sokal Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 A ja tam widzę że opony na bieżniku są jakby troszkę zakurzone to za co ta nagroda... Nie no oczywiście żartuję To się nazywa serce do fury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 witam mam pytanie jakim cudem uzyskałeś takie progi ?? pokieruj pozdrawiam S4:naughty: gazeta i szpachla.. swoją drogą Przemek ma same rarytasy w tym aucie gratki dyplomu :hi:zasłużony Jakaś gazeta dokładnie? Dziennik czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lulek Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 witam mam pytanie jakim cudem uzyskałeś takie progi ?? pokieruj pozdrawiam S4:naughty: gazeta i szpachla.. swoją drogą Przemek ma same rarytasy w tym aucie gratki dyplomu :hi:zasłużony Jakaś gazeta dokładnie? Dziennik czy coś? Gazeta wyborcza.. :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Gazeta Wybiórcza z niej Przemas wyłapuje rarytasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 dlaczego wprowadzacie w blad..... zakladalem szalunki i lalem beton..... na powaznie progi sa z s4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 dlaczego wprowadzacie w blad..... zakladalem szalunki i lalem beton.....na powaznie progi sa z s4 laminat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 w hooy z tym laminatem... on tylko na aukcji u tego kolesia wyglada oki.... a jak mi przyslal fotki jak to wyglada na żywo to nawet mu nie odpisalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 dlaczego wprowadzacie w blad..... zakladalem szalunki i lalem beton..... :nabijasie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Kujawsko Pomorski Klub Audi Zakończenie sezonu 2012 / end of 2012 season on Vimeo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss^^ Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Widziane oblookane i obmacane jest mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 nic nie mam... nie mialem aparatu bylem przejazdem, czekam az wrzucą fotki, to cos wkleje...---------- Post dopisany at 19:25 ---------- Poprzedni post napisany at 11:22 ---------- http://i1174.photobucket.com/albums/r611/dropsone/263512_433393530043723_134761777_n.jpg lakier :slina::slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaviozo Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 nic nie mam... nie mialem aparatu bylem przejazdem, czekam az wrzucą fotki, to cos wkleje...---------- Post dopisany at 19:25 ---------- Poprzedni post napisany at 11:22 ---------- http://i1174.photobucket.com/albums/r611/dropsone/263512_433393530043723_134761777_n.jpg robiles jaka polerke itp ? czy takie foto z innego kalkulatora zawsze taka malina te twoja a4 byla a teraz juz taka papryczka meksykanska ten kolor robi robote w takie szare i brzydkie dni srebrne i czarne wogole nie wygladaja przy takiej zaróce jeny chcialem juz tyle razy sprzedac mojego trupa bo a4 leca na ryj z cenami ze szok ale jak sie tak pooglada zmodzone to potem tylko za gratami sie czlowiek rozglada yhh i patrzy na swojego zloma ze to do zrobienia potem to i to ....klapa us tez jednak robi robote i ta poliftowa dokladka ;] a sobie wmawialem ze to strata kasy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 co do lakieru to jeszcze polerki sie nie dorobilem.... mam sporo kosmetykow ale jade recznie ale o dziwo nawet to jakos wychodzi, ale czasu schodzi odgroma... ogolnie lakier jest zabezpieczony woskiem na zime i tyle.... na przyszly rok planuje zakup jakiejs maszyny..... Slawek a co dokladki to chodzi o dokladke tylnego zderzaka? to przedlift pod pdc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaviozo Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 przedlift ????? i tak jest wygieta jak ta poliftowa ? czyli rarytas jakis? USA pewnie ? a z tymi kosmetykami fakt widzialem twoj zestaw gdzies na focie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 tak, to jest zwykla przedliftowa dokladka ale pod parktronik, dlatego jest taka wypukla, ogolnie troche tego szukalem ale trafiaja sie na allegro.... ja akurat kupilem caly zderzak bo byla dobra cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelwor Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Przemek, orientujesz się, czy tylne dokładki pasują z sedana do avanta i na odwrót? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelwor Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Nie orientujesz się, czy nie pasują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 kurna ale to napisalem nie nie pasuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelwor Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Kurna, a już miałem brać... Na allegro jest chyba jeden taki i jestem prawie pewien, że to przedlift, choć zdjęcie trochę niewyraźne. Trzebaby się pytać o lepsze zdjęcie. ZDERZAK TYL PARTRONIK A4 LIFT PDC PARTRONIK BELKA (2780155307) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi