Opublikowano 31 Stycznia 201214 l Ciemna zielen B5 1.9TDI sedan TST XXXXX droga w strone Brodow pozdrawiam pomrugalismy swiatlami sobie nawzajem pazdrawiam u kolegi chyba z 8000K :gwizdanie: siema dudi!! Mówię, co tak siedzi mi na tyle, jak skręciłem na połągiew to wiedziałem że to ty cheesy.Przy wyprzedzaniu pięknie Ci zamruczał ten AWX :kox:Pare razy widziałem twoją furkę. Wiesz że się nawet znamy hi Niestety tylko 6000k
Opublikowano 1 Lutego 201214 l Sobota, 28.01.2012, pod realem na płaskowickiej - CRY srebrny B5 sedan z ramkami. Jakoś nie zdążyłem dać znaka ;-)
Opublikowano 2 Lutego 201214 l Dzisiaj Malik, i jego TT, widziany na światłach na Połczyńskiej/róg Szeligowskiej.
Opublikowano 2 Lutego 201214 l Wczoraj w Łodzi, skrzyżowanie Aleksandrowskiej i Szparagowej, około 15 - srebrny Avant B5 z przednim zderzakiem od S4 i ramkami klubowymi - któż to? Pozdrowienia
Opublikowano 2 Lutego 201214 l Dzisiaj w Piaskach koło godz 13 przed rondem na Lublin - Chełm srebrny Avant B6 na nr LU 0**** ramki klubowe zagadałem przez radyjko ale chyba mam troszkę zepsute, więc nie wiem czy usłyszał. Pozdrawiam
Opublikowano 2 Lutego 201214 l Wczoraj w Łodzi, skrzyżowanie Aleksandrowskiej i Szparagowej, około 15 - srebrny Avant B5 z przednim zderzakiem od S4 i ramkami klubowymi - któż to? Pozdrowienia To chyba ja. Z roboty wracalem. Ale nie widzialem sedanika zadnego :decayed:Pozdrawiam :>
Opublikowano 3 Lutego 201214 l Wczoraj na Grochowskiej w Wawie zaparkowany srebrny sedan z ramką klubową i rej. KBC tylko właśnie nie spojrzałem ale chyba B7. Pzdr
Opublikowano 5 Lutego 201214 l Dzisiaj ok godz. 13 na Rodowicza "Anody" w W-wie B6 AVANT WN 47xxx z klubowymi ramkami Pozdrawiam.
Opublikowano 5 Lutego 201214 l dzisiaj Olsztyn kolo 7:40 czarny b7 z czarnymi szybami rej NO .... później o 16 tez Olsztyn srebrna b5 z klubowymi ramkami rej CB 702... pozdrawiam
Opublikowano 6 Lutego 201214 l Wczoraj widziany przedliftowy Sedan szary metalik na blachach WZW... Koło godz 19. Wyjeżdżał ze Zwolenia w strone Puław a po kilku kilometrach zjechał na CPN. Z tyłu na klapie naklejka klubu. Pozdrawiam
Opublikowano 6 Lutego 201214 l Witam Czarny B6 AVANT CB 553xx - kto parkuje na placu MegaCar przy ul. Przasnyskiej 2A w W-wie. z klubowymi ramkami ?? ________________ Pozdrawiam Rafał
Opublikowano 7 Lutego 201214 l Dzisiaj ok 8 45 w Lublinie na Kunickiego B5 czerwone taxi stało na chodniku z tyłu naklejka klubowa po lewej stronie.
Opublikowano 7 Lutego 201214 l Prawdopodobnie PIXI widziany dzisiaj na korotyńskiego, przy grójeckiej - późno zauważyłem
Opublikowano 8 Lutego 201214 l Prawdopodobnie PIXI widziany dzisiaj na korotyńskiego, przy grójeckiej - późno zauważyłem Po czym poznałeś to moje rewiry :gwizdanie: , również za póżno zauważyłem ... ale pozdrawiam
Opublikowano 8 Lutego 201214 l Pazdzioch BUBY znowu widziany w K&K Autoservice walczą chłopaki, walczą
Opublikowano 8 Lutego 201214 l Dzisiaj ok 8 45 w Lublinie na Kunickiego B5 czerwone taxi stało na chodniku z tyłu naklejka klubowa po lewej stronie. hi To nikt z klubu ostatnio gościa zaczepiłem i mówił ze kupił z taka naklejką , chyba ze 2 w lublinie czerwona taksa myka
Opublikowano 8 Lutego 201214 l Dzisiaj ok 8 45 w Lublinie na Kunickiego B5 czerwone taxi stało na chodniku z tyłu naklejka klubowa po lewej stronie. hi To nikt z klubu ostatnio gościa zaczepiłem i mówił ze kupił z taka naklejką , chyba ze 2 w lublinie czerwona taksa myka czy gelo nie miał jakiś czas temu czerwonej na sprzedarz? Może to jego EOT
Opublikowano 8 Lutego 201214 l Prawdopodobnie PIXI widziany dzisiaj na korotyńskiego, przy grójeckiej - późno zauważyłem Po czym poznałeś to moje rewiry :gwizdanie: , również za póżno zauważyłem ... ale pozdrawiam Byłem raz na spocie, razem mojego avf'a słuchaliśmy Akurat podrzucałem kumpla z pracy - wieźliśmy zderzak do jego rozbitego rovera