Dżej Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Dziś w południe w TBG za sądem, Iverson w stronę kościoła się przeciskał. Pozdrówka. I Wesołych Świąt dla wszystkich.
Iverson Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Dziś w południe w TBG za sądem, Iverson w stronę kościoła się przeciskał. Pozdrówka. I Wesołych Świąt dla wszystkich. hej Dżej , no ciężko tam się dostać hehe , jechałem święcić jajka. chwilę wcześniej telefon od Skalarx , też na święconkę się wybierał
_Solar_ Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Dzisiaj czarne B5 o nr LLB widziane w LC po 19 na skrzyzowaniu AK/Lwowska przyznac sie któz to taki
czaja77 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 czaja 77.. samochód widziany kilukrotnie w zeszlym tygodniu .. gdzie .. kolo dworca pkp i pks nie daleko pracuję
kileeer Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Dzisiaj na Jagiellońskiej ok 13, Avant B6 numer LZA. Kto to? :> hej. na 99% to byłem Ja
moskal Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 W sobote na krajowej siódemce z wawy w strone Płońska obtrąbiłem przy wyprzedzaniu zielona B5 w sedanie z ramkami klubowymi nr. WPN xxxxx , kierownik patrzył w moja strone. potem pare km dalej widziałem ja przez chwile na Statoilu ale mi uciekła bo sie ekspedientka na stacji kręciła i długo stalem w kolejce. Próbowalem gonic ale kierownik musiał gdzies odbić na Płońsk , ja leciałem na brzydgoszcz. Pozdrawiam serdecznie
Wandej Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 W sobote na krajowej siódemce z wawy w strone Płońska obtrąbiłem przy wyprzedzaniu zielona B5 w sedanie z ramkami klubowymi nr. WPN xxxxx , kierownik patrzył w moja strone. potem pare km dalej widziałem ja przez chwile na Statoilu ale mi uciekła bo sie ekspedientka na stacji kręciła i długo stalem w kolejce. Próbowalem gonic ale kierownik musiał gdzies odbić na Płońsk , ja leciałem na brzydgoszcz. Pozdrawiam serdecznie z dużą rurą i ciemnymi szybami? :gwizdanie:
moskal Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 z dużą rurą i ciemnymi szybami? :gwizdanie: cos wiekszego chyba z tyłu było , ogólnie w aucie było chyba wiecej osób , ale kierownik strasznie zamulał jazde :naughty: :naughty:
Flyer Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Znam to auto z Plonska, to jakis kumpel Wandeja, ADR po czipie
moskal Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Znam to auto z Plonska, to jakis kumpel Wandeja, ADR po czipie mi sie wydaje ze miało normalna rure , taka właśnie adeerowską , trąbiłem ale gość tak jakby nie jarzył o co chodzi a moja parówa oklejona jest , no i bardzo "specyficznie" wyglada gdy ktos na nia patrzy przez wsteczne lusterko :kox: no i z tyłu tez mam oznaczenia
Wandej Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Znam to auto z Plonska, to jakis kumpel Wandeja, ADR po czipie też właśnie myślę że on Po tym ostatnim czipie w rowie średnio ponoć chodzi ta fura A ty gdzie leciałeś w tamtym tygodniu tą drogą do Kryska?? Poznałeś?? :gwizdanie:
marekg Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Pozdrowienia dla kierownika avanta B6 o numerach WOS...., który mnie dziś około 17 wyprzedzał na jedynce w Bielsku w kierunku Skoczowa
slodki79 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Pozdrowienia dla kierownika avanta B6 o numerach WOS...., który mnie dziś około 17 wyprzedzał na jedynce w Bielsku w kierunku Skoczowa Dzięki kolego jechałem akurat na "naszego bielskiego spocika" Opowiadałem kolegom i zastanawialiśmy się kim byłeś :kox: :kox: Pozdro
marekg Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Pozdrowienia dla kierownika avanta B6 o numerach WOS...., który mnie dziś około 17 wyprzedzał na jedynce w Bielsku w kierunku Skoczowa Dzięki kolego jechałem akurat na "naszego bielskiego spocika" Opowiadałem kolegom i zastanawialiśmy się kim byłeś :kox: :kox: Pozdro No widzisz zawsze się zastanawiam gdzie ci spotowicze bo przynajmniej dwa razy dziennie śmigam tą trasą ale żadnego nie widziałem. Fakt faktem, że do tej pory jakoś się nie złożyło i nie dotarłem na spot (mało czasu, po pracy zaraz śmigam do domciu). No w każdym razie do nastepnego razu!
Flyer Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 też właśnie myślę że on Po tym ostatnim czipie w rowie średnio ponoć chodzi ta fura A ty gdzie leciałeś w tamtym tygodniu tą drogą do Kryska?? Poznałeś?? :gwizdanie: Nie poznalem - mowisz o czwartku? Jechalem po kumpla (Słotwin), pozniej zabieralem go na lotnisko. Dosc czesto bywam w tych okolicach btw, jesli to byl czwartek, to jakies B6 kojarze...
Wandej Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 też właśnie myślę że on Po tym ostatnim czipie w rowie średnio ponoć chodzi ta fura A ty gdzie leciałeś w tamtym tygodniu tą drogą do Kryska?? Poznałeś?? :gwizdanie: Nie poznalem - mowisz o czwartku? Jechalem po kumpla (Słotwin), pozniej zabieralem go na lotnisko. Dosc czesto bywam w tych okolicach btw, jesli to byl czwartek, to jakies B6 kojarze... No być może... A co to za kumpel jeśli można wiedzieć bo ze Słotwina wszystkich znam :gwizdanie: Mijałem cię zaraz przed skrzyżowaniem ja wyjeżdżałem z prawej z drogi na Olszyny...
aju Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Dziś na autostradzie A4 w okolicach Opola ~, srebrna 1,8T Kombi na klubowych ramkach
bartek1605 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 dziś o 13:30 na skrzyżowaniu Przybyszewskiego i Śmigłego-Rydza ciemnoniebieski Avant na blach EOP XXXX na klubowych ramkach
Rekomendowane odpowiedzi