Maja 2022 14 minut temu, FroS-t napisał: A tak w ogóle to mnie wkurwiles bo chciałem żółte hamulce ale miałem wątpliwości jak to będzie i wybrałem czerwony ale widzę u ciebie żółty siedzi jak smok do białej budy, no ale pocieszam się ze rozmiar tutaj ma znaczenie Żółte najlepsze, czerwone to byle rolnik ma ale przy srebrnych felgach nie będzie źle 1
FroS-t Opublikowano 10 Maja 2022 Autor Opublikowano 10 Maja 2022 Godzinę temu, H4mm3R napisał: Żółte najlepsze, czerwone to byle rolnik ma A ja na wsi mieszkam to pasuje 1
Wandej Opublikowano 10 Maja 2022 Opublikowano 10 Maja 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, FroS-t napisał: A tak w ogóle to mnie wkurwiles bo chciałem żółte hamulce ale miałem wątpliwości jak to będzie i wybrałem czerwony ale widzę u ciebie żółty siedzi jak smok do białej budy, no ale pocieszam się ze rozmiar tutaj ma znaczenie Mówisz? Edytowane 10 Maja 2022 przez Wandej
KonradA4troop Opublikowano 10 Maja 2022 Opublikowano 10 Maja 2022 Mega siedzi, to samo koło chcę do siebie wrzucić, tyle że w graficie. Czekam na efekt końcowy, wraz z tymi "bananami" hamulcowymi. Tak btw za ile dorwałeś akebono jeśli to nie tajemnica?
FroS-t Opublikowano 10 Maja 2022 Autor Opublikowano 10 Maja 2022 2 godziny temu, KonradA4troop napisał: Mega siedzi, to samo koło chcę do siebie wrzucić, tyle że w graficie. Czekam na efekt końcowy, wraz z tymi "bananami" hamulcowymi. Tak btw za ile dorwałeś akebono jeśli to nie tajemnica? To nie moje hamulce , ja wstawiłem dwie strony wcześniej moje … 1
FroS-t Opublikowano 10 Maja 2022 Autor Opublikowano 10 Maja 2022 (edytowane) Edytowane 4 Sierpnia 2022 przez FroS-t 4
Wandej Opublikowano 11 Maja 2022 Opublikowano 11 Maja 2022 3 godziny temu, FroS-t napisał: Dzięki obniżeniu auta na gwincie osiągnąłeś bardzo fajny efekt19` w tym przypadku wygląda bardzo dobrzeJak się sprawuje w ogóle Eibach?
FroS-t Opublikowano 11 Maja 2022 Autor Opublikowano 11 Maja 2022 2 godziny temu, Wandej napisał: Jak się sprawuje w ogóle Eibach? Mega
FroS-t Opublikowano 11 Maja 2022 Autor Opublikowano 11 Maja 2022 3 minuty temu, szafa napisał: Tył jeszcze delikatnie podreguluj Nie da się
szafa Opublikowano 11 Maja 2022 Opublikowano 11 Maja 2022 Że niby koniec regulacji? to wywal całkiem regulacje i zostaw tylko sprężynę
FroS-t Opublikowano 11 Maja 2022 Autor Opublikowano 11 Maja 2022 1 minutę temu, szafa napisał: Że niby koniec regulacji? to wywal całkiem regulacje i zostaw tylko sprężynę Yop koniec regulacji
jedrekx Opublikowano 11 Maja 2022 Opublikowano 11 Maja 2022 zrobili Ci już drogę? bo zastanawiam się jak dojeżdżasz do domu pamiętam jak mnie wytelepało w A6..
FroS-t Opublikowano 11 Maja 2022 Autor Opublikowano 11 Maja 2022 17 minut temu, jedrekx napisał: zrobili Ci już drogę? bo zastanawiam się jak dojeżdżasz do domu pamiętam jak mnie wytelepało w A6.. Bo z c**jowej strony przyjechałeś ale drogę zrobili i zostało mi 30m piachu z drogi pod domem do zrobionej , także luksus, można tamować ruch tocząc się po progach zwalniających, maja mnie tak dość już ze zamówiłem naklejkę na tylna szybę „f*ck Your Opinion” 2 1
FroS-t Opublikowano 17 Maja 2022 Autor Opublikowano 17 Maja 2022 (edytowane) Siema Do auta wpadły nowe końcówki wydechów – 2x Ulter 80mm w czarnym macie, Po zabezpieczeniu CarPro Dlux i CarPro Gliss, pospawane wleciały na auto Przy okazji auto jeszcze trochę skręciłem w dół i teraz jest już tak jak się należy Tak to teraz wygląda... Edytowane 4 Sierpnia 2022 przez FroS-t 3 1
Rekomendowane odpowiedzi