Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozdrawiam kierownika w czarnym A4 B7 2.5 TDI , jechałem czarnym A6 Avant na obwodnicy trójmiejskiej :)

• Odpowiedzi 7.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Tomeks??

pewnie tak, a dzisiaj, b6 w sedanie GDA JY7* 1,8 T na obwodnicy trójmiasta, dojazd do bramek, około 21. klubowa ? bo na gwincie, dokładka s-line przód i jakaś laska kierowała :facepalm: i objechała mnie trochę aż wstyd :grin:

Opublikowano
Tomeks??

pewnie tak, a dzisiaj, b6 w sedanie GDA JY7* 1,8 T na obwodnicy trójmiasta, dojazd do bramek, około 21. klubowa ? bo na gwincie, dokładka s-line przód i jakaś laska kierowała :facepalm: i objechała mnie trochę aż wstyd :grin:

Szara z ladnymi wydechami??

Jak tak to Booster.

Opublikowano
Pozdrawiam kierownika w czarnym A4 B7 2.5 TDI , jechałem czarnym A6 Avant na obwodnicy trójmiejskiej :)
Tomeks??

pewnie ja,pozdro:hi:

ta A6 jest na blachach C......?

Opublikowano
Tomeks??

Szara z ladnymi wydechami??

Jak tak to Booster.

tak :wink: ładnie sie odpychała :decayed:

Opublikowano

Dziś na Niepodległosci czarna B5 w Avancie z tego co pamiętam LRY. Kolega parkował w zatoczce, obtrąbiłem ;)

Opublikowano
Dziś na Niepodległosci czarna B5 w Avancie z tego co pamiętam LRY. Kolega parkował w zatoczce, obtrąbiłem ;)

JanJazda

Opublikowano

Wczoraj naprzeciwko wydziału UW na ul Smyczkowej czarne B6 WF XXXX Avant na ramkach klubowych.:hi:

A dzisiaj na wyjeździe do Żołnierskiej z Marek wpuściłem przed siebie B7 czarną z paskami LEDowymi :wink: z przodu a z tyłu miał ramki z wymazanym napisem "Audi A4 Klub Polska" zostały tylko Loga po bokach WWL XXXX kto to taki ?

Opublikowano

zgadza się to, to ja byłem:hi:

w pierwszej chwili myślę, co za wuj trąbi, ale jak zobaczyłem, że to A4 to zrozumiałem:decayed:

Opublikowano
Tomeks??

Chwilowo tak :) Ładnie się ten twój dieselek odpycha :)

Opublikowano

Dzisiaj rano przed Lublinem 7:50 przed elizówką srebrne B5 ramki klubowe ja z naprzeciwka jechałem granatowym B5 na wysokosci koparki , pozdro :hi:

Po południu Lublin ul krancowa ok 16 40 w strone makro ciemne B6 chyba widziałem ramkę klubową :decayed:

Opublikowano

Zielone B5 sedan z rej LUB xxxxx + klubowe ramki widziane dziś w Lublinie na parkingu przy WSEI.

Opublikowano
Tomeks??

Chwilowo tak :) Ładnie się ten twój dieselek odpycha :)

no daje rade,zwłaszcza,ze probował sie z 2,7BiT:naughty:

Opublikowano
Zielone B5 sedan z rej LUB xxxxx + klubowe ramki widziane dziś w Lublinie na parkingu przy WSEI.

zielony avant LUB stal pod WSEI

Opublikowano

Noc z 27 na 28 Paźdzernika. Wracam mocno chwiejnym krokiem z baletów na runku krakowiskim . W okolicach Barbakanu Ciemny (nie wiem czy czarny , duzo % w głowie szumiało) Avant B6 na tablicach z olkusza KOL **S* . Zostawiłem "smsa" na śniegu na szybie ,ale mógł nie dotrwać rana :hi:

Opublikowano

28.10 niedzielne popoludnie jechalem do SCC i na wysokosci SCC na forumowych ramkach granatowa? A4 B5tka, poczatek rejerki - SPI cos tam ;d

Opublikowano

2012_10_30_09_09_06.jpg

czyje to ??

Opublikowano

Klakson mi nie działa a później już uciekłeś:decayed: