Gorczyk Opublikowano Sobota o 11:40 Autor Opublikowano Sobota o 11:40 19 minut temu, Ivanek napisał(a): Miałem te sprężynki ale na sezon zimowy trzeba ściągać bo nie działają, po dwóch latach już i tak są do wyrzucenia. No i trzeba uważać na mocowania sworzni kulowych w słupku D bo potrafi tam odrywać już sam teleskop. Fajny mod ale też zamykanie wiąże się z waleniem mocnym klapą. To racja bo jak kupiłem auto to miałem dłuższe niebieskie i też już wywaliłem. Teraz mam czarne najkrótsze i tylko po to aby po otwarciu z pilota klapy zamek nie trzaskał parę razy. A tak odepchnie delikatnie klapę I przytrzyma ją w powietrzu.
Gorczyk Opublikowano 18 godzin temu Autor Opublikowano 18 godzin temu (edytowane) 21 godzin temu, Rob@k napisał(a): Terminy w Maxtonie są obłedne. No rozwalają system 💀 Przy okazji dzisiejszego pucowania w padło parę fot Edytowane 18 godzin temu przez Gorczyk
Rob@k Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Jaki masz rozmiar opon i szerokość felgi?
Gorczyk Opublikowano 13 godzin temu Autor Opublikowano 13 godzin temu Szerokość chyba 8" a opony 235/35 1
Rekomendowane odpowiedzi