wustyle Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 ja za chwile bede mial na klapie biale jablko od apple'a (bo na razie brudny jest woz) jakby co - to se mua:)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hauzer Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Przyznać sie kto kupił a4 taka jak ja i jeździ obok mojego domu raz dziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeryA4 Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 jakies oooo wczoraj migalo mi dlugimi w Katowicach na Murckowskiej... who it was ? :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Keżor Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 jakies oooo wczoraj migalo mi dlugimi w Katowicach na Murckowskiej... who it was ? może nie miałeś świateł włączonych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 PeryA4 napisał/a: jakies oooo wczoraj migalo mi dlugimi w Katowicach na Murckowskiej... who it was ? może nie miałeś świateł włączonych albo świeczki zamiast świateł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Czy ktos z krk byl dzis w Suchej Beskidzkiej A4 B6 1,8T??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaVko18v Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Komu sie dzis przyjzalem pod mcdrive w tarnwie ?? A4 kombi ... ok godz 20 .. nie wiem dokladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTom3k Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 SlaVko to bylem ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Kto dziś z Klubu przejeżdzał obok kerfura w Kaliszu około godz. 19:00, mijaliśmy sie na krzyżówce ,ciemne A4 z engel eyesami i podwójnym wydeszkiem do góry!!! hehe pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 watpie zeby to byl ktos z klubu kolo 19 ja przejezdzalem ale ciemnozielonym vanem co robisz w Kaliszu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Byłem na zakupach w kerfurze i w media markt. A mieszkam w Pleszewie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 no to blisko mamy latem, jak juz kupie A4, urzadzimy okoliczny spocik jest kilka osob w Kaliszu, Ostrowie i okolicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 wow super. miałem kiedys do Ciebie napisać żeby coś wykombinować jakis spocik ale pozbyłeś się niuni to lipka. a masz już na oku co to będzie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothDBMA Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Wczoraj (21.02.2007) Warszawa, ulica Młodzieńcza około 16:00 Widziałem srebrne B5 1.9 TDi (czerwone "i"), za kółkiem urodziwa niewiasta, jakoś tak spojrzała na mnie (byłem w polarze A4), przyznać się.... ktoś z Naszych ?? :twisted: B5-tka jechała Młodzieńczą w stronę Radzymińskiej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun0 Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Dzisiaj 7:20 w Łączkach Kucharskich mijałem Shark'a (o ile dobrze rozpoznałem samochód). Ja jechałem do Dębicy a on z Ropczyc w stronę Wielopola Skrzyńskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diego Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Wlasciwie to spotkanie przy drodze Pozdrowienia dla Gamlinga ktorego fure codziennie (prawie) mijam na ulicy S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Keżor Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 ja dziś widziałem białą A4ke B5 na 19" felgach MAM od A8ki pod polibudą Gliwicką, z tyłu miała czarne lampki. i akurat szedłem z buta to mu nawet kalendarzyka nie mogłęm dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 ja dziś widziałem białą A4ke B5 na 19" felgach MAM od A8ki pod polibudą Gliwicką, z tyłu miała czarne lampki. i akurat szedłem z buta to mu nawet kalendarzyka nie mogłęm dać dlatego ja kalendarzyki nosze w portfelu!! sorry za OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexpar Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Jestem za. Można przeprowadzić ankietę, kto jest za jakim identyfikatorem klubowicza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baltazar Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 ja zawsze mrugam i dzwigam ręke w geście powitania ale cosik kierowcy a4 patrzą sie na mnie jak na odmieńca ;] ale co tam moze w końcu sie trafi jakis forumowicz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi