_Solar_ Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 srebrny polift sedan LU 2*41L w Lublinie na ul.Narutowicza któz to taki
Kowi87 Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Czerwony sedan przedlift B5 na LZ z naklejką na klapie widziany na skrzyżowaniu Wawelskiej z Grójecką w sobote ok 14. Pozdro dla kierownika
udy Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 pozdro dla czarnej b6 avant rej WE 766.... jadącej wczoraj przez Marki w stronę w Radzymina, kolega ładne bąki puszczał
chudineze Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Czerwony sedan przedlift B5 na LZ z naklejką na klapie widziany na skrzyżowaniu Wawelskiej z Grójecką w sobote ok 14. Pozdro dla kierownika Jeżeli to trasa W-wa - Lublin to pewnie ja
Kowi87 Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Czerwony sedan przedlift B5 na LZ z naklejką na klapie widziany na skrzyżowaniu Wawelskiej z Grójecką w sobote ok 14. Pozdro dla kierownika Jeżeli to trasa W-wa - Lublin to pewnie ja no na krzyzówce w kierunku Lublina
paput Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 dzisiaj spotkałem na ulicy Lubelskiej w Puławach b5 w avancie obklejoną jak moja, koleś mi machnął i tyle, ciekawe kto to i czemu się nie udziela na forum pojechałbym za nim ale śmigaliśmy na poprawiny
bossawka Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Srebrne B5 sedan chyba po lificie pierwszym widziane dziś pod Praktikerem w Jankach WPR029 około 18,15 wlepka klubowa po lewej stronie. Za późno zauważyłem żeby zagadać Pozdro dla kierownika i pasażerów.
Piterex Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 dzisiaj spotkałem na ulicy Lubelskiej w Puławach b5 w avancie obklejoną jak moja, koleś mi machnął i tyle, ciekawe kto to i czemu się nie udziela na forum pojechałbym za nim ale śmigaliśmy na poprawiny Paput ludzi nie poznajesz...
Kowi87 Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 dzisiaj spotkałem na ulicy Lubelskiej w Puławach b5 w avancie obklejoną jak moja, koleś mi machnął i tyle, ciekawe kto to i czemu się nie udziela na forum pojechałbym za nim ale śmigaliśmy na poprawiny Paput ludzi nie poznajesz... :polew: zmienił felgi i teraz zapatrzony
_Solar_ Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 kowi i adam widziani na stacji shell w czwartek rano przywitane i pobajerowane
paput Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 dzisiaj spotkałem na ulicy Lubelskiej w Puławach b5 w avancie obklejoną jak moja, koleś mi machnął i tyle, ciekawe kto to i czemu się nie udziela na forum pojechałbym za nim ale śmigaliśmy na poprawiny Paput ludzi nie poznajesz... łosz w kurffe sorki dziewczyna mi zasłoniła i tylko naklejki zobaczyłem :>
Czaro_22 Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Pozdro dla kierownika granatowej A4 B5 rej. WB *** spotkanego na Ul.Górczewskiej który jechał za mną aż do skrzyżowania Górczewska-Powstańców Śląskich
kileeer Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 spotkałem ciemną a4 b5 1.8T (LZA......) w niedzielę z naklejką klubową na drodze Zam-Waw pozdro
Kowi87 Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 kowi i adam widziani na stacji shell w czwartek rano przywitane i pobajerowane targ ubity
paput Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 kowi i adam widziani na stacji shell w czwartek rano przywitane i pobajerowane targ ubity co kupowaliście?
Kowi87 Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 kowi i adam widziani na stacji shell w czwartek rano przywitane i pobajerowane targ ubity co kupowaliście? kredki do szkoły niebawem zobaczysz w odopwiednim wątku
Rekomendowane odpowiedzi