perun Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Witam A w avancie b7 gdzie taki wzmacniacz może być?
Bart-S Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Witam A w avancie b7 gdzie taki wzmacniacz może być? W tym samym miejscu co w B6 - za lewą tapicerką bagażnika, zaraz pod szybą. Moduł 8E9 035 225 'X'. Na fotce poniżej to sterownik na samej górze...
jacob12 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 A co powiecie na to że u mnie wkońcu się wk...em i ten właśnie wzmacniacz antenowy kupiłem do tanich nie należy i po wymianie dalej lipa raz gra dobrze a raz w ogóle zmiany słychać na jeżdzie po nierównym terenie tzn. dziurach może ktoś coś mógłby poradzić?
godun Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 przyjaciele drodzy - też mam problem z tym wzmacniaczem, czy bylibyście tak łaskawi powiedzieć gdzie ten wzmacniacz znajduje sie w a4 b6 cabrio? wielkie dzieki
niko860 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Wlasnie przed chwila przyszedlem z operacji poprawiania odbioru radia..Jezeli chodzi o podwazenie i latwe odejscie to niestety ale ja musialem sie niezle namordowac...Bawilem sie z tym dlugo bo balem sie ze predzej ta podsufitke polamie niz ja zdejme..Zlosc wziela gore i sie udalo wziac to sila naszczescie bez strat..Glownie chodzi o to zeby zdjac ja z 3 klipsow..Dwa w rogch i jeden na srodku..Nie bojcie sie uzyc brutalnej sily
IRO293 Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Dzięki docisnąłem styki i radio odbiera lepiej! Pozdrawiam!
piotreklon Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 A wystepowaly jakies inne jeszcze te wzmacniacze bo u mnie w avancie jest podobny ale nie ma tej czarnej blaszki przy plytce z nr. i bialej wtyczki.
Jerry013 Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 ja tez mam problem z radiem po włączeniu świael typu HID jak sa wleczone postojowki jest ok stacje odbierają ale odrazu po walczeniu swiatel radio gubi fale bym byl wdzieczny za jakies podpowiedzi w czym jest klopot
miodzio Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 A wystepowaly jakies inne jeszcze te wzmacniacze bo u mnie w avancie jest podobny ale nie ma tej czarnej blaszki przy plytce z nr. i bialej wtyczki. JA mam takie coś u siebie końcówka -P B7 AVANT
grzechuwoj Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 :hi:ja tez mam problem z radiem sprawdzę co w mojej furce. Ok klips biurowy pomógł radio odbiera teraz dobrze do podsufitki urzynem nowych klipsów bo na starych skrzypiało. Polecam opis wszystko się zgadza
czupurek Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Witam A u mnie po włączeniu grzania tylnej szyby to wycina wszystkie stacje :/ 1
dawidekd6 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Witam. Poszukuje tego czarnego klipsa poniewaz bardzo slabo mi odbiera byc moze w tym tkwi problem a u mnie go nie ma.
Robo_A4 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Witam. Poszukuje tego czarnego klipsa poniewaz bardzo slabo mi odbiera byc moze w tym tkwi problem a u mnie go nie ma. ten czarny klips to prowizorka, tego nie ma w oryginale
grzechuwoj Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Powinien być dokładany przez Aso
Tomi_G Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Witam A u mnie po włączeniu grzania tylnej szyby to wycina wszystkie stacje :/ Witam, Też mam taki problem Czasami zostaje RadioZet a reszta tylko szum. Mam avanta, oglądałem dwa razy wzmacniacz i nie bardzo widzę co można "ścisnąć" bo od płytki do obudowy jest dużo miejsca. Czy ma ktoś może jakieś rozwiązanie albo sugestie ?
wookash Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Ja tez mam taki problem: po włączeniu grzania tylnej szyby szumy i trzaski tylko słychac w radiu. Co można z tym zrobić?? (oprócz wymiany wzmacniacza na nowy)[br]Dopisany: 29 Styczeń 2011, 10:21_________________________________________________koledzy momóżcie !!!
grzechuwoj Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Sprawdź styki potem próbuj z klipsem
arris_88 Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 A gdyby tak wsadzić tam wzmacniacz antenowy od innych modeli Audi - np Q7. Czy będzie pasował i czy wszystko będzie grało? Czy jest on lepszy od tego naszego gubiącego sygnał?
przemeka4b6 Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Witam serdecznie, Potrzebuję kupić wzmacniacz antenowy do Audi A4 B6 8E5 035 225 D. Sprawa bardzo pilna. Panowie nie daje już rady bez nie działającego radia. Może da się naprawić jakoś wzmacniacz albo jakiś zamiennik. Może da radę zamontować inną antenę??
mateusio88 Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 Panowie, może ktoś mi pomoże. Problem z radiem Chorus II wczoraj grało jeszcze wszystko ładnie pięknie dziś wsiadam wyjeżdżam z garażu i zero radia, gra tylko radio maryja. Kabel od anteny jest podłączony, co mam sprawdzić? Stało się nagle, wczoraj jeszcze wszystko chodziło. Przed chwilą byłem montować zrobiony już schowek i radio działało dobrze jak wcześniej, podłączyłem VAG i znalazło błąd 856 - antena radia obwód przerwany, ale przecież teraz wszystko działa dobrze. Możliwe że błąd wyskoczył po odłączeniu wtyku anteny od radia. Nie mam pojęcia co z tym radiem;/
Rekomendowane odpowiedzi