sokal Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 A moje protektory MARKGUM MHK4 195/65R15 spisują się wręcz rewelacyjnie i mogę je polecić z czystym sumieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek20stencel5 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Julek, właśnie z powodu ceny kupiłem 15 bo 17 cholernie drogie. Do tego nie muszę teraz uważać przy każdym krawężniku a w razie poślizgu i pogięcia koła nowa felga wyjdzie mnie 60zł, więc tragedii nie ma, a na koła staram się nie patrzeć heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julo23 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Poka foto jak to sie prezenci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek20stencel5 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Coś tam po południu zarzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyabc Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Też mam Conti TS830 i sobie chwalę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julo23 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 A w jakim rozmiarze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanRay Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Ja założyłem takie: Nokian W+ 205/55 R16 91 T i nie narzekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyabc Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Ts830 205/55r16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zychu Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 ja mam Michelin Alpin 3 195/65. Wg mnie super oponka na zimę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The a4 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Dunlop winter 4D i jest git 195/65/15 2gi sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julo23 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 W rozmiarze 15'' to każda dobra A opone można kupić w każdym sklepie rowerowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 W rozmiarze 15'' to każda dobra Nie gadaj głupot bo ktoś jeszcze uwierzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario357 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 ja osobiście polecam Michelin Alpin A4 świetna opona na śnieg od wczoraj je testuje i jestem pod bardzo dużym wrażeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawci_o Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Ja mam już drugi sezon Conti TS830 sprawdzają się super. Drogę do domu mam pod dość stromą górkę i różnie na niej jest.. ale zawsze wyjeżdżam - sąsiad mieszka w połowie góreczki i ma Dębicę frigo 2 ( nowe) i nie daje rady wyjechać... wiadomo że na lód nie wiele pomoże ale na śnieg jest naprawdę super. następne jakie kupię to pewnie Michelin Aplin 4 lub jakieś nowsze jeśli się pojawią - oczywiście rozmiar: 195-65-R15. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodziak22 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Jezdziłem na conti TS 830,miały ok 5.5mm i oponki dawały radę. Kupiłem nowe Goodyery 7+ ale śniegu już nie ma. Jedynie moge powiedzieć ,że na mokrym asfalcie bardzo dobrze się trzymają.czekam na śnieg Następne będą Michelin Alpin 4 Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alik16 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Ja mam już drugi sezon Conti TS830 sprawdzają się super. Drogę do domu mam pod dość stromą górkę i różnie na niej jest.. ale zawsze wyjeżdżam - sąsiad mieszka w połowie góreczki i ma Dębicę frigo 2 ( nowe) i nie daje rady wyjechać... wiadomo że na lód nie wiele pomoże ale na śnieg jest naprawdę super. następne jakie kupię to pewnie Michelin Aplin 4 lub jakieś nowsze jeśli się pojawią - oczywiście rozmiar: 195-65-R15. zastanawiam sie nad tymi oponkami ... ale 205 juz mnie przeraza ze za male bedzie?? a ty chcesz wstawic 195 ?? to bedzie przy masie naszej a4 dobrze sie prowadzilo ? tzn trzymalo ? gumiarz mi mowil ze 225 bedzie ok ale zeby mniejsze nie zakladac teraz mam 235 /45/17 jak bym przeszedl na 205/55/16 to myslicie ze bylo by ok dodam ze lubie ostra jazde i czesto bawie sie na sniegu ...bo quattro .. jest swietne pod tym wzgledem z driftem .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawełek Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 ja od 3 lat jeżdzę na goodyear ultra grip 7 i jestem bardzo zadowolony, swego czsu jak czytałem testy to one wypadały najlepiej. a rozmiar 195/65/15 i płaciłem tanio wyjątkowo bo po 200 za szt z montażem nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alik16 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 ja od 3 lat jeżdzę na goodyear ultra grip 7 i jestem bardzo zadowolony, swego czsu jak czytałem testy to one wypadały najlepiej. a rozmiar 195/65/15 i płaciłem tanio wyjątkowo bo po 200 za szt z montażem nowe to cos bardzo malo ale kupowales nowe za tyle ?? 800 zl wszystkie .. nie lezaki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwak3 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Witam. Jeździ ktoś może na uniroyalach ms 66 plus, to są zimówki. Ja zakupiłem miesiąc temu i mam mieszane uczucia. Niby miekka guma a na oblodzonej nawierzchni jadę na nich jak na sankach. na sniegu i błocie posniegowym ok. na asfalcie tez ok. Jak ktos ma te oponki to proszę o parę słówek jak się sprawują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokal Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 No ale wiesz, na lód to raczej kolce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi