Kriss SierraFan Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Gala Panie, gala W kostce zasilającej jedna, a w 26pinowej druga No przecież mam... Znaczy muszę tylko mostki porobić tak? Czy skąd ją wziąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Gale masz w obu kostkach czy tylko jednej? Zobacz czy dasz radę otworzyć kanał 66 w navi i czy jest kodowanie na 00000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Gale masz w obu kostkach czy tylko jednej? Zobacz czy dasz radę otworzyć kanał 66 w navi i czy jest kodowanie na 00000 Już podpiąłem na 26 pinową A w zasilającej to chyba mam oryginalnie ;P muszę sprawdzić Kodowanie też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Teraz podpiąłeś? To jedź sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Teraz podpiąłeś? To jedź sprawdzić Nie teraz, już dawno Da się sprawdzić miernikiem tą galę? Jaki sygnał tam idzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bin85 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Przebieg prostokątny o częstotliwości proporcjonalnej do prędkości jazdy, jak będziesz się bardzo powoli toczył to woltomierz będzie wskazywał raz 0 raz ok.12V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Przebieg prostokątny o częstotliwości proporcjonalnej do prędkości jazdy, jak będziesz się bardzo powoli toczył to woltomierz będzie wskazywał raz 0 raz ok.12V Dobra, mam w sumie dostęp do oscyloskopu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bin85 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 No to jeszcze lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Dobra już działa Z Maksem pokombinowaliśmy, ale chyba słabo ściągało satelity i dlatego. Po za tym obczaiłem, że antena (blue bird) nie działa dobrze jak jest pod kątem ustawiona. Zobaczymy jak będzie przy chmurach na niebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom A4 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Sporo naczytalem sie na temat kodowania i zmiany wsadow w tych i innych nawigacjach. Czy spotkaliscie sie z czyms takim ze po zmianie wsadu radio stracilo dzwiek? czy predzej obstawiacie uszkodzenie ktoregos z elementow odpowiedzialnych za dzwiek? np: przedwzmacniacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Ale zmiana wsadu w radiu? A dlaczego zmieniałeś wsad? Chodzi Ci o menu? Jeśli było z niepewnego źródła to mogło to coś zepsuć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom A4 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 ja nie zmienialem, poprostu czytalem ze jesli byl zmieniny wsad czy menu to moze byc przyczyna braku dzwieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek547 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 witam Mam pytanko do tych którzy zakładali rns-d do swoich a4 b5 z a6. Zamaskowaliście jakoś szczeliny po bokach bo zastanawiam się jak to rozwiązać by ładniej wyglądało? Może ma ktoś jakieś foty lub pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto343 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 A powiedzcie mi panowie czy jest gdzies do zassania polski soft do non DX? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BizoOn Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Witam Panowie mam problem z moją navi, kupiłem ją 3 tygodnie temu, włożyłem do auta podpiąłem wszsytkie kostki oprócz czerwonej bo już nie było dla niej miejsca, odpaliłem navi, nie poprosiła mnie o kod tylko zaczęła normalnie działać. I tak działała przez 3 tygodnie, przedwczoraj jak chciałem ją odpalić wyskoczyło okienko z prośbą o kod, wbiłem kod, wyświetlił się napis PIN SAFE NIEPODŁĄCZONY, i teraz pytanie do was, co mam podłączć ? gdzie ? który ? co i jak ? Z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bin85 Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Na pin opisany jako SAFE podaj +12V, naklejkę z opisem pinów masz na pewno na górnej pokrywce navi, możesz zrobić mostek między pinem +Ub a pinem safe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BizoOn Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Dzięki za szybką odpowiedz. Zaraz to ogarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto343 Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Witam Ma ktoś może odsprzedać tuner TMC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BizoOn Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Na pin opisany jako SAFE podaj +12V, naklejkę z opisem pinów masz na pewno na górnej pokrywce navi, możesz zrobić mostek między pinem +Ub a pinem safe Zrobiłem tak ale nadal piszę SAVE - Pin Niepodłączony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bin85 Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Hmm.. możesz zrobić zdjęcie wtyczki jak to podłączyłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi