medik Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 z kumplem się chajtasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Mnie nie będzie, chyba że do 12 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Co wy to kurfy robicie w niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 z kumplem się chajtasz ? musiałbym drugiego dnia nie pić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacek91 Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 to spot pod domem weselnym?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 to spot pod domem weselnym?? paput tera właśnie walczy z myślami na temat niedzieli, pić czy nie pić oto jest pytanie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 to spot pod domem weselnym?? paput tera właśnie walczy z myślami na temat niedzieli, pić czy nie pić oto jest pytanie :polew: nie no jak pierwszego dnia pijesz, to drugiego tym bardziej musisz, bo umrzesz :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 to spot pod domem weselnym?? paput tera właśnie walczy z myślami na temat niedzieli, pić czy nie pić oto jest pytanie :polew: nie no jak pierwszego dnia pijesz, to drugiego tym bardziej musisz, bo umrzesz :> tak myślac to rodzisz w sobie alkoholika który bierze udział w maratonach :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 to spot pod domem weselnym?? paput tera właśnie walczy z myślami na temat niedzieli, pić czy nie pić oto jest pytanie :polew: nie no jak pierwszego dnia pijesz, to drugiego tym bardziej musisz, bo umrzesz :> tak myślac to rodzisz w sobie alkoholika który bierze udział w maratonach :polew: nie no trzeciego dnia już nie piję bo wtedy to już bym umarł [br]Dopisany: 03 Listopad 2011, 18:06_________________________________________________ to spot pod domem weselnym?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Dobry jesteś, tyle powiem. Może Ty nie chcesz tej kasy, co? Dlatego tak unikasz kontaktu. chce część, kontaktu to Ty unikasz, wielokrotnie bywałeś na tych spotach na których ja i ani części anie kasy nie widziałem, ani nawet informacji nie raczyłeś udzielić Już dawno powiedziałem, Twoje nieudane interesy to nie moja sprawa. Miłosz próbował się kontaktować, wielokrotnie. Nie chciałeś odebrać telefonu, nie odpisywałeś na smsy. Równie dobrze mogłeś na spocie powiedzieć, odebrać telefon, odpisać na smsa czy napisać pw. A Ty cisza. Teraz jak wyszła sprawa próby sprzedaży spawanych felg to nagle Ci się przypomniało. Rozmawiałem z Markiem, ucieszył się na myśl o spocie, powiedziałem mu też o tym co o nim napisałeś. Ciekaw jestem czy na spocie powiesz mu to samo co napisałeś na forum. A i od razu sprawa próby sprzedaży spawanych felg od razu się wyjaśni - przy świadkach. Później napiszę, do moderatorów. Mnie Twoja osoba niewiele interesuje ale oszczerstw i wyzwisk w stosunku do mojej osoby nie zostawię. Gdybyś miał jaja to byś się, przyznał i powiedział że chciałeś sprzedać spawane felgi na forum. A tak masz mi za złe, że poinformowałem odpowiednie osoby. Pisząc posty, że jestem Ci rzekomo winien pieniądze (całe 30zł ) po prostu próbujesz wybielić się moim kosztem. Sorry ale ja tak tego nie zostawię. Odpowiedni wątek na forum się pojawi :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Dobry jesteś, tyle powiem. Może Ty nie chcesz tej kasy, co? Dlatego tak unikasz kontaktu. chce część, kontaktu to Ty unikasz, wielokrotnie bywałeś na tych spotach na których ja i ani części anie kasy nie widziałem, ani nawet informacji nie raczyłeś udzielić Już dawno powiedziałem, Twoje nieudane interesy to nie moja sprawa. Miłosz próbował się kontaktować, wielokrotnie. Nie chciałeś odebrać telefonu, nie odpisywałeś na smsy. Równie dobrze mogłeś na spocie powiedzieć, odebrać telefon, odpisać na smsa czy napisać pw. A Ty cisza. Teraz jak wyszła sprawa próby sprzedaży spawanych felg to nagle Ci się przypomniało. Rozmawiałem z Markiem, ucieszył się na myśl o spocie, powiedziałem mu też o tym co o nim napisałeś. Ciekaw jestem czy na spocie powiesz mu to samo co napisałeś na forum. A i od razu sprawa próby sprzedaży spawanych felg od razu się wyjaśni - przy świadkach. Później napiszę, do moderatorów. Mnie Twoja osoba niewiele interesuje ale oszczerstw i wyzwisk w stosunku do mojej