Chuck Norris Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Gość, który handluje na Allegro pisał mi wczoraj, że ma mieć w przyszłym tygodniu oryginalną za 500zł Cenę z serwisu podał 997zł. Jeśli to prawda że ori to jak za darmo, bierz!
_Bartek_ Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 To klape z lotką pewnie sie da wyrwac w tej cenie
Bieniek Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Mlody i jak z jakoscia lotki??Wszystko ok??Mozesz zrobic dokladne zdjecia spasowania tego??
Młody_drog Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Spasowana jest dobrze, ale widać małe jakby kropki, no i z jednej strony k**wa tam gdzie go przykręciliśmy to trochę pękł ale jak się nie przypatrzysz to nie zauważysz. Ogólnie wygląda ok tylko ten jeden mankament.
andr3i Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 tylne swiatla cud malina panie ogolnie bardzo przyjemna maszyna gratki
Bart-S Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 No nareszcie to auto wygląda Design tylnych lamp zachęca do przesiadki z Avanta na Limo
Młody_drog Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2010 hehe, no mówię wam, tylne lampy naprawdę wyglądają super, tylko trochę kierunki słabo widać, więc myślę o mocniejszych żarówkach. Co myślicie o pryśnięciu tego przyciemnienia lakierem? zrobić połysk?
Denis Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 o ja pier... kur... :kox: :kox: jaka zaje****ista bryka !! Lada dzień kupuje takie autko i od razu mówię idę w Twoje ślady z modami Musze mieć takie ledy !! Coś pięknego !! A jak się sprawuje ten kolorek? Ciężki do utrzymania w czystości?
Chuck Norris Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zastanów się, każdy czarny wygląda za***iście jak się go za***iście co dziennie pucuje...
Denis Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 w takim razie inaczej zapytam jaki kolor na audi najdłużej utrzymuje czystość i jednocześnie nie szpeci autka?
Chuck Norris Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Każdy ma swój gust, nie róbmy burdelu w temacie... EOT! :gwizdanie:
Młody_drog Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Ha ha ha, to się uśmiałem, nie kupuj czarnego bo się ubrudzi, nie kupuj srebrnego bo nie widać aż tak bardzo jak go wypolerujesz... Nie wiem, zależy to od indywidualnego gustu, mi się podoba czarny, aż tak źle z utrzymaniem czystości nie jest
Denis Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Ha ha ha, to się uśmiałem, nie kupuj czarnego bo się ubrudzi, nie kupuj srebrnego bo nie widać aż tak bardzo jak go wypolerujesz... Nie wiem, zależy to od indywidualnego gustu, mi się podoba czarny, aż tak źle z utrzymaniem czystości nie jest i takiej konkretnej odp oczekiwałem sory za "EOT"
badboy Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 respekt za optykę autka całkiem nieźle to wygląda lampy również wyglądają ciekawie - lecz o tym przekonać można sie na zywo bo fotki nie ukazują pełnej okazałości wiem bo moje lampy tez zupelnie inaczej sie prezentują na żywo aniżeli na fotach. pozdro
Młody_drog Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Panowie, co myślicie o starych Rs6 w grafit? Muszę zmienić opony to pomyślałem, że zmienie i felgi Wyglądałoby to mniej więcej tak, tylko, że to stara fota bez s line:
David Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 felgi rs6 bardziej mi sie podobaja niz rs4 ktore co 3 na forum ma
jedrekx Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 felgi rs6 bardziej mi sie podobaja niz rs4 też mam takie zdanie Młody ma chyba w graficie więc zobacz jak wyglądają
Rekomendowane odpowiedzi