przemciotorun Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 se wyrezaj dobrze wujek gada Dropson a Ty tym halo nie zasłoniłeś sobie dolotu do intercoolera? yo, ale to nie problem bo zaloze prowadnice powietrza z polifta i bedzie git, a wyrezane juz raz mialem , i teraz chce ori zreszta te z usa to rarytaski..... by mi pasowaly... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Jak sprzedawałem halogeny z wersji USA to chętnych nie było One różnią się tylko a może aż mocowaniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 se wyrezaj dobrze wujek gada Dropson a Ty tym halo nie zasłoniłeś sobie dolotu do intercoolera? yo, ale to nie problem bo zaloze prowadnice powietrza z polifta i bedzie git, a wyrezane juz raz mialem , i teraz chce ori zreszta te z usa to rarytaski..... by mi pasowaly... no to szukaj dwóch kompletów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 jest super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Piknie panocku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 wygląda jak zupełnie inne auto Przemek, rewelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 A mi się nie widzi, może na żywo się przekonam. No ale nie mi tylko tobie ma się podobać. Najważniejsze, że ty jesteś zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Albo dupiate fotki albo ten kolor lekko przechodzi w ostry róż tył i progi bardzo ok, ale jakoś ten przód mi coś nie podchodzi, nie wiem dlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_9 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 super wyszło ori hallo wpadnąto będzie jeszcze lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f16mysliwiec Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Ale wiochaaaaaaaaa ;/ Właśnie halo wygląda gites bo ja też mam takie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Progi w kolorze bez tych listw gumowych sa chyba u siebie to dziadostwo zlikwiduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vandit Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 po malowaniu tez muszę u siebie tak malnąc i przydały by się lampy na tył po II lifcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 jest piękna, it`s beautiful Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Albo dupiate fotki albo ten kolor lekko przechodzi w ostry róż tył i progi bardzo ok, ale jakoś ten przód mi coś nie podchodzi, nie wiem dlaczego fotki z telefonu.... moze w weekend cos pstrykne aparatem.... Ale wiochaaaaaaaaa ;/ Właśnie halo wygląda gites bo ja też mam takie ;p na razie i tak nic nie ruszam bo kasa mi sie skonczyla.... po malowaniu tez muszę u siebie tak malnąc i przydały by się lampy na tył po II lifcie ogolnie wyszla lipa z tym malowaniem tych lamp na czerwono, bo po paru wizytach na myjni lampa wyglada jak przed malowaniem.... oklejanie na czerwono- taz lipa bo kierunek czerwony a na II lift narazie nie mam kasy, takze narazie zostaje jak jest, ale podejrzewam ze w przyszlosci wpadnie wlasnie IIlift Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 podejrzewam ze w przyszlosci wpadnie wlasnie IIlift Rozsądny wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 dropsone a nie myślałeś nad pospawaniem dokładek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 dropsone a nie myślałeś nad pospawaniem dokładek? , zreszta teraz to juz i tak po wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vandit Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 a ile cie wyniosło malowanie dokładek przód tył i progi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 a ile cie wyniosło malowanie dokładek przód tył i progi? w sumie to jeszcze niewiem dopiero w przyszlym tygodniu jade sie rozliczyc to dam znac ile zaplacilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi