Bieniek Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Dzisiaj koło 11 w Mrągowie granatowe B5 sedan z ramkami. Godzina 15 w ostrołęce na MCdonaldzie b7 avant z blondynka w srodku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saga89 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Dzisiaj koło 11 w Mrągowie granatowe B5 sedan z ramkami. Godzina 15 w ostrołęce na MCdonaldzie b7 avant z blondynka w srodku. w mragowie to moje b5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemots Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) Dzisiaj koło 21 na starówce na Senatorskiej w Warszawie zaparkowane B5 mustiego. pozdro Edytowane 10 Października 2014 przez Przemots Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Wczoraj godzina 16:30 na spacerowej w gdansku ładne b6 z ramkami Rej. Wos. Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Dzisiaj koło 21 na starówce na Senatorskiej w Warszawie zaparkowane B5 mustiego. pozdro Byłem byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Dzis spotkane na bytowie jakies 2h temu siwy avant b6 WO srebrne ramki , b5 avant czarny GLE Pozdrawiam ;-) Xperia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 pozdrowienia dla kierowcy tego pięknego okazu widzianego pod Instytutem Centrum Zdrowia Matki Polki w Łodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreGoriO Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 (edytowane) Przejechałem całą autostradę A4 i nie spotkałem nikogo a co ja mam powiedzieć? Przejechałem całą EU i też nikogo nie widziałem. Ba, mnie również nikt nie widział chociaż zrobiłem po PL 1100 km w ciągu tygodnia (10.08-18.08)...Kłobuck, Jaworzno, Jędrzejów, Kraków, Katowice, Cz-wa[emoji24] Spotkałem jedynie kolesia w A3 w korku, na bramkach we Francji. Edytowane 11 Października 2014 przez GreGoriO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemots Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 (edytowane) Wczoraj w Zielonce między 16 a 16.30 mijałem się z B5 sedan polift na numerach WWL. Na przedniej szybie w rogu szyby biała naklejka DOPE. pozdrawiam Edytowane 12 Października 2014 przez Przemots Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Właśnie obok maca na wylocie z wawy b6 na wsi 1.8tq. Pozdro:hi: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garry99 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Dzisiaj koło 11 w Mrągowie granatowe B5 sedan z ramkami. Godzina 15 w ostrołęce na MCdonaldzie b7 avant z blondynka w srodku. w mragowie to moje b5 fajna ta Twoja audi dzisiaj widzialem ze stoi na sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojci Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) Lidl na Sadowej b5 2.8 LZwyslano zez telefonu dziś ok 19 biały b5 LUB z ciemnymi szybami i ramkami na Ułanów w Lublinie Edytowane 13 Października 2014 przez wojci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXPiotrekXx19 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Pozdrowienia dla koleżanki z granatowego avanta b5 z nr. GLE mijalem cię 10 minut temu w łodzi na rogu włókniarzy a drewnoska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Lidl na Sadowej b5 2.8 LZ wyslano zez telefonu dziś ok 19 biały b5 LUB z ciemnymi szybami i ramkami na Ułanów w Lublinie Siema wojci! To 2.8 to auto po-klubowe. kiedyś pozdrowiłem kierownika "długimi" na mieście a potem też klaksonem i patrzył na mnie jak na j**niętego. Po prostu kupił klubowe auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojci Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 B5 avant LCH na JP2 przed chwila naklejka na szybie wyslano zez telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Pozdrawiam kierownika z czarnej B6 avant WW38**** spotkanego dziś w Wiskitkach na rondzie leciałeś w stronę Sochaczewa,a za 10 min mijałeś mnie na A2 w stronę W-wy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 (edytowane) Kogo w wawie na lazurowej stoi ciemny sedan s4 b6? Dziś był o 18 widziany ;-) Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Edytowane 14 Października 2014 przez dariuszqw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marynarz____ Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 13.10 Gdańsk, koło Błędnika- czarne B7 Sedan, koła RS6, na blachach BS- jechałem obok Ciebie w starym Jeep'ie Cheerokie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Pozdrowienia dla czarnego b7 kombi z klubowymi ramkami dziaj ok 19.20 przy Wilenskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olszak86 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Pozdrawiam kolege z czarnego b6 avant na WU ze starymi ramkami myjacego samochod na karcherach naprzeciwko wola parku :- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi