yahoo Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Wlej Motula. Ja właśnie wlałem do swojego AFN najbardziej polecany Motul 8100 xcess. Fajny olejek autko troszke ciszej chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateoos Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Panowie, mam zmieniarkę na 10 płyt do sprawdzenia - albo nie umiem jej obsługiwać, albo jest zepsuta. Mam zamiar się jej pozbyć, ale muszę mieć pewność, że jest walnięta. Mogę się do kogoś podpiąć na dwie minuty? Samochód to A4 Avant '00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
źrebak Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Może szuka ktoś alufelgi ?? http://www.a4-klub.pl/smf/all_felgi_17_sline_z_oponami-t123994.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 na spot nie wpadnie ale felgi zeby sprzedac to napisze.. oj nie ładnie nie ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fusse Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Panowie, doradzcie, wyłozyc 850zl na dwie nowe opony i przebolec, czy kupic dwie uzywki jedna z 2007, jedna z 2008r obie 7mm bieznik,za 480zl? lub kupic dwie nowe za 680zl tylko,ze rok 2006. opony to dunlop sport 9000 235/45/17 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 zawsze nowe to nowe.. ;p jak jestes w stanie zainwestować w nowe to bedziesz mial pewniejsze i na dłuzej ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gik Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Witam ludzi z ZS od jakiegoś czasu znów mam Audiczke i już pojawił się pierwszy problemik Poleci mi ktoś kogoś kto sprawdzi mi czujnik od poziomowania ksenonów? Podejrzewam,że się wtyk poluzował, albo coś tylko,że sam nie bardzo wiem gdzie on siedzi (lewe przednie koło, na wahaczu którymś) i nie mam jak w centrum ściągać kół. I nie chciał bym też płacić 130zł (w ASO) za samo sprawdzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 jezeli masz niedaleko na gumience to koło mozemy sciagnąć u mnie przed domem, mam tez xenon z autopoziomowaniem wiec wieczorkiem mozna sprawdzic czy działają tak samo jezeli oto chodzi a co do umieszczenia czujnika to jest temat w którym opisany był montaż autopoziomowania i jest pokazane ładnie miejsce zamontowania czujnika:) ps. moze ktoś szuka 17 na lato? http://allegro.pl/item972101752_felgi_17_wzor_audi_rs4_okazja.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedroso Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Panowie , gdzie w mieście niedrogo polerują felgi w dobrej cenie ?? :> + ew. malowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicker81 Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Pozdrawiam serdecznie, padlo podswietlenie klimatronika a dokladnie jego polowa. Czy ktos spotkal sie juz z takim problem? i ewentualnie czy moglby ktos polecic jakiego czlowieka ktory by sie tym zajal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ossek Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Kolego sam się tym zajmij prosta robota na 20 minut tu masz opisane co i jak http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t3521.0.html;highlight=naprawa+panela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 wiosna cos zle wpływa na podswietlenia bo mi padło podswietlenie zegarka temperatury ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fusse Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 uderz z gory w zegary, zadziala mi tez czasami sie wylacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 oj probowalem ;p i nie daje nic ;( jak tam panowie .. jaja malujecie juz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 panowie po dluzszej nieobecnosci wkoncu powrocilem i na starcie moze zaproponuje ze nastepny spocik jezeli pogoda dopisze to by sie zrobilo nad jakims jeziorkiem ? <b>spiidy</b> jeszcze jaj nie malujemy bo najpierw trza je ogolic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xsystoff Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Witam, potrzebuje pomocnego kolegi z VAG`iem, ktory podepnie sie do A4 `95 ADR ktore chce kupic i posprawdza bledy oraz zrobi adaptacje przepustnicy (o ile to ona jest odpowiedzialna za lakkie falowanie wolnych obrotow). Tak czy siak zakup kabla mam w planach, bo jest juz jedno Audi w domu ale ida swieta i zanim przyjdzie poczta polska to sobie poczekam i poczekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarecki36 Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 czasami sama daptacja nie wystarczy i trzeba przepustnice wyczyścić a adaptacje można wykonać bez waga powodzenia przy zakupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateoos Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Panowie, ponawiam prośbę o możliwość sprawdzenia zmieniarki CD - chcę się jej pozbyć, a nie wiem, czy jest sprawna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 pomogl bym ci ale ktos przy zmianie radia na rnsa obciol kostke eh.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 siemaaaaanko koledzy:) kope lat!!!!!! kiedy spot:) pozdro audi-maniacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi