Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dobrzy chiptunerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Kogo polecicie z Warszawy i okolic do 1.8 TFSI ?

Cofnij się kilka stron Kolego, o warszawskich z tego tematu można już książkę napisać ;)

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 588,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Właśnie przeczytałem połowę tej książki... ten tego nie robi, tamten nie robi po kablu, ten ma odległe terminy a kolejny to ma słabą cenę..., że już właśnie sobie ponarzekam, że kolega z Lublina robi z hamownią za 900 zł... a warszawka chce 1600...

Ok wysłałem maile wszystkim wymienionym z okolic wawy, zobaczymy kto ma najlepszą cenę i rozsądny termin :) szkoda, że nie mamy gdzieś jakiejś forumowej zniżki.

Opublikowano

To już Ci mogę powiedzieć, że na 90% Rogal Ci nie odpisze z braku czasu;) ja robiłem u niego swój program i nie mogę narzekać;)

Opublikowano

Kto stroi , a kto robi to co innego , taki mały szczegół :)

Opublikowano

Poleci mi ktoś może we Wro lub okolice (do 50km) dobrą hamownie 4x4 za rozsądną kase ? bo jak mi w Ecuproject powiedzieli 300 zł i nawet nie maja AFR bo się popsuła ( :( ) a za sprawdzenie kanału 33 podczas pomiaru kazali dopłacać to się wy***ałem na plecy ;)

Opublikowano

To jeszcze piz*a.ja za logi dynamicznie zapłaciłem 300 zł w k sporcie do tego jeszcze nic mi nie dał tylko powiedział wporzo jest a dziś bym się sądził z wiedzą która zdobyłem mając 1.8 T

Opublikowano

ja pier.. to Ty dopiero dałeś sie wyruchać :D

no, ale wiedza przychodzi z czasem..

Edytowane przez Imhotet

Opublikowano

a ja polecam http://gregor10.pl/z Jasła oraz RS-Motorsport Rzeszów.u Gregora robiło kilku znajomych i sa zadowolenie,ja afn robiłem w rs i mam to czego oczekiwałem

Opublikowano

Koledzy takie krótkie pytanie. Jak długo trwa proces chipowania autka 1.9TDI? I szacunkowy koszt (myślę o koledze Rolagotti) pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich

Czy posiada ktoś jakieś doświadczenia z firmą: Digitech z Katowic? www.chiptuning.auto.pl

Będę wdzięczny za każdą opinię, bo wybieram się niebawem i chciałbym poznać wasze zdanie..

Z góry dzięki

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam,

Ktoś poleci kogoś z okolic Bielska np. z naszego forum do chipa w afn ?

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

Chciałem was zapytać co możecie powiedzieć o tej firmie: https://www.facebook.com/powersoftPL

Miał ktoś styczność z tą firmą?

Ewentualnie gdzie w małopolsce (najlepiej okolice Zakopane, Nowy Targ) można zrobić dobry chip i mieć pewność że nie jest to jakaś amatorszczyzna?

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam,

Ktoś poleci kogoś z okolic Bielska np. z naszego forum do chipa w afn ?

Pozdrawiam

Jak nie znajdziesz nikogo z forum to podjedz do compsportu

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dla tych ze śląska jedyną słuszną opcją jest DIGITUN w Czechowicach Dziedzicach

Opublikowano

Witam.

Szukam dobrego chiptunera z Łodzi lub okolic. Kogo byście polecili do mojego AFN-a.

Myślałem nawet żeby skoczyć do tej Wawy do Rogalotti-ego ale nie mogę znaleźć żadnych namiarów na niego podobno na Mineralnej się zamknął zakład.

Opublikowano

Witam.

Szukam dobrego chiptunera z Łodzi lub okolic. Kogo byście polecili do mojego AFN-a.

Myślałem nawet żeby skoczyć do tej Wawy do Rogalotti-ego ale nie mogę znaleźć żadnych namiarów na niego podobno na Mineralnej się zamknął zakład.

Do Płocka daleko nie masz, więc polecę Ci naszego forumowicza "juby_p". Piotrek mocno ogarnia temat :good:

Opublikowano

Witam.

Do Płocka daleko nie masz, więc polecę Ci naszego forumowicza "juby_p". Piotrek mocno ogarnia temat :good:

Albo na południe do Otwocka, do Spanky-ego.

Rogal, raczej nie robi już AFN-ów.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatnio byłem na strojeniu u Adriana z WWE-Tuning który jest klubowiczem a4 :) Muszę przyznać, że Adrian reprezentuje profesjonalne podejście do tematu. W aucie mam instalacje LPG więc miałem kilka życzeń co do strojenia. Auto wystrojone według mojej prośby. Na początku okazało się, że w aucie nie domagało kilka rzeczy. Szybka diagnostyka, pełne wsparcie przy usunięciu usterek. Pewnie wyjdzie laurka, ale jestem w pełni zadowolony z usługi i mogę polecić innym :)

Opublikowano

a czy ktoś może polecić kogoś do chipowania diesla fiatowskiego z 2014r ?