strus90 Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 101km. Teraz objezdza auta od ktorych wczesniej dostawal zarowno w serii jak i z BOXem
BartoszBB Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Panowie jest jakiś godny polecenia chiptuner z lubuskiego lub zachodniopomorskiego? Bo z tego co podajecie to musiałbym jechać na drugi koniec Polski...
Dev Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 w zachodniopomorskim nie ma nic ciekawego najbliżej chyba bedzie tutaj: GOODHOPE TEAM WIELKOPOLSKA~chiptuning~elektronika~diagnostyka~GOODHOPE CHIPTUNING. Lokalizacja jakies 250 km bedzie w jedna stronę
marek_xtr Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Panowie chce zrobić korekte programu po wymianie IC, wydechu i DPF aut, Aligator dobrze ogranie temat
BUGS Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Panowie jest jakiś godny polecenia chiptuner z lubuskiego lub zachodniopomorskiego?Bo z tego co podajecie to musiałbym jechać na drugi koniec Polski... Dużo osób poleca Leoparda ze Szczecina, ja czekam na kasę i będę jechał do niego.
slodki79 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Panowie chce zrobić korekte programu po wymianie IC, wydechu i DPF aut, Aligator dobrze ogranie temat Oczywiscie ze tak... A wczesniejszy mod robilłeś u niego?
tropico Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 koledzy jaką firmę byście polecili do 4.2 TDI najlepiej w mazowieckim/zach-pom. ?
olipoli Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Jeśli ktoś z Was szuka kogoś dobrego w krakowie mam dobrego tunera robiłem u niego trzy Tdi i jestem bardzo zadowolony ! Jeśli ktoś zainteresowany pisać na pw.
mar_92 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 koledzy,czy zna ktoś w łódzkim jakiegoś godnego polecenia chip-tuner ?
radimm Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Jeśli ktoś z Was szuka kogoś dobrego w krakowie mam dobrego tunera robiłem u niego trzy Tdi i jestem bardzo zadowolony ! Jeśli ktoś zainteresowany pisać na pw. Dlaaczego PW? Napisz kogo polecasz, od tego jest ten temat
NAFAL Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Koledzy a w okolicach lublina jest ktoś godny polecenia?czy dopiero warszawa?
artur2910 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 TTC Kraków Słyszał ktos o nich??jak robia?
radimm Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 TTC Kraków Słyszał ktos o nich??jak robia? ja robiłem soft, potem korekte z jeszcze innymi gratami, paru kolegów robiło, wszyscy zadowoleni
artur2910 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Dzieki kolego to wlasnie chcialem uslyszec:) ja robiłem soft, potem korekte z jeszcze innymi gratami, paru kolegów robiło, wszyscy zadowoleni
szkodnik1 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Witam.Wiec moze zapytam o miejsce gdzie ktos moglby zajac sie chipem do 1.8T AEB mozliwie w moim rejonie, czyli Koszalin lub woj. Zachodniopomorskie. Pozdr. witam pozwolę sobie odświeżyć post i spytam czy jest już obecnie możliwość podniesienia mocy w silniku 1.9 TDI AHU w rejonie Koszalin lub woj. Zachodniopomorskie.
rob555 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Uzytkownik LEO lub Leopard dziala w Twoich okolicach i robi to <ok>
szkodnik1 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Uzytkownik LEO lub Leopard dziala w Twoich okolicach i robi to <ok> kurcze nie moge namierzyć tego kolegi na forum.
NYNA Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Uzytkownik LEO lub Leopard dziala w Twoich okolicach i robi to <ok> kurcze nie moge namierzyć tego kolegi na forum. Chiptuning Szczecin i okolice? : TDI - Najwieksze forum uzytkownikow aut Volkswagen Golf -
Rekomendowane odpowiedzi