Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Audi rs4 azr gt25 eliminator powered by Sportmile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Atmosfera faktycznie jest spoko :wink4: i wyluzowana :wink4: a piękna biała Papuga umila dodatkowo czas :wink4:

Opublikowano

Auto juz na kolach ze skreconym zawieszeiem oraz ulozona wiazka. . Przepustnica juz prawie skonczona. Zostal front i dopieszczenie . Kolejna partia fotek

04222f27.jpg

a7af2918.jpg

194a82fe.jpg

d30fa87b.jpg

60677cf5.jpg

9d89a6e8.jpg

3f90db52.jpg

a0511b94.jpg

877a8f69.jpg

Opublikowano

kurcze ze to wszystko tam sie zmiesciło :gwizdanie:

Opublikowano

Takie jest wyjscie z pompy . Wszystko okaze sie przy strojeniu . W ostatniej rs4 wystarczylo ale tam mniej koni jest. Zakladam poprowadzenie nowych przewodow ale poki co sprobujemy na seryjnych

Opublikowano

Fajnie wyglądają te doloty, stoją jak kobry :>

Tyle, że podczas jazdy w deszczy będą naciągać wodę z nadkoli. Przerabiałem problem stożka blisko nadkola. Musiałem wyrezać osłony, aby stożek nie zaciągał z nadkola. Tu dodatkowo nadkole jest wentylowane.

Opublikowano

U ciebie szybciutko wszystko sie idzie u nas tez jdzie jakos niestety znowu rajd orlenu i trzeba przełozyc koniec projektu.A czy srednice w pompie przewodów dadza rade??? :gwizdanie:

Sid sie zalamie :)
Opublikowano

projekcik mega kasiasty i przemyślony :good:

widze na placu subarynki :kox:

GT WRX STI :decayed: coś dla mnie

powodzenia w modach :good:

Opublikowano

Przepustnica skonczona, powstala ona z przepustnicy z bmw 540 oraz nissana 200sx s14. W masce pojawily sie wloty. Tym razem wzorowalismy sie na wlotach znalezionych w jednym z aut zza wielkiej wody

c0606150.jpg

2f48752d.jpg

25cbae3a.jpg

80a25334.jpg

965d8412.jpg

Opublikowano

małe te doloty :confused4:

Opublikowano

mowisz o dolotach czy wlotach ?

o dolotach..

Opublikowano
:shocked: male ? w tej chwili nie wiem co mam napisac , zamurowało mnie . Krotkie doloty srednicy 2x 76 mm upchany jak sie da ze zrobionymi nawiewami prawie bezposrednio a ty mowisz ze maly ? WTF
Opublikowano

Srednica spokojnie wystarczy na te 550+ bez przesady. Za to ja bym zlikwidował to smigło "na czole" silnika i założył wentylatory elektryczne. Pozdrawiam.

Opublikowano

Katalizatory jednak musza zrobic out. Auto bardzo pieknie zareagowalo z przejscia z 0,9 na 1,2 z 387 koni na 440 natomiast pozniej juz katy skutecznie nam posuly humor . Wiec zabieramy sie do ich wyciecia. POzdrowienie dla Gula i vtg, dla Brt za " doj*b mu zaplonu " i macplowi " doj**alem " .... brt " malo :) " W piatek ciag dalszy walki. Ponizej 2 wyrwane z reki wykresy tylko informacyjnie bo docelowo jeszcze sie on pozmienia. 500 koni do zrobienia .

9df20ccc.jpg

1ab2a7c2.jpg

Opublikowano

Ale fajnie trzyma to doładowanie. :kox: Wykresy tez mile dla oka :evil: