Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wasze przebiegi w dieslach 1.9 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a można wiedzieć ile ci wyszło kuca na tej turbinie i wtryskach?

Opublikowano

271k i chyba raczej orginalny (ksiązka + Aso audi twierdzą że w 2005r. było 148k, a jak kupiłem w 2007 miał najechane 205k). leje full syntetyk i nie ubywa :)

Opublikowano

375300 dalej rosnie od 355 z chipem + Turbo awx.Dalej motul,brak jakichkolwiek dolewek

Opublikowano

moje pierwsze audi 80 z 89r sprzedalem w 2002 z przebiegiem 370 tys. km = srednio 28.5 tys. na rok

drugie auto to A4 1Z z 1995 sprzedalem w 2006 z przebiegiem 370 tys. km = srednio 33.5 tys. na rok

trzecim jezdzilem 3 tygodnie - Toledo 1.9TDI AFN z 2003 mialo 3 lata i 175 tys. km = 58 tys. km na rok

nastepne A4 z 2000r. 1.9TDI AJM sprzedalem w 2010 z przebiegiem 280 tys. km = 28 tys. km na rok

teraz mam A4 z 2003r. 1.9 TDI AVF z przebiegiem prawie 280 tys. km = 28.5 tys km na rok

zastanawiam sie skad te niektóre przebiegi :mysli: to ze sa ksiazki serwisowe i w ASO sie zgadza to nic nie znaczy :cool1:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

300000 dalej i nic sie nie dzieje silnik awx zero wkladu w tej sinik nic

Opublikowano

1998r AFN 350 000 km, olej 10W40 (zmiany co 8000 km) i teraz będzie zmiana na 5W40.

(Przebieg u kuzyna to 420 000 km rok 2000 i wie że był kręcony).

http: wygląd gładzi cylindrów ...

gladzie.jpg

Opublikowano

A4 B5 1.9 TDI Quattro silnik AFN rocznik 1998 kupiłem jak miał 299tys 2 miesiace temu ..teraz mam 302 Tys i dalej smiga..

Opublikowano

340tys od 2lat na mocnym koxie, prawdopodbnie niebawem uszczelka pod czapką :gwizdanie:

tak uszczelka za 4 dni :gwizdanie:

Opublikowano

1998r AFN 350 000 km, olej 10W40 (zmiany co 8000 km) i teraz będzie zmiana na 5W40.

(Przebieg u kuzyna to 420 000 km rok 2000 i wie że był kręcony).

http: wygląd gładzi cylindrów ...

gladzie.jpg

Czemu został silnik rozebrany? Brał olej?

Opublikowano

1z to wiesz moze miec i 500 i wiecej i bedzie chodzil bez problemu;]

Opublikowano

w aso Lublin kiedyś pytałem o historę pojazdu konkretniej o przebieg , powiedzieli że 100zł pacę i powiedzą mi jaka była historia jeśli wogóle była bo jeśli nie było a zaczną sprawdzać to 100 poleci i tak :wallbash: to osobiście, a jak by tak telefonicznie dane podać obojętnie aso Audi VW Skoda Seat kiedyś czytałem że powinni udostępnić za free , zalezy od salonu a co do mojego przebiegu to 230 tyś na zegarze, a naprawdę to było tak że już teraz co za różnica czy 400 czy 500 tyś ale na virusa się nadał :naughty: a dogłębnie jeśli jest historia to pytanie ile tyś ???? z tym że czasami powoli 100zł się zaczyna oddalać :wallbash: ach ta ciekawość

Opublikowano

Byłem w tym ASO, a dokładniej w Świdniku. Za wydruk kompletnej historii serwisowej zapłaciłem 60 zł. i przy okazji dowiedziałem się że do 213 tyś na zegarach należy dodać 60 tyś, ale i tak jest dobrze, no i ta znana historia:)

Opublikowano

w aso Lublin kiedyś pytałem o historę pojazdu konkretniej o przebieg , powiedzieli że 100zł pacę i powiedzą mi jaka była historia jeśli wogóle była bo jeśli nie było a zaczną sprawdzać to 100 poleci i tak :wallbash: to osobiście, a jak by tak telefonicznie dane podać obojętnie aso Audi VW Skoda Seat kiedyś czytałem że powinni udostępnić za free , zalezy od salonu a co do mojego przebiegu to 230 tyś na zegarze, a naprawdę to było tak że już teraz co za różnica czy 400 czy 500 tyś ale na virusa się nadał :naughty: a dogłębnie jeśli jest historia to pytanie ile tyś ???? z tym że czasami powoli 100zł się zaczyna oddalać :wallbash: ach ta ciekawość

Na forum golfa jest gość, który sprawdza historię za 25 zł :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Październik 2011, 20:51_________________________________________________Był, temat skasowany :kwasny::wallbash:

Opublikowano

ja mam 300tys bez 50km 95rok tylko ze olej wciąga jak smok ale silnikowo :good:

Opublikowano

Jeśli przy 300 tyś (o ile naprawdę tyle ma) wciąga olej - to silnik musiał być nieziemsko katowany. U mnie licznikowo 250 tyś, ale podejrzewam że realny przebieg o jest o 100-150 tyś. większy. Dodam, że silnik nie spala prawie w ogóle oleju (nie licząc wycieków).

Opublikowano

Jeśli przy 300 tyś (o ile naprawdę tyle ma) wciąga olej - to silnik musiał być nieziemsko katowany. U mnie licznikowo 250 tyś, ale podejrzewam że realny przebieg o jest o 100-150 tyś. większy. Dodam, że silnik nie spala prawie w ogóle oleju (nie licząc wycieków).

no nie mówię że nie ja mam ciężką nogę

Opublikowano

Chłopaka wygryźli bo sprawdzał historie auto VAG na forum golfa za 25zeta ( mi sprawdził za 15zł bo miałem tylko jeden wpis), musiały pozostać krezusy które wołają sobie po 50zł i wzwyż. :(

Opublikowano

a ile można zrobić tysięcy na 1.9tdi AWX 131KM

Opublikowano

a ile można zrobić tysięcy na 1.9tdi AWX 131KM

a ile Ty będziesz żył?