osoby nie zostawię. Gdybyś miał jaja to byś się, przyznał i powiedział że chciałeś sprzedać spawane felgi na forum. A tak masz mi za złe, że poinformowałem odpowiednie osoby. Pisząc posty, że jestem Ci rzekomo winien pieniądze (całe 30zł ) po prostu próbujesz wybielić się moim kosztem. Sorry ale ja tak tego nie zostawię. Odpowiedni wątek na forum się pojawi :gwizdanie: a kto CI oszuście powiedział że chce z takim chamem spocić w ogóle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Pieniędzy nie chcesz, wyjaśnić na forum czy felgi były spawane czy nie nie chcesz.... :gwizdanie: Może po prostu się boisz, że na jaw wyjdą Twoje kłamstwa. Ja tak tego nie zostawię :gwizdanie: Moderatorzy o sprawie wiedzą, wiedzą o moich krokach i śledzą ten wątek (garwoliński też). Mam sprawę wyjaśnić i tak zrobię.[br]Dopisany: 03 Listopad 2011, 20:41_________________________________________________Sprawa niewyjaśnienia spawanych felg jest moderatorom dobrze znana. Nie wiem czemu wypowiadasz się za całą grupę to Ty masz problem bo próbowałeś wcisnąć bubla na forum. A, że nie wyszło to winisz mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Pieniędzy nie chcesz, wyjaśnić na forum czy felgi były spawane czy nie nie chcesz.... :gwizdanie: Może po prostu się boisz, że na jaw wyjdą Twoje kłamstwa. Ja tak tego nie zostawię :gwizdanie: Moderatorzy o sprawie wiedzą, wiedzą o moich krokach i śledzą ten wątek (garwoliński też). Mam sprawę wyjaśnić i tak zrobię. boję się, sram w gacie przed pogromcą oszustów wielkim armisiem, oddaj mi częśc najpierw którą zawłaszczyłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Pieniędzy nie chcesz, wyjaśnić na forum czy felgi były spawane czy nie nie chcesz.... :gwizdanie: Może po prostu się boisz, że na jaw wyjdą Twoje kłamstwa. Ja tak tego nie zostawię :gwizdanie: Moderatorzy o sprawie wiedzą, wiedzą o moich krokach i śledzą ten wątek (garwoliński też). Mam sprawę wyjaśnić i tak zrobię. boję się, sram w gacie przed pogromcą oszustów wielkim armisiem, oddaj mi częśc najpierw którą zawłaszczyłeś Zawłaszczyłem część za 30zł, taki biedny jestem że nie mam za co oddać Bądź poważny człowieku Lepiej powiedz jak to z felgami było, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Chłopaki załóżcie sobie swój wątek spinki i aferki w lubelskim , a temat spotów zostawcie juz w spokoju, nowy zaglada patrzy co sie dzieje i wyciaga wnioski negatywne :gwizdanie: NA SPOT NIE PRZYJEŻDŻA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.m Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 to dlaczego marek nie sprzedał felg na złom tylko wcisnął komuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Widziały gały co brały Paput widział co kupuje, sam pół godziny płakał żeby z ceny 50zł zejść bo felgi spawane. A na forum cena wzrosła o 100% i spaw zniknął [br]Dopisany: 03 Listopad 2011, 20:49_________________________________________________ to dlaczego marek nie sprzedał felg na złom tylko wcisnął komuś Potwierdzasz, że felgi były złomem i były spawane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Chłopaki załóżcie sobie swój wątek spinki i aferki w lubelskim , a temat spotów zostawcie juz w spokoju, nowy zaglada patrzy co sie dzieje i wyciaga wnioski negatywne :gwizdanie: NA SPOT NIE PRZYJEŻDŻA EOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.m Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 ale przez telefon felgi był rzekomo w stanie bardzo dobrym i gdyby nie kupił ich paput tylko ktoś kto wziołby je przesyłką to by go marek poprostu oszukał[br]Dopisany: 03 Listopad 2011, 20:54_________________________________________________ja nic nie potwierdzam tylko ty tak uważasz, a skoro tak było a marek jest uczciwy to nie powinien ich wystawiać na alegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 ale przez telefon felgi był rzekomo w stanie bardzo dobrym i gdyby nie kupił ich paput tylko ktoś kto wziołby je przesyłką to by go marek poprostu oszukał Jakby babcia miała wąsy to by była dziadkiem [br]Dopisany: 03 Listopad 2011, 20:55_________________________________________________Po prostu powiedz były spawane czy nie ? Widzę, że oboje unikacie odpowiedzi chociaż ją doskonale znacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi