tomek25 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Kubica 7 szalu nie ma. Wydaje mi sie jak ogladalem te kwalifikacje,ze ten bolid jest niedopracowany.Caly czas mechanicy grzebali w nim!A Kubica z trudem znalazl sie w pierwszej 10.Czarno widze ten wyscig w niedziele
miro_x Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 uuu jak massa nisko. NIe oglądałem niestety a co się stało ? Robert też nie za wysoko. Zonk z tym paliwem. Pisali że na tym torze raczej się cieżko wyprzedza albo w ogóle. Zobaczymy co jutro będzie się działo.
Gość spedyt Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Wydaje mi sie jak ogladalem te kwalifikacje,ze ten bolid jest niedopracowany.Caly czas mechanicy grzebali w nim! Jakoś już mnie nie dziwią problemy z bolidem to już stał się normą
Yelo Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Jutro prognozy wykluczają opady, popadać mogło jeszcze dzisiaj, ale na szczęście deszcz nie wypaczył wyników kwalifikacji (nie mam nic przeciwko opadom w trakcie wyścigu)[br]Dopisany: 04 Sierpień 2007, 15:32 _________________________________________________P5, mogło być lepiej, ale też można się cieszyć... Gdyby wczoraj nie miał problemów ze skrzynią biegów (znowu...), to mógłby dzisiaj nawet stanąć na podium
tomek25 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Gratuluje Robertowi pojechal ok. :th:
miro_x Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Jeżeli Kubica pojedzie na 1 pit stop, to warto było, jeżeli na 2, to dali ciała... No i pojechali na 3 PS. Troszkę za dużo mając na uwadze specyfikę tego wyścigu. Ale i tak udany wyścig 5 miejsce nie jest najgorsze, na te warunki. Szkoda tylko że go Alonso wyprzedził.
Yelo Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 To wszystko są efekty problemów ze skrzynią biegów podczas kwalifikacji... Dzisiaj Robert był szybszy od Nicka...
miro_x Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 No dokładnie było to widać bo w końcówce wyścigu zmniejszył dość znacznie stratę do czołówki. Ale i tak Ham i Rai dali czadu. ponad 40 sek przewagi to niemało.
Wihajster Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 jestem za!!!Kubica do Mclarenie :th: http://sport.onet.pl/0,1248769,1585468,wiadomosc.html
adadur Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Co jak co Robert ma dośc dobrą sytuację wyjściową. Pozostanie w BMW daje mu możliwośc rozwoju i wywindowania tego teamu na szczyt o ile tak dalej będą rozwijali swoje bolidy. McLaren też ma za sobą potęgę w postacji Mercedesa i spewnością będzie się liczył w najbliżych latach tymbardziej że "niechcący" kopie dokumentów podebrane z Farrari i tak pewnie zostały zrobione i będą wykorzystane w przyszłości.
Yelo Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Z tego, co widzę to w McLarenie jest podobna niezdrowa atmosfera pomiędzy kierowcami, co w BMW, z tą różnicą, że Hamilton jest nie tylko Brytyjczykiem w brytyjskim zespole, ale również członkiem rodziny Rona Dennisa...
letallec Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 ale również członkiem rodziny Rona Dennisa... a jakie sa miedzy nimi koneksje?
schiller Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 ale również członkiem rodziny Rona Dennisa... a jakie sa miedzy nimi koneksje? nie ma zadnych, nie wiem skad to info...
Gość rob Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Kubica w McLarenie miały duże szanse na pudło :th:
tomek25 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Ale na pewno bylby zawsze w cieniu Hamiltona
Wihajster Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Ale na pewno bylby zawsze w cieniu Hamiltona jest lepszy on niego wygrywał z nim juz wielokrotnie w klasie nizej
tomek25 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Tak ale z tego co wiem to szef McLarena R.Dennis z Hamiltonem jakas tam rodzina daleka sa takze wiesz.No i Brytyjczykiem jest .
schiller Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Tak ale z tego co wiem to szef McLarena R.Dennis z Hamiltonem jakas tam rodzina daleka sa takze wiesz.No i Brytyjczykiem jest . jeszcze raz spytam skad wy macie takie info? oni nie sa spokrewnieni. a zreszta czy wy wiecie jak oni wygladaja?
Rekomendowane odpowiedzi