siara Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 CeZik jest dobry, polecam też inne jego piosenki
RS Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 Przekąsiła - Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetu
Frimuś Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 Przychodzi baba do lekarza: - Panie doktorze ciagle jestem wkurwiona, wszystko i wszyscy mnie wk***iają, a najbardziej wk***ia mnie to, że wszystko mnie wk***ia, prosze mi pomoc! - Czy próbowala Pani w jakiś sposób się wyciszyć, uspokoić, np. spacery w lesie, parku wsród spiewu ptaków, spacerujac boso po trawie, kontakt z przyrodą bardzo pomaga... - E tam, Panie Doktorze - ptaki mnie wk***iają, bo drą ryje, w trawie pełno robactwa, pajęczyny, gałęzie zaczepiają o ubranie, nie, nie, przyroda mnie wk***ia! - To może inny sposób, np. kąpiel w wannie pełnej piany z aromaterapią, przy nastrojowej muzyce? - E tam, Panie Doktorze, tego tez próbowałam piana mnie wk***ia, bo szczypie w oczy, muzyka mnie wk***ia, każda muzyka mnie wk***ia, ta nastrojowa najbardziej mnie wk***ia, a te olejki zapachowe, to dopiero wkurwiajace, kleją sie, lepią, plamią, nie, nie olejki najbardziej mnie wk***iają! - No dobrze, to może sex? Jak wyglada Pani życie seksualne? - Sex !? A co to takiego? - Nie wie Pani co to sex!? No dobrze, zaraz Pani pokaże, proszę za parawan. Po chwili na parawanie lądują kolejne części garderoby: spodnie, spódnica, kitel, bluzka, biustonosz, majtki. Po kolejnej chwili słychać sapanie i wzdychania, wreszcie słychać głos kobiety: - Panie Doktorze, proszę się zdecydować? Wkłada Pan czy wyciąga, bo już mnie pan zaczyna wk***iać!
Viwaldi Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Przychodzi baba do lekarza: Przeczytaj post #13286 z poprzedniej strony - może wyda ci się znajomy:grin:
H4mm3R Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Najlepsza jest laska na końcu filmiku:grin: A to nie czasem Anita Sikorska SIKORSK A. (sikorska) - modelka, portfolio, zdje
Viwaldi Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 :polew: Renault chyba tuningów nie miał bo gościu się wyłączył
skrab Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 telefon do mechanika w sprawie skrzyni biegów - YouTube! ---------- Post dopisany at 20:07 ---------- Poprzedni post napisany at 19:58 ---------- ---------- Post dopisany at 20:17 ---------- Poprzedni post napisany at 20:07 ----------
bialy986 Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Smog.pl - Straszna winda - kolejna odsłona jeśli nie fake to się doigrali żarcików:decayed:
Dev Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Kabaret Ani Mru Mru - Dyrektor [2012] - YouTube a to wyebało mnie na cyce :polew::polew::polew::polew: Kabaret Neo-nówka - Ksiądz i kościelny (najśmieszniejsza wersja) - YouTube
Gość zoltakaczka Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 wymiana koła z przymrużeniem oka Mężczyzna 1 Poczuć szarpnięcie 2 Przejechać jeszcze około 1 km nasłuc**jąc i obserwując przejeżdżające samochody, czy któryś nie złapał gumy 3 Zatrzymać się na środku jezdni, wysiąść i obejrzeć wszystkie koła 4 Zakląć i pokazać palec omijającym i trąbiącym kierowcom 5 Zjechać na pobocze i wysiąść 6 Wsiąść z powrotem do odjeżdżającego samochodu Zaciągnąć ręczny i włączyć światła awaryjne 7 Wysiąść wprost w głęboką kałużę 8 Wyjąć z bagażnika skrzynkę z narzędziami, teczkę, zakupy, jakieś papiery, szmaty, blachy, kawałek deski i inne śmieci 9 Wyjąć lewarek, klucz do kół i zapasowe koło 10 Zakląć na brud i smary, pokazać palec przejeżdżającej i trąbiącej ciężarówce 11 Zdjąć marynarkę, założyć rękawice 12 Wyjaśnić kierowcy ciężarówki, że to nie było do niego i że może schować swoją wielką łyżkę do opon i jechać dalej. 