Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kogo dzisiaj wieczorem zatrzymała policja na wlocie do Ożarowa? Czarne B5 w avancie. WZ.....

Opublikowano

Dziś czarne B5 avant srebrne relingi spotkane przy Orlenie w Grodzisku Maz blaszki WPR **** + ramka klubowa

Pozdrawiam

---------- Post dopisany at 19:12 ---------- Poprzedni post napisany at 15:07 ----------

Czarne B6 Sedan spotkane dziś o 17 na trasie do Janek WPR0907* czyżby Nosfer :decayed: ? była wlepa na klapie

Pozdro

Opublikowano

Czarna B5 przed liftem, sedan z lotką na klapie i wlepkami klubowymi na ul.Bursaki w Lublinie pod uczelnią WSPA.

Blachy LPU..

Opublikowano

To moja padlina zaparkowana, bylem na Arenie potem do Ldl na chwilkę. Trzeba bylo zagadnac :P, mi jakoś nic klubowego się nie rzuciło w oczy na parkingu :)

przedwczoraj, kolo 20, Lidl na Ursynowie, ciemne B5 sedan na WRA... nie mialem sily zagadac :decayed:
Opublikowano
To moja padlina zaparkowana, bylem na Arenie potem do Ldl na chwilkę. Trzeba bylo zagadnac :P, mi jakoś nic klubowego się nie rzuciło w oczy na parkingu :)
przedwczoraj, kolo 20, Lidl na Ursynowie, ciemne B5 sedan na WRA... nie mialem sily zagadac :decayed:

ja akurat szedlem piechota padniety po silowni... :wink: bo mieszkam zaraz obok Lidla.

Opublikowano
Czarna B5 przed liftem, sedan z lotką na klapie i wlepkami klubowymi na ul.Bursaki w Lublinie pod uczelnią WSPA.

Blachy LPU..

2 wlepki na klapie? jak tak to nie znam:grin:

Opublikowano

Wczoraj, szare B6 albo B7 w Avancie na suchej górze w Bytomiu pod kościołem, ktoś miał komunię, tablice SY, stało na parkingu, ramki klubowe :)

---------- Post dopisany at 16:40 ---------- Poprzedni post napisany at 16:39 ----------

Opublikowano

Szary avant B6 ze strażakiem na klapie (ramki klubowe) węzeł Łopuszańska skręcające w Jerozolimskie, dzisiaj godz. 7.55. Przeleciałeś obok mnie ja stałem na wprost.

Wyjazd z hal przy Szyszkowej w Wawie godz. 14.30 srebrne B8 WPR (chyba) avant ramki klubowe. Machnąłem ręką nawet nie spojrzał :facepalm:

Opublikowano

Dziś o 16:10 ul.Czerniakowska (w koreczku) widziany czerwony avant B5 na WH***** z klubowymi ramkami.Przedni grill chyba "Kamei".Pozdrawiam.

Opublikowano

W wawie przy akademiku Żaczek polibudy, widziany przed chwilą zaparkowany ciemny avant B6 na blachach WE

Opublikowano

Czarne B5 avant polift, na stalówkach,brak prawej tylnej listwy drzwiowej,blachy WZ widziany w W-wie na Alei Solidarności na parkingu obok kina Femina. Pozdrawiam :wink4:

Opublikowano

Jasło--> Gorlice 17,05,2012 22:30 widziana B5 awant 1.8T w Q forumowe logo i ramka

Opublikowano

Pozdro dla spotkanych dwóch kolegów w Radomiu:

piątek 18 maja koło 17 na myjni przy Żółkiewskiego koło Biedronki i Orlenu jak czyścił swoje B5

Piątek 18 maja koło 16 i dziś 20 maja około 16 przy szpitala na Krechnowickiej tablice WZW

Ja jechałem czerwonym avantem WPI

Opublikowano

Wczoraj (niedziela 20.05.2012):

1. trasa Siedlce->Mińsk Maz. ok. 15. czarny avant B6, wlepa na klapie i ramki klubowe, rej. WM... (wyprzedzone pomigane na cb zagadane, ale zero odpowiedzi...) Myślałem że się łapniesz za mną i polecisz a odpuściłeś.

2. Wawa Kleszczowa ok. 16 (stałem na światłach do Ryżowej), granatowy sedan B5, kolega na mnie się popatrzył i poleciał dalej (kiwka głową była) :wink:

Pozdr!

Opublikowano

Pozdro dla kolegi z pod politechniki lubelskiej

autko widziane jakoś w weekend :)

dwa miejsca obok stała moja czarna B6 :)

scaled.php?server=513&filename=20120516060.jpg&res=landing

Opublikowano

Srebrne B5 kombi spotkane dziś na światłach w Piorunowie o 18 , WD ***** ramka klubowa

Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Wczoraj (23.05.2012) koło 18.00-18.30, W-wa na Łopuszańskiej przed nowym węzłem Jerozolimskie/Łopuszańska, na prawym pasie do skrętu na Jerozolimskie toczące się ciemno zielone? B5 avant rameczki klubowe. Zobaczyłem w ostatniej chwili, leciałem na wprost pasem obok :hi:

Opublikowano

Pozdrowienie dla kierownika z srebrnego avanta nr TKN ..UW, dziś na Aleja Włókniarzy w Łodzi jechaliśmy :hi: