moro99 Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 chociaz bys miasto lub o zgrozo ulice podal
moskal Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 chociaz bys miasto lub o zgrozo ulice podal to nie wiesz gdzie jest "Barbarella" ???? , no nie przesadzaj
ktokolwiek Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 No Pany, a co mam w profilu? Kozia Wólka? Rejestracja EL to skąd jest Dla podpowiedzi powiem że miasto zaczyna się na Ł, a kończy na ź
franio Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 dzisiaj około 14 kierownik a4 b6 WF 32xxx rozkłiniał działanie kompresora na Statoilu, żeby dmuchnąć trochę wiatru w swoje 19 cali
Danny Way Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Pozdrowionka dla kierownika czerwonej b5 po 1lifcie (moze 2?), klubowa wlepa, rej LZ, widzianej wczoraj w wa-wie na ulicy powstańców śląskich, po południu
chudineze Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Pozdrowionka dla kierownika czerwonej b5 po 1lifcie (moze 2?), klubowa wlepa, rej LZ, widzianej wczoraj w wa-wie na ulicy powstańców śląskich, po południu hehe i znowu mnie namierzyli a ja się rozglądałem i nikogo nie mogłem ustrzelić z ramkami lub naklejeczką
moro99 Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 dzisiaj 22 z groszami niebieskie b pińć sedan niebieski metalik naklejka na klapie rej na WE widziana na ul Jagiellonskiej (dokladnie zjezdzala z walu w jagiellonska w lewo ja w prawo) na wysokosci NESTE
wustyle Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 wczoraj kolo 20.30 w Piasecznie, niebieski avant B5, S4 (chyba jeszcze na niemieckich blachach) ktos od nas lyknal e-se?
MoorPH Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Czarne B6 na WE211** z ramkami klubowymi, dziś ok 12 mkneło wislostradą od grota do lazienkowskiego. Kolego co to za blondi wiozleś za sobą?? ;>
_Solar_ Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 rafalekx niespodziewanie dziś przed 17 u mnie pod blokiem
bakuś Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 A ja dzisiaj u mnie na mieście widziałem niebieską ese sedana B5 na jastrzębskich blachach. Ciekaw jestem kto sobie sprawił 'pszenta' ;-)
PIXI Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 WI 1506* widziane dziś u Rogala na podwórku około południa (be piuntka 1,9 kle kle avant z wlepą klubową na klapie ) A kto to ??? Pzdr dla Kolegi
R Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 moze nie powinienem pytac kto stuknoł u mnie na Mazurach klubową B6 na blachach WN....88 współczuje
Armi Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 Niebieski avancior B6 z chromowanymi relingami na WN. Naklejka na klapie bagażnika. Felgi s-line. Dziś o 08:55 na ul. Rosoła :gwizdanie: Podobno stał później pod centrum likwidacji szkód PZU. Może to ten z poprzedniego postu Mam spostrzegawczą dziewczynę
R Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 armistead nie wiem w jakim miescie widziłes ale mi chodzi na Mazurach - w Piszu
Armi Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 W Warszawie i to dziś więc to na pewno nie ta sama.
Gość loozzz Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 Pozdrowienia dla kierowcy czarnego B7 sedana z naklejką klubową na tylnej klapie, dziś (niedziela) w Wawie, ulica Niepodległości/Armii Ludowej godz 18:30. Stałem na lewym pasie czerwone B6 cabrio.
tomash77 Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 Pozdrowienia dla kierowcy ciemnego, prawdopodobnie granatowego A4 B5 sedan, chyba po II lifcie z rej WRA xxxx widzianego dziś o godz 14 na ul Kozienickiej w Radomiu, w pobliżu Jadaru. Kierowca pomykał w stronę Kozienic. Na tylnej klapie miał naklejkę klubową i chromowaną listwę.
Nosfer Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 około 14-15 mijałem się w Ursusie z granatową B5 Avant. Akurat na łuku więc nie zdążyłem mrugnąć Pozdrówki
dawkol-d1 Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Około 13:30 w Gorzowie na ul. Słonecznej czarna b5 sedan (zagazowana), tablice z Gryfina. Skręcała w kierunku Nomi. Były ramki klubowe. Jakiś czas później widziałem podobne b5 ale po lifcie na rondzie santockim, ale to już od klubu z .eu
Rekomendowane odpowiedzi