guziczek Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 wczoraj parking Olimpu w Lublinie http://s12.postimage.org/tclm0hsah/image.jpg <br /><br /> pozdrawiam
janjazda Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 kogo to widziałem na Marynarskiej w Wawie? czarny avant WZ:decayed:
Syllwek Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Lublin, niedziala, koło 12.30-13.00, Zana, światła z przejściem obok Media Markt, sedan B5 ciemny, xenon, żółte halo zapalone, jakieś lampy zmienione tył. Wlepka klubowa na klapie bagażnika. Chyba blachy LU. Pozdr W sumie to ja również pozdrawiam
rafalekx Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Lublin, niedziala, koło 12.30-13.00, Zana, światła z przejściem obok Media Markt, sedan B5 ciemny, xenon, żółte halo zapalone, jakieś lampy zmienione tył. Wlepka klubowa na klapie bagażnika. Chyba blachy LU. Pozdr W sumie to ja również pozdrawiam rafalex jechałeś do wawki? Kiedy? Czym? O której? Ja teraz czym innym się poruszam - patrz niżej, ramka klubowa na dupce jest Ale wczoraj leciałem jeszcze czym innym Pewnie widziałeś mojego kumpla, bo odkupił ode mnie A4 i jechał wczoraj w stronę Wawy i dalej na Poznań Jest na forum ale sporadycznie zagląda
janjazda Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 pare minut po 16 na żwirki wigury w wawie, widziany srebrny avant b6 na WRA ja stałem na przejściu:hi:
bialy986 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Ponownie widziana w nocy zaparkowana B5 na WRA 40C3 z klubowymi ramkami i wlepką na Oś.Piaski przy garażach ul.Literacka.Pozr.
Kowi87 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Dzisiaj u mnie na osiedlu kościszki - Ryki parkujace B7 sedan czarne na LZ z ramkami klubowymi Kolega za mna zrobił jednego Oesa w poszukiwaniu miejsca parkingowego:decayed: Pozdrawiam:hi:
PARAF Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Dzisiaj u mnie na osiedlu kościszki - Ryki parkujace B7 sedan czarne na LZ z ramkami klubowymiKolega za mna zrobił jednego Oesa w poszukiwaniu miejsca parkingowego:decayed: Pozdrawiam:hi: DarkMind powrócił do Richmond...
Kowi87 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Dzisiaj u mnie na osiedlu kościszki - Ryki parkujace B7 sedan czarne na LZ z ramkami klubowymiKolega za mna zrobił jednego Oesa w poszukiwaniu miejsca parkingowego:decayed: Pozdrawiam:hi: DarkMind powrócił do Richmond... A to Z Ryk pochodzi, ze piszesz powrócił
DarkMind Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 a to Ty kolego ładna gleba znowu wpatrywałem się w ramki ale nie widziałem oznaczeń przyuważyłem tylko na szybce Battalion pochodzi z Zamościa, ale ostatnio po Rykach się tłucze
Kowi87 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 a to Ty kolego ładna gleba znowu wpatrywałem się w ramki ale nie widziałem oznaczeń przyuważyłem tylko na szybce Battalion pochodzi z Zamościa, ale ostatnio po Rykach się tłucze No to trzeba spota zrobić tym bardziej ze chyba z jednego osiedla:wink: naklejek narazie nie mam, auto po polerce i trzeba było zerwać tylko battalion znak rozpoznawczy
DarkMind Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 ja chwilowo spod Ryk a docelowo pewnie kwadrat w Puławach a na weekendy uciekam do rodziny w Zamościu dostępny jestem w Rykach i okolicach w tygodniu
Kowi87 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 ja chwilowo spod Ryk a docelowo pewnie kwadrat w Puławach a na weekendy uciekam do rodziny w Zamościu dostępny jestem w Rykach i okolicach tygodniu A to sie nie raz miniemy pewnie, w takim razie przy okazji sie stanie pogada:thumbup1:
DarkMind Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 pewnie, albo jak bedziecie mieć czas na tygodniu to chętnie przyjadę nawet na chwilę, gdzieś się przywitać
Kowi87 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 pewnie, albo jak bedziecie mieć czas na tygodniu to chętnie przyjadę nawet na chwilę, gdzieś się przywitać to na wątku LRY pisz:wink: bo u nas z systematycznością spotów jest bardzo źle:thumbdown:
PARAF Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 No to trzeba spota zrobić tym bardziej ze chyba z jednego osiedla:wink: ziomale:banan: tylko battalion znak rozpoznawczy HELL YAEH !!!
bossawka Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 Z kim widziałem się dziś koło 11 na Al. Krakowskiej? Czarne B6 w sedanie ja jechałem czerwonym B5 Avant. Pozdrawiam raz jeszcze
Rekomendowane odpowiedzi