krzysiek23 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 kiedys byly nawet za 899zl i byly nowe ori lema tylko z 06r...nowak zg je kupywal takze mozna trafic,a te rzeczywiscie wygladaja jak zregenerowane tylko gumy wymienione i srodki od str.karoseri...ciekawe czy tam tez sa znaczki lema bo powinny
felipe.avant Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 są nowe ale bez końcówek drążka, w Bydgoszczy nowe kosztują kpl z końcówkami. 1350 w sklepie polecam MOTOMAR Bydgoszcz
szakal21 Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Dzięki za tak liczne odpowiedzi , nie ma co chyba kombinować tylko kupić trochę drożej ale w pewnym sklepie.
Saritankian Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 chłopaki a co powiecie na wachacze Holenderskiej firmy A.B.S moge je miec w cenie MS -ów , a kolega który je sprowadza mowi ze nie mial na nie jeszcze reklamacji a sprzedał już sporo hmm...
strzala_123 Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 a slyszeliscie o takiej firmie ABS?? pod spodem jest logo tego na fotce, gosc z motoryzacyjnego polecal mi to dzis ma niby kosztowac 850zl, podobno jest godne uwagi, zna ktos lub wie ktos cos na ten temat? [br]Dopisany: 10 Marzec 2009, 15:30_________________________________________________http://www.absallbrakesystems.com/ to jest adres tego producenta niestety po niemiecku /nieznam/ niemiecka firma, może kichy nie odwalają co Wy o tym sądzicie?? też już kiedyś pytałem o te wachacze, nikt nic nie podpowiedział, w zaprzyjaźnionym sklepie też mi je polecali, kosztował komplet coś ok 800 - 900 zł, ale i tak wybrałem MS
katex Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 We wtorek zakładam MS-y zobaczymy co z tego będzie , do tego od razu wymieniam tulejki na tylnej belce febi i gumy na stabilizatorze przednim, mam nadzieję że w końcu będzie ciszaaa.
TTom3k Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Nigdy ale to NIGDY nie polecam nikomu wahhaczy MS ! Nie wytrzymaly 25 tys. Na 4 zrobily sie luzy jezdzilem tak jeszcze jakis czas i wkoncu jeden wahacz dolny po prostu sie posypal i wypadl blokujac mi kolo - cale szczescie ze na miejscu i przy prawie zerowej predkosci.
Nosb Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Dlatego jak stuka sie nie jezdzi ... Zycie... Kiedys wyjmowalem klientowi dolny wachacz mimo ze na trzepakach wyszlo tylko ze gorne kiepskie a dolny 5 mm luzu Jakbym nie przyuwazyl pewnie mialby tak jak ty... One sa o tyle zdradliwe ze ciagle sa napiete i rzadko kiedy halasuja : dociska je z gory sprezyna z amorem ciagle do ziemie i malo halasuja mimo ze maja juz cholerny luz...
misiek 1 Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Witam w zwiazku z tym ze u mnie tez zaczyna stukac zawiecha mam pytanie prosze o info czy ktos ma dojscie do wachaczy lemfordera kompletu w miare dobrej cenie i nie podróbek
Nosfer Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Witam w zwiazku z tym ze u mnie tez zaczyna stukac zawiecha mam pytanie prosze o info czy ktos ma dojscie do wahaczy lemfordera kompletu w miare dobrej cenie i nie podróbek nie idź na łatwiznę... W rabatach i promocjach..
fireman tom Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 :kox:Podpoweim że gość zwie się TOM77
misiek 1 Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 :kox:Podpoweim że gość zwie się TOM77 z nim juz rozmawiałem i na razie ma na sztuki
Saritankian Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 hej właśnie dziś założyłem wahacze A.B.S i okazało się ze nie można ustawić zbierzności,bo drążek kierowniczy kręci się do okoła a nie powinien... i idzie na gwarancje... co do wahaczy to napisze jak troche pośmigam...pozdrawiam
strzala_123 Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 no żeby z tymi wachaczami też nie było coś nie tak jak z tym drążkiem
felipe.avant Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 co za kaszanki, wszystko jedna fabryka "made in china"
philipsss Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 ja mam ms niecały rok i już mi napierdala <chinski chłam> nie polecam
pan kierownik Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 ja mam ms niecały rok i już mi nap***a <chinski chłam> nie polecam No OK tylko ile przez ten rok przejechałeś? Można 6000km, można i 60000..
#czarny# Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Tragedia po 15 tys.km 4 wahacze padły. Nie polecam. pozdr.
czarnuch Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Tak zaproponuje żeby może ci co mają na MS przejechane powyżej 5000km niech się wypowiadają po kolei postami ile przejechali i po jakich drogach to pomogło by tym co się zastanawiają - między innymi i mi. Ma ktoś może kogoś zaufanego co tym handluje?
Rekomendowane odpowiedzi