Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dziś ok. 8.15 na Żwirkach w wawie ciemne B5 w sedanie z ramkami klubowymi WRA 4...?

jechałem za Tobą, później obok ale bez reakcji.

pozdro dla kierownika :decayed:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 691,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dziś ok.16:20 ul.Polna (przy Pl.Politechniki) widziana czarna B6 w sedanie z klubowymi ramkami na WL*****.Pozdrawiam:hi:Kolega wyjeżdzał z miejsca parkingowego.

Opublikowano

Dziś rano na ul. Płochocińskiej czarne lub ciemne B5 w sedanie na WPU. Kolega jechał z przeciwka.

Opublikowano

wczoraj grafitowe B7 w sedanie na klubowych ramkach DKA 64** ok. 15.00 w okolicy Drezna na A4 :wink:

pozdro dla kierownika :wink:

Opublikowano

Przed chwilą stał zaparkowany brązowy sedan WN... przy KEN 26 koło pizzerii. Pozdro dla Kierownika

Opublikowano

Dzisiaj widziane B7 Avant na numerach WGM z wlepą forumową na żwirki i wigury między 14 a 15 pozdro

Opublikowano

Pozdro dla kierownika niebieskiej A4 B6 RSA**** w sedanie z anteną cb na klapie po lewej stronie i z wklepką klubową nad napisem 1.9TDI widzianego dziś na drodze w kierunku Miejsca Piastowego przed godz. 10.00 (jechalem Leonem, pozdrowiłem awaryjnymi) :wink:

Pozdro też dla czarnej B7 w avancie na rej. chyba RKR z podkładkami klubowymi, która widziałem już kilka razy w okolicach Krosna.

Opublikowano

przed południem widziane czarne b6 avant na rondzie w Nieporęcie pozdrawiam

Opublikowano

W piątek, 12.10.2012r, ok godziny 15:40-16:00 widziana czarna b5 z silnikiem 1.6 o rej KR167.. na ulicy Opolskiej w Krakowie. Jechałeś lewym pasem a ja obok Ciebie środkowym. Kto to taki?

Opublikowano

Środa ok 11.00 niemiecka 2ka 309km w kierunku Dortmundu leciało wiśniowe B5 avant S....oczywiście ramki klubowe.

Opublikowano

dzisiaj Z.A Puławy, siwe b5 avant 1.9 TDI, 16" z B6, rejestracja bodajże CB ....., klubowe ramki

Opublikowano

Pozdrawiam kierownika czerwonej a4 b5 rejestracja LZ bądź LZA z wlepą klubową widzianego w sobotę ok 15 w Zamościu.Wyprzedziłem Cie i awaryjnymi mrugałem.:hi:

Opublikowano
Pozdrawiam kierownika czerwonej a4 b5 rejestracja LZ bądź LZA z wlepą klubową widzianego w sobotę ok 15 w Zamościu.Wyprzedziłem Cie i awaryjnymi mrugałem.:hi:

To pewnie była moja A4 :wink: ale gość nie jest na forum.

Dziś widziany w Zamościu koło godz. 14 ciemnozielony sedan B5 na blachach LRA z ramkami pomykał obwodnicą w kierunku Biłgoraja. :hi:

Opublikowano

Dziś widziany w Zamościu koło godz. 14 ciemnozielony sedan B5 na blachach LRA z ramkami pomykał obwodnicą w kierunku Biłgoraja. :hi:

sedan? :shock3: hmmm... nie znaju w LRA :decayed:

Opublikowano

Ja też nie znam paru miejscowych, a z ramkami jeżdżą :whistling:

Opublikowano
Ja też nie znam paru miejscowych, a z ramkami jeżdżą :whistling:

:ban:ban'a im :decayed:

Opublikowano

Ja jak swoje autko sprzedałem, to powiedziałem właścicielom, żeby zerwali naklejkę i ewentualnie zmienili ramki, bo mogą im migać lub machać obcy ludzie:-P

Wysłane z mojego S3 i Tapatalk

Opublikowano

Środa 17,10,12 Lublin - parking Tesco - srebrne A4 - zaparkowałem naprzeciwko :wink: Pozdrawiam

Opublikowano

oniaka A4 widziana dzisiaj na Solidarnosci .

Opublikowano

11:05 mrogal (vel. PaPa Smerf) widziany dzisiaj na rondzie pod Kameną w LC.