Brysio Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 kompetne z metalowymi koncowkami tylko zawroki do rureczek trzeba bylo wkrecic reszta byla kompletna w folii posklajana ale nie takie wyjebiaszcze piekne opakowania jak te ktore kupiles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Grzesiu, kiedys rezasz Q ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Grzesiu, kiedys rezasz Q ? piekna sprawa Q czas pokaze i moze cos wydumam Ostatnio jezdzilem 2.0 TFSI Q po programie .... piekne wrazenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Wiem, że masz Start Engine ale pod te czujniki ciśnienia i webasto taki pilocik by Ci się przydał: http://allegro.pl/audi-a4-s4-przelacznik-wielofunkcyjny-modul-i1392858549.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Pewnie , ze mam tylko jest na razie luzem pod podlokietnikiem :gwizdanie: Dzis przyszly zaworki do czujnikow kontroli cisnienia opon Popoludniu wysylka mojej NAVI i rezanko Polskiego Menu na najnowszym sofcie 2011 SDS i VIMhack by cobra7 . Do najnowszych RNS E 193 robi sie niestety dla kazdej indywidualnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Grześ słyszałem że strzeliła ci podgrzewana szyba przednia, co to się stało :?: I jak tam z RNS-E kiedy będzie z nowym menu ciekawe czy coś zmienili. I co tam będziesz miał pod przyciskiem CAR :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Tak szyba dostala pare kamieni i jest male pekniecie i przestala grzac Z ubezpieczycielem sa klopoty , oczywiscie wszyscy szybiarze sa zdziwieni ze taka szybe wogle nie montowali do A4 Nigdzie w Polsce nie ma takiej szyby ;( tylko ASO 3000 PLN Na NAVI czekam info od cobra7 mam nadzieje ze soft bedzie dzialal i odpale SDS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 wrclaguna robiłeś "korektę" ubezpieczenia po zmianie szyby ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 wrclaguna robiłeś "korektę" ubezpieczenia po zmianie szyby ? Mam pakiet ubezpieczen dom , 2 samochody i nie moglem zmienic pakietu ubezpieczenie szyb obejmuje w moim przypadku tylko do 2000 Pln Bede zmienial ubezpieczyciela , pewnie na ALIANZ nie da sie tego naprawic ? nie da sie naprawic tylko wymiana ;( szybe i tak zamowilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 a miałeś pakiet szyba w AC ? jaki ubezpieczyciel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 a ja napisałem posta bo jakimś czasie a juz się odpowiedzi pojawiły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 kurde droga cos ta szyba na maxa ja piernicze szkoda bo musisz kasy dolozyc z wlasnej kieszeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 kurde droga cos ta szyba na maxa ja piernicze szkoda bo musisz kasy dolozyc z wlasnej kieszeni Chyba że z tytułu AC jak ma 0% wkładu własnego, to nic by nie zapłacił :gwizdanie: ale by mu wzięli 10% zniżki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Grześ chyba ma na myśli że ma osobno szyby ubezpieczone do kwoty 2tys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Grześ chyba ma na myśli że ma osobno szyby ubezpieczone do kwoty 2tys Tak mam tylko wykupione dodatkowe ubezpieczenie na szyby do kwoty 2 tys. Juz nie ma sensu placic AC w takim starym klekocie Tak czy siak nowa szyba zamowiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnybravo Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 chyba jeszcze tu nie pisałem, no ale ............. chyba moje ulubione B6 piękna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 masz pod reka numer tej szyby kukne za ile moj znajomy by taka zalatwil ) moze sie komus przyda na przyszlosc ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Juz nie ma sensu placic AC w takim starym klekocie nie masz AC od kradziezy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Juz nie ma sensu placic AC w takim starym klekocie nie masz AC od kradziezy? No właśnie...?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 grzechu mnie juz characz placi wiec auto jest bezpieczne :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi