Krycha Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 froger34 jaka ty masz teraz ta A4 nieczasami taka bordowa bo wczoraj ktos taka A4 raczej Q zabawial sie na parkingu kolo cmentarza w lubieni , ale nie mialem czasu podjechac polukac bo wiozlem ciepla pizze do domciu . JAK JA ZALUJE ZE NIE MAM Q !!!!!!! Tak to ja byłem. Wyjechałem przewietrzyć 4 cylindry Zawsze tam się turlamy gdy spadnie trochę śniegu więc pewnie mnie jeszcze tam kiedyś zobaczysz silver_leon mogę i jutro podjechać i odebrać. Spot w poniedziałek najbliższy czy za tydzień? Paragon tylko Nam starczy Marcin będę pamiętał na przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 15 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 spot w ten poniedziałek-tylko jeszcze miejscówka jeszcze bliżej nie określona :> cmentarz czy castorama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 jak tak dalej bedzie padac to bedziemy mogli rozegrac zawody w drifcie a potem na sajgonki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 N spot w ten poniedziałek-tylko jeszcze miejscówka jeszcze bliżej nie określona :> cmentarz czy castorama? Na cmentarzu pewnie więcej miejsca będzie, ale pod Casto chyba widniej Kurcze, mam fwd, drift może być nieco utrudniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Kurcze, mam fwd, drift może być nieco utrudniony to tak jak większość z nas musimy jakieś inne konkurencje opatentować dla ośki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Np kto ustoi najdluzej w miejscu ruszajac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 15 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 to na cmentarzu jutro bo coś spora ekipa może się pojawi-każdy po świeczce co by dwa razy nie jeżdić :laghing2: :laghing2: Na cmentarzu pewnie więcej miejsca będzie, ale pod Casto chyba widniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver_leon Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 silver_leon mogę i jutro podjechać i odebrać. Spot w poniedziałek najbliższy czy za tydzień? Paragon tylko Nam starczy Jesli chcesz podjechać odebrać a ktos by wnikał że to ja zamawaiłęm to powiedz,że było dla Ciebie zamawiane (przez Jacka) I proszę daj znać czy odebrane , czy mam je jechać odbierać. Czy paragon czy FV to już od Ciebie zalezy bo mogą co chcesz wypisać. Czekam na info i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 silver_leon ok jak możesz to odbierz ty żeby nie było komplikacji. Ja podjadę w poniedziałek na spociwo i odbiorę osobiście z Twoich rąk Z góry serdeczne dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 to na cmentarzu jutro bo coś spora ekipa może się pojawi-każdy po świeczce co by dwa razy nie jeżdić :laghing2: :laghing2: Na cmentarzu pewnie więcej miejsca będzie, ale pod Casto chyba widniej tam pod glownym wejsciem od dlugiej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 To gdzie wkońcu ten spot, żebym Was nie szukał podjadę to odbiorę gadżety od kolegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 18 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 na cmentarzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 To jeden macie cmentarz w Ostrowcu? Ciekawe :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhy Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 To jak Panowie? O której ten spot? Bo może pojawimy się z Plastuchem;p Dajcie dokładne namiary;p Ja do 18 mam zajęcia;p więc koło 18.30 wyjedziemy ze skarżyska:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 To jeden macie cmentarz w Ostrowcu? Ciekawe :gwizdanie: Chyba wydaje mi sie ze chodzi o ten cmentarz nad targiem , na gorze . Jesli sie myle to mnie uswiadomcie ze bym nie bladzil jak zeszlym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Nie lepiej pod Castoramą? Tam każdy trafi... Ale nieważne róbta gdzie chceta ja i tak wpadnę na chwile i nie swoim autem, bo moje nieco niedomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhy Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Cholera Plastuch się nie pojawi juto;p Jedzie ktoś ze skarżyska jeszcze? Bo samemu to nudno będzie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Plastuch to lama I len Zero ducha klbowego Moje tez nieco niedomaga Wiec nie podjade i ja Frogerson podjedzie w reprezentacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Plastuch to lama I len Zero ducha klbowego Moje tez nieco niedomaga Wiec nie podjade i ja Frogerson podjedzie w reprezentacji Jak ja proponowałem Niedziele w kielcowie albo w ostrowcu kiedy każdy może to się nikt niepalił do spota! A ja jutro kończe prace o 18nastej a potem mam siłke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 No to panowie decydujmy o tym miejscu, bo czasu mało Opcje są, z tego co widzę, trzy: - Castorama - cmentarz przy Długiej - cmentarz przy Denkowskiej (nad targowiskiem) Które miejsce odpowiada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi