keżor Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 pozdro dla ciemnego Avanta B5 SZO**** z naklejką klubową spotkanego dziś na wiślance zapraszam na dzisiejszy spocik
Wachacz Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 pozdro dla ciemnego Avanta B5 SZO**** z naklejką klubową spotkanego dziś na wiślance zapraszam na dzisiejszy spocik Pozdrawiam również srebrną sedan wyścigówkę :> Na spocik na pewno kiedyś wpadnę tylko z tym czasem ... (sprawdź kolego żarówkę w prawym stopie )
truckmaniac Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 W czwartek we Francji koło Bourg en Bresse widziany czarny sedan B6, tablice DZL. Mam nadzieję, że był z eu, bo straszna wiocha
grzes1150 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Dziś o 10 rano widziałem jak wrclaguna pomykał rondem na Lwowskiej Masz szczęście że auta torowały dwa pasy bo bym Cię objechał jak nic
wrclaguna Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Dziś o 10 rano widziałem jak wrclaguna pomykał rondem na Lwowskiej Masz szczęście że auta torowały dwa pasy bo bym Cię objechał jak nic jechalem z wiencami na pogrzeb
moskal Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 wczoraj popołudniu w Wąbrzeźnie mijałem sie z granatowym avantem B5 , naklejka na klapie chyba była, tak mi sie wydawało. pozdrawiam
keżor Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 pozdro dla ciemnego Avanta B5 SZO**** z naklejką klubową spotkanego dziś na wiślance zapraszam na dzisiejszy spocik Pozdrawiam również srebrną sedan wyścigówkę :> Na spocik na pewno kiedyś wpadnę tylko z tym czasem ... (sprawdź kolego żarówkę w prawym stopie ) dzieki już zmieniłem lampy na ori , bo mnie wkurzało , że co chwila sie coś tam zwierało :gwizdanie:
Wandej Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Flyer widziany wczoraj przy polomarkecie w Płońsku. Alle brudną furę masz
mrog Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 W piątek 19.02. w Koninie na skrzyżowaniu Paderewskiego z Przemysłową widziałem zielone kombi z naklejką klubową, kto to?
wrclaguna Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Dzis 10.00 Bubers pod EUROPA II I godz. 11.35 daemon z niewiasta okolice ul. Targowej w Rzeszowie
Gard Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Białystok - trasa Kopernikańska w stronę os. Bema Dziś - ok. 8.30 Namierzone - czarne B7 Avant 2.0TDI z naklejką klubową na tylnej klapie po lewej stronie; blachy białostockie BI XXXXF Stanąłeś na światłach za tunelem, ja za Tobą. Jechalismy az do 11 listopada i skręcalismy obaj w lewo na światłach. Pozdrowienia ze srebrnego B6 Avant bez oznaczen klubowych. Ujawnij sie, będzie pouczenie :>
Maniek Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 Wczoraj ok. godz. 16:45 w Tucholi granatowa Be-pjuntka z wlepa klubowa po prawej stronie Ja jechałem służbowym także mnie nie widziałeś Pozdro dla kierownika
Kolkov Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 wczoraj w Wyszkowie widziany zielony avancik B5 WWY**** z naklejką na klapie Pozdro dla kierownika
KENOiX Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 dziś chyba 2 razy na patriotów o różnych godzinach minąłem się z ono za szybko było by dostrzec numery... jeśli tak to pozdrawiam
ono Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Aaaa no faktycznie widziałem cie dzisiaj , trochę zamulałem bo filmik oglądałem Pozdro !!!
Przemots Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Warszawa ulica Narbutta na parkingu Politechniki Warszawskiej godzina 22 zaparkowane B5 avant granatowe na LRY.pozdrawiam
Reggi Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Rafalex przydygany mijany z pół godziny temu w Niemcach Wzorowo ślumaczył się za oznakowaną Kiją Cid
Armi Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Warszawa ulica Narbutta na parkingu Politechniki Warszawskiej godzina 22 zaparkowane B5 avant granatowe na LRY.pozdrawiam Jak czarne to pewnie Janjazda
janjazda Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Warszawa ulica Narbutta na parkingu Politechniki Warszawskiej godzina 22 zaparkowane B5 avant granatowe na LRY.pozdrawiam to ja :> a co ty tam kolego robiłeś, czyżbyś się tam edukował? przed chwilą na tym samym parkingu, B5 avant polifcie na WGR z ramkami
rafalekx Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Rafalex przydygany mijany z pół godziny temu w Niemcach Wzorowo ślumaczył się za oznakowaną Kiją Cid Tak myślałem że to Ty byłeś A Kiankę łyknąłem na ekspresówce przed Ciecierzynem Weź sobie tego Aerodecka oznakuj jakoś, albo zmień na A4kie Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi