Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A któż to wystawił czerwonego Avancika B5 w Skoczowie na Orlenie? Tak mi się wydawało, że klubowe ramki z tyłu były a na szybie z boku jakaś karteczka, czyżby sprzedaż?

• Odpowiedzi 7.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pozdro dla kierownika A4 B5 WY*** widzianego wczoraj na Ul.Górczewskiej kolo wola parku około godziny 19, 19:30 :hi:

Pozdro również dla kierownika A4 B5 ZS*** widzianego dzisiaj przy placu politechniki w Warszawie koło godziny 10 :hi:

Opublikowano

A któż to wystawił czerwonego Avancika B5 w Skoczowie na Orlenie? Tak mi się wydawało, że klubowe ramki z tyłu były a na szybie z boku jakaś karteczka, czyżby sprzedaż?

DAWIDBORI :)

Opublikowano

kogo dziś przyłapałem pod SilverScreenem

DWYP0.jpg

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierownika B5 1.8T widzianego dzisiaj w Łodzi około południa na skrzyżowaniu obywatelskiej/jana pawła.

Bardzo fajnie robi pssyyykkkk przy ruszaniu :naughty:

Opublikowano

PARAF widziany po 15 koło na skrzyżowaniu pod światłami koło TESCO w Piastowie.Pozdrawiam

Opublikowano

Pozdro dla kierownika A4 B6 Avant ES..... widzianego wczoraj ok. 16 w Skierniewicach :hi:

Opublikowano

Pozdro dla Kierownika granatowego S6 ZS*** Widzianego dzisiaj na Ulicy Wawelskiej w Warszawie :hi: Mijaliśmy się w korku co i raz :naughty::kox:

Opublikowano

Czarny avancik A4B6 na WF***** zaparkowany pod Ikea na Targówku.Klubowe ramki.Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Wyścigi orange warsaw czarne b7 z numerami PTU :hi:

Opublikowano

Wyścigi orange warsaw czarne b7 z numerami PTU :hi:

:hi:

pierwszy raz ktos Mnie wypatrzal :naughty:

Opublikowano

eee ale Ty miales inne blachy?

[br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 10:54_________________________________________________p1060541medium.jpg

Opublikowano

eee ale Ty miales inne blachy?

[br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 10:54_________________________________________________p1060541medium.jpg

wtedy jeszcze w leasingu :naughty:

Opublikowano

to teraz jesteś chłop ze wsi ;-) :kox:

Opublikowano

oj tam oj tam :evil:

p.s. nelly furtado nie dala rady :cool1:

Opublikowano

o 13:08 ono minięty przy rondzie w falenicy mrugnąłem światełkami, ale nie wiem czy widziałeś. pozdro

Opublikowano

Widziałem , ale jakiś zaspany byłem i nie zdążyłem odpowiedzieć , pozdro :):good: Nie spodziewałem się że jadąc Mustangiem jakieś Audi mi będzie mrugać :P

Opublikowano

Dziś po godz. 9 minąłem czarną/granatowa a4 b7 na stacji bp w pyrzowicach (przy lotnisku). Zdążyłem przyuważyc wlepe na szybie :):hi:

Opublikowano

Czerwony Bolec widziany wczoraj w Lublinie koło Olimpu :kox: