Opublikowano 30 Sierpnia 200917 l kiedys byly nawet za 899zl i byly nowe ori lema tylko z 06r...nowak zg je kupywal takze mozna trafic,a te rzeczywiscie wygladaja jak zregenerowane tylko gumy wymienione i srodki od str.karoseri...ciekawe czy tam tez sa znaczki lema bo powinny
Opublikowano 30 Sierpnia 200917 l są nowe ale bez końcówek drążka, w Bydgoszczy nowe kosztują kpl z końcówkami. 1350 w sklepie polecam MOTOMAR Bydgoszcz
Opublikowano 2 Września 200917 l Dzięki za tak liczne odpowiedzi , nie ma co chyba kombinować tylko kupić trochę drożej ale w pewnym sklepie.
Opublikowano 5 Września 200917 l chłopaki a co powiecie na wachacze Holenderskiej firmy A.B.S moge je miec w cenie MS -ów , a kolega który je sprowadza mowi ze nie mial na nie jeszcze reklamacji a sprzedał już sporo hmm...
Opublikowano 5 Września 200917 l a slyszeliscie o takiej firmie ABS?? pod spodem jest logo tego na fotce, gosc z motoryzacyjnego polecal mi to dzis ma niby kosztowac 850zl, podobno jest godne uwagi, zna ktos lub wie ktos cos na ten temat? [br]Dopisany: 10 Marzec 2009, 15:30_________________________________________________http://www.absallbrakesystems.com/ to jest adres tego producenta niestety po niemiecku /nieznam/ niemiecka firma, może kichy nie odwalają co Wy o tym sądzicie?? też już kiedyś pytałem o te wachacze, nikt nic nie podpowiedział, w zaprzyjaźnionym sklepie też mi je polecali, kosztował komplet coś ok 800 - 900 zł, ale i tak wybrałem MS
Opublikowano 6 Września 200917 l We wtorek zakładam MS-y zobaczymy co z tego będzie , do tego od razu wymieniam tulejki na tylnej belce febi i gumy na stabilizatorze przednim, mam nadzieję że w końcu będzie ciszaaa.
Opublikowano 7 Września 200917 l Nigdy ale to NIGDY nie polecam nikomu wahhaczy MS ! Nie wytrzymaly 25 tys. Na 4 zrobily sie luzy jezdzilem tak jeszcze jakis czas i wkoncu jeden wahacz dolny po prostu sie posypal i wypadl blokujac mi kolo - cale szczescie ze na miejscu i przy prawie zerowej predkosci.
Opublikowano 8 Września 200917 l Dlatego jak stuka sie nie jezdzi ... Zycie... Kiedys wyjmowalem klientowi dolny wachacz mimo ze na trzepakach wyszlo tylko ze gorne kiepskie a dolny 5 mm luzu Jakbym nie przyuwazyl pewnie mialby tak jak ty... One sa o tyle zdradliwe ze ciagle sa napiete i rzadko kiedy halasuja : dociska je z gory sprezyna z amorem ciagle do ziemie i malo halasuja mimo ze maja juz cholerny luz...
Opublikowano 9 Września 200917 l Witam w zwiazku z tym ze u mnie tez zaczyna stukac zawiecha mam pytanie prosze o info czy ktos ma dojscie do wachaczy lemfordera kompletu w miare dobrej cenie i nie podróbek
Opublikowano 9 Września 200917 l Witam w zwiazku z tym ze u mnie tez zaczyna stukac zawiecha mam pytanie prosze o info czy ktos ma dojscie do wahaczy lemfordera kompletu w miare dobrej cenie i nie podróbek nie idź na łatwiznę... W rabatach i promocjach..
Opublikowano 9 Września 200917 l :kox:Podpoweim że gość zwie się TOM77 z nim juz rozmawiałem i na razie ma na sztuki
Opublikowano 11 Września 200917 l hej właśnie dziś założyłem wahacze A.B.S i okazało się ze nie można ustawić zbierzności,bo drążek kierowniczy kręci się do okoła a nie powinien... i idzie na gwarancje... co do wahaczy to napisze jak troche pośmigam...pozdrawiam
Opublikowano 11 Września 200917 l no żeby z tymi wachaczami też nie było coś nie tak jak z tym drążkiem
Opublikowano 14 Września 200917 l ja mam ms niecały rok i już mi napierdala <chinski chłam> nie polecam
Opublikowano 14 Września 200917 l ja mam ms niecały rok i już mi nap***a <chinski chłam> nie polecam No OK tylko ile przez ten rok przejechałeś? Można 6000km, można i 60000..
Opublikowano 17 Września 200917 l Tak zaproponuje żeby może ci co mają na MS przejechane powyżej 5000km niech się wypowiadają po kolei postami ile przejechali i po jakich drogach to pomogło by tym co się zastanawiają - między innymi i mi. Ma ktoś może kogoś zaufanego co tym handluje?