13 Podłożyć lewarek ukradkiem pokazując palec odjeżdżającej ciężarówce 14 Zacząć podnosić samochód Zakląć na wgnieciony próg 15 Opuścić samochód, ustawić lewarek poprawnie Podnieść samochód 16 Spróbować odkręcić koło 17 Zakląć i pokazać palec przejeżdżającym samochodom Opuścić samochód 18 Poluzować śruby trzymające koło 19 Podnieść samochód 20 Odkręcić koło i zrzucić je na jezdnię 21 Dogonić toczące się koło i przewrócić je na pobocze 22 Zakląć i pokazać palec przejeżdżającym samochodom 23 Założyć zapasówkę 24 Wrzucić lewarek, klucz do kół, teczkę, narzędzia, rękawice i resztę śmieci do bagażnika 25 Z triumfem na twarzy pomachać przejeżdżającym samochodom, a potem i tak pokazać im palec 26 Wsiąść do samochodu, zwolnić ręczny, wyłączyć awaryjne, ruszyć 27 Przejechać 200 m, zatrzymać się, cofnąć 28 Wrzucić przebite koło do bagażnika 29 Zakląć na brak rękawic na rękach 30 Wsiąść, ruszyć, po 5 km usłyszeć dziwny dźwięk, zatrzymać się 31 Wysiąść, przejść z powrotem ok. 500 m Znaleźć odkręconą śrubę 32 Wrócić do samochodu, dokręcić wszystkie śruby we wszystkich kołach 33 Zakląć i pokazać palec przejeżdżającym samochodom 34 Wsiąść, ruszyć, przejechać 10 km, złapać następną gumę. 1 Poczuć szarpnięcie 2 Przejechać jeszcze około 1 km nasłuc**jąc i obserwując przejeżdżające samochody, czy któryś nie złapał gumy 3 Zatrzymać się na środku jezdni, wysiąść i obejrzeć wszystkie koła 4 Zakląć i pokazać palec omijającym i trąbiącym kierowcom 5 Zjechać na pobocze i wysiąść 6 Wsiąść z powrotem do odjeżdżającego samochodu Zaciągnąć ręczny i włączyć światła awaryjne 7 Wysiąść wprost w głęboką kałużę 8 Wyjąć z bagażnika skrzynkę z narzędziami, teczkę, zakupy, jakieś papiery, szmaty, blachy, kawałek deski i inne śmieci 9 Wyjąć lewarek, klucz do kół i zapasowe koło 10 Zakląć na brud i smary, pokazać palec przejeżdżającej i trąbiącej ciężarówce 11 Zdjąć marynarkę, założyć rękawice 12 Wyjaśnić kierowcy ciężarówki, że to nie było do niego i że może schować swoją wielką łyżkę do opon i jechać dalej. 13 Podłożyć lewarek ukradkiem pokazując palec odjeżdżającej ciężarówce 14 Zacząć podnosić samochód Zakląć na wgnieciony próg 15 Opuścić samochód, ustawić lewarek poprawnie Podnieść samochód 16 Spróbować odkręcić koło 17 Zakląć i pokazać palec przejeżdżającym samochodom Opuścić samochód 18 Poluzować śruby trzymające koło 19 Podnieść samochód 20 Odkręcić koło i zrzucić je na jezdnię 21 Dogonić toczące się koło i przewrócić je na pobocze 22 Zakląć i pokazać palec przejeżdżającym samochodom 23 Założyć zapasówkę 24 Wrzucić lewarek, klucz do kół, teczkę, narzędzia, rękawice i resztę śmieci do bagażnika 25 Z triumfem na twarzy pomachać przejeżdżającym samochodom, a potem i tak pokazać im palec 26 Wsiąść do samochodu, zwolnić ręczny, wyłączyć awaryjne, ruszyć 27 Przejechać 200 m, zatrzymać się, cofnąć 28 Wrzucić przebite koło do bagażnika 29 Zakląć na brak rękawic na rękach 30 Wsiąść, ruszyć, po 5 km usłyszeć dziwny dźwięk, zatrzymać się 31 Wysiąść, przejść z powrotem ok. 500 m Znaleźć odkręconą śrubę 32 Wrócić do samochodu, dokręcić wszystkie śruby we wszystkich kołach 33 Zakląć i pokazać palec przejeżdżającym samochodom 34 Wsiąść, ruszyć, przejechać 10 km, złapać następną gumę. Kobieta 1 Poczuć szarpnięcie 2 Zatrzymać się na poboczu, włączyć awaryjne 3 Wyjrzeć przez okno 4 Zauważyć przebite koło 5 Wyjąć z torebki komórkę 6 Zadzwonić po męża, przyjaciela albo po pomoc drogową.
Gość Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Troool - Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetu
Rekomendowane odpowiedzi