Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W piątek (08.06.12) ul.Tamka/Dobra widziana A4B5 na LZA**** z wlepką na tylnej klapie.Pozdrawiam:hi:

wlepe ma nie jeden, ale na spoty ŻADEN nie przyjedzie...

:bag:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 690,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzis około 18 w okolicach milejowa minąłem z naprzeciwka zółtego sedana b5 - pozdrowienia dla kierownika. Ekstra kolor baaardzo rzuca sie w oczy

Opublikowano

Czarny avant b7 WOT GA... Na Pileckiego przed chwilą. Pozdro!

Sent from my MT15i using Tapatalk

Opublikowano

Pozdro dla srebrnego Avanta B5 ZPL... o ile dobrze pamietam :wink: mijaliśmy sie na A4 kolega pozdrawiał awaryjnymi, "odpozdrowilem" :decayed: i pozdrawiam ponownie:hi:

Opublikowano

Pozdrawiam kolegę z A4B5 na WL***** z którym miałem dziś przyjemność rozmawiać.Lecieliśmy Trasą Toruńską z M1.Pasażerka po Twoim wyczynie chyba długo nie mogła dojść do siebie:shock3:.Jeszcze raz pozdrawiam:hi:

Opublikowano
Pozdrawiam kolegę z A4B5 na WL***** z którym miałem dziś przyjemność rozmawiać.Lecieliśmy Trasą Toruńską z M1.Pasażerka po Twoim wyczynie chyba długo nie mogła dojść do siebie:shock3:.Jeszcze raz pozdrawiam:hi:

Pozdrawiam:wink: żebys wiedział ze w cięzkim szoku była i ja też po tym wyczynie:doh:

Opublikowano

Ciemny sedan b5 przedlift CCH... przed chwilą na bokserskiej przy obrzeżnej. Pozdro!

Opublikowano

sedan 1 lift LRA granatowy dzis stojacy na sienkiewicza w siedlcach, ramka z tylu i wlepka na bocznej tylnej szybce, pozdro:)

Opublikowano

Hugo koło OBI dziś o 12:30

Opublikowano
Czarne B5 avant polift, na stalówkach,brak prawej tylnej listwy drzwiowej,blachy WZ widziany w W-wie na Alei Solidarności na parkingu obok kina Femina. Pozdrawiam :wink4:

to ja bylem:)

Opublikowano
Czarne B5 avant polift, na stalówkach,brak prawej tylnej listwy drzwiowej,blachy WZ widziany w W-wie na Alei Solidarności na parkingu obok kina Femina. Pozdrawiam :wink4:

to ja bylem:)

Ja chyba też Ciebie widziałem, w Ożarowie, B6tką jechalem i mrygnąłeś mi awaryjnymi.:wink:

Opublikowano

Dziś w Lublinie przy OBI ok godz 14.30 widziane czarne B5 w sedanie ze spoilerem na klapie bagażnika, nr rej. LUB 094.. , ramki klubowe.

Opublikowano

Pozdro dla kierownika srebrnego avanta z ramkami klubowymi,spotkanego na trasie w okolicach Żyrzyna.Leciałem ciemnym sedanem awaryjnymi mrugałem.:wink:

Opublikowano

Pozdro dla kierownika srebrnej B5 widzianego wczoraj koło 18:20 na Dzieci Warszawy jak skręcał w lewo ( w Ulice Walerego Sławka).

Nie machałem bo jechałem pasatem.

Opublikowano

Dziś w Rembertowie na terenie Akademi Obrony Narodowej pod budynkiem 22 widziany zielony avant B5 z ramkami klubowymi chyba na LRY :wink:

Pozdro dla kierownika studenta, lub kierowniczki ;-)

Opublikowano
Ciemny sedan b5 przedlift CCH... przed chwilą na bokserskiej przy obrzeżnej. Pozdro!

Nie zauważyłem Cię. Pozdrawiam

Opublikowano
Dziś w Rembertowie na terenie Akademi Obrony Narodowej pod budynkiem 22 widziany zielony avant B5 z ramkami klubowymi chyba na LRY :wink:

Pozdro dla kierownika studenta, lub kierowniczki ;-)

Dokładnie na LRA. :wink:

Widziałem Cię jak wjeżdżałeś na parking. :)

Pozdro :hi:

Opublikowano

Dziś w Manu kolega czarnym Avantem Q postawił się tuż koło mnie. Ładna fela, ale na spotach to ich nie oglądamy...

Opublikowano

wczoraj o godzinie 10.20 centrum piaseczna ul. pulawska zielony polift b5 sedan blachy LWL z naklejka klubowa kto to :>

skrecal w lewo w uliczke osiedlowa?

Opublikowano

Przyznaję się - to byłem ja :wink: ale niestety, nie widziałem Cię... Pozdrawiam!:hi: