Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dobrzy chiptunerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A czy ktoś był może w ztr tuning w łodzi na puszkina 80??

jeśli tak to proszę o jakiś komentarz

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 588,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie kogo polecicie z okolic Lublina ???

Chce zrobić sam program w 1.8t , jakis czas temu dzwonilem do Fabryki Mocy w Lublinie i krzykneli 1500 zł , chyba troche zadrogo jak za sam program... ludzie piszą ze da rade zrobić za 800 900 zł...

Opublikowano

Fabryki Mocy w Lublinie i krzykneli 1500 zł
Niech się cenią jeśli tym na życie zarabiają.
Opublikowano

Chce zrobić sam program w 1.8t , jakis czas temu dzwonilem do Fabryki Mocy w Lublinie i krzykneli 1500 zł , chyba troche zadrogo jak za sam program... ludzie piszą ze da rade zrobić za 800 900 zł...

Polecam Daron7 z tego forum, choć on tu mało zagląda. Jest to chłopak z Poniatowej ale naprawdę ogarnia temat i w miarę dobra cena. Jak chcesz to mogę ci wysłać nr telefonu na priv.
Opublikowano

dzieki, ale chyba wole zrobic to na hamowni ... mozecie cos powiedzieć o http://ame-tuning.pl/??

Opublikowano

dzieki, ale chyba wole zrobic to na hamowni ... mozecie cos powiedzieć o http://ame-tuning.pl/??

On ma hamownie, będziesz miał wykres itp. Ludzie z całej Polski do niego przyjeżdżają. Ale twoja sprawa jak chcesz przepłacać za logo itp.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, Panów :) Przeglądałem kilka wątków i ten temat ;) Chcę podnieść moc w mojej a4 b6 1.9 tdi seria :) Z tego co wyczytalem to z moich okolic (strzelce opolskie) dużo ludzi poleca Aligatora z Katowic Dynosoft :) Będzie to dobry wybór czy polecacie kogoś innego z moich okolic :)

Panowie a Ctr-tuning zabrze ?

Edytowane przez tipmaniak

Opublikowano

Prochip z Nałęczowa, polecam :) robiłem 3 lata temu A6 1.9 TDI

Opublikowano

Witam kolegow. Poszukuje kogos dobrego do podniesienia mocy w 1.9TDI AVF z Wlkp (jestem z okolic Konina) jesli bedzie ktos naprawde dobry jestem w stanie dojechac ok 300km.

Czy Rogalotti z WWE zajmuje sie tym jeszcze ? (widze sporo dobrych opini o nim od Was) Jesli tak moze ktos podac namiar do niego??

Z gory dzieki!

Edytowane przez dawid93

Opublikowano

Witam kolegow. Poszukuje kogos dobrego do podniesienia mocy w 1.9TDI AVF z Wlkp (jestem z okolic Konina) jesli bedzie ktos naprawde dobry jestem w stanie dojechac ok 300km.

Czy Rogalotti z WWE zajmuje sie tym jeszcze ? (widze sporo dobrych opini o nim od Was) Jesli tak moze ktos podac namiar do niego??

Z gory dzieki!

Skontaktuj się z naszym forumowym kolegą "juby_p" z Płocka, nie masz strasznie daleko. Piotrek mocno ogarnia te tematy, a do tego w rozsądnej cenie. Softy pisze indywidualnie pod klienta, a nie jakieś gotowce. Moje auto wyszło spod jego ręki, a także wielu innych osób. Polecam Ci go :good:

Opublikowano

Jedz do kolegi Daron7 ogarnie Ci temat na 100% chyba że chcesz przepłacać...

Z gory dzieki!

Rogalotti jest z Warszawy a nie z WWE...

Opublikowano

Hej chłopaki. Gdzie w okolicach Opola ew. Wrocław, Katowice, można zrobić pewny chip do AEB.?

Opublikowano

Up. Zadałem te same pytanie i cisza :) daynsoft all igator Katowice, albo ctr tuning zabrze :) U tych drugich jestem umówiony :)

Opublikowano

Up. Zadałem te same pytanie i cisza :) daynsoft all igator Katowice, albo ctr tuning zabrze :) U tych drugich jestem umówiony :)

Ile bulisz ?? :D

Opublikowano

Blachu dzieki serdeczne!

Opublikowano

CompSport Bielsko-Biała Stage2 do 2.0TFSI czyli DP+program = 4000zł. :shock3: Moim skromnym zdaniem Panom z CS ostatnie upały trochę zaszkodziły..

Opublikowano

dzieki, ale chyba wole zrobic to na hamowni ... mozecie cos powiedzieć o ame-tuning.pl??

Jedz do kolegi Daron7 ogarnie Ci temat na 100% chyba że chcesz przepłacać...

Przestań ...mam dobre ceny .....jeśli ktoś chce soft pod auto z hamownią obciążeniową ...w lubelskim nie znajdzie taniej .....

Opublikowano

Witam.

Prosze o sugestie ws tunerow z grodu Kraka

1 Compsport Krakow

2. TTC Tuning

3. GCS Tuning

Opublikowano

Witam.

Prosze o sugestie ws tunerow z grodu Kraka

1 Compsport Krakow

2. TTC Tuning

3. GCS Tuning

W TTC, robiłem standardowy remap, a poźniej kolejny pod większe graty. Złego słowa nie powiem. Auto bez awaryjnie jeździło. Daniel wie co robi

Opublikowano

Witam. Poszukuje kogos z Łodzi bądź okolic kto madrze zrobilby program do 1.8t 163km bfb? Mozecie koledzy kogos polecic?