Kwinto69 Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 myślę że to jeszcze lepsze niż karny k....s za parkowanie Więc chodź pomaluj mój świat...
Dev Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 jutro 11 listopada, Dzień Niepodległości na Polsacie też bedzie....
devon00 Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 Oferta - Mitsubishi Galant - Mitsubishi Galant sprowadzony z Niemiec, od właściciela który posiadał go od 6lat, do końca serwisowany w ASO, doinwestowany, z ni
kiciafirerek Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 Niemiec, Francuz i Żyd dostali zadanie w ciągu dwóch minut mieli zjeść bochenek chleba, wyprasować koszule i przelecieć laskę - Wpierw zaczął Niemiec: wyprasował koszulę... skończyły się dwie minuty nie zdążył... - Następny Francuz: przeleciał laskę i zjadł kawałek chleba...skończyły się dwie minuty nie zdążył... - Następny Żyd: kazał lasce prasować koszulę w tym czasie ją dymał i jadł chleb...minęły dwie minuty zdążył... Na koniec pytają się całej trójki o wrażenia: - wpierw Niemiec: Nas w Niemczech uczą że najważniejsza jest praca, następnie żeby zjeść a na samym końcu liczy się rozrywka -następnie Francuz: A u nas najważniejsza jest zabawa, następnie żeby mieć pełny żołądek, a na końcu jest praca -na to Żyd: A nas uczą że jak nie wydymiesz tego który na ciebie pracuje to się nie najesz
Sherlock Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 Zaskakująca decyzja władz więzienia ws. Breivika - Fakty w INTERIA.PL ten artykuł nadaje się tylko tutaj , gościu mnie normalnie rozwalił :facepalm:
Beny Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 chce taki traktor:jerk: gdzie mozna go kupic?
skrab Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 za***isty sprzęt te wszystkie auta i muszą sie schować ...
Pandzior Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 ---------- Post dopisany at 12:30 ---------- Poprzedni post napisany at 02:20 ----------
Viwaldi Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 Do kol zbigok ja mieszkam w ...ardzie szczecińskim i tego nie wychwyciłem
xdanielx Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 Weekend - Ona Tańczy Dla Mnie - Wykonianie Króla Juliana - YouTube
bialy986 Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 Nieudany kawał radiowy taty Tiffany - YouTube#
Rekomendowane odpowiedzi