TTom3k Opublikowano 10 Czerwca 2007 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Tak sobie teras mysle ze grupy bardziej zorganizowane tzn. osoby ktore sie dobrze znaja ze spotow czy innych okolicznosci powinny zajmowac domki 4-6 osobowe
Gość zdeniu Opublikowano 10 Czerwca 2007 Opublikowano 10 Czerwca 2007 dla mnie pokój dla dwóch osób z długim łóżkiem
Lukas Opublikowano 10 Czerwca 2007 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Ekipa warszawska juz cos zajela ale ustalimy dokladny podzial na spocie Na zlocie to moze byc zapozno ;/ W jednym pokoju bedzie 5 osob a w drugim 2 - tak to sie moze skonczyc... przeczytaj to co napisalem jeszcze raz bo ja mowie o SPOCIE a nie o ZLOCIE a to roznica
TTom3k Opublikowano 10 Czerwca 2007 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Ekipa warszawska juz cos zajela ale ustalimy dokladny podzial na spocie Na zlocie to moze byc zapozno ;/ W jednym pokoju bedzie 5 osob a w drugim 2 - tak to sie moze skonczyc... przeczytaj to co napisalem jeszcze raz bo ja mowie o SPOCIE a nie o ZLOCIE a to roznica Faktycznie Sorry, przeoczylem
taktuś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Opublikowano 10 Czerwca 2007 ale nawet nie spytałem czy na tym etapie wchodzi w gre zamawianie pokoi? Czy ktoś tego pilnuje? Czy wszyscy zamawiają te nieszczęsne jedynki, a już dawno ich nie ma. Ustalmy może jakies zasady odnośnie dzielenia pokoi, co? a może przy nicku, wśród zdeklarowanych na 1-szej stronie odznaczać kto jakie locum bierze, a wyżej tabela tego co mamy do podzielenia i też nick- czyli zaklepanejeżeli to coś ułatwi, to domki nazywają się tak: KURKA I- 3 osoby-------cena za dobę w KURCE dla 3 osób- 110zł KURKA II- 3 osoby------- w tej KURCE dla 3 osób też 110zł/ doba OPIEńKA- 8 osób (4+4) PIASKOWIEC- 8 osób (4+4) KANIA- 8 osób (4+4)------------ w tych domkach cena jak w tabeli, koszt dostawki też jak w tabeli KOźLARZ- 8osób (4+4) GąSKA- 8 osób (4+4) MODRZAK- 8 osób (4+4) GOłąBEK- 6 osób (4+2)-----------cena za dobę w Gołąbku to 140zł, za 2 dostawki jak w tabeli UWAGA!!! dziś byłem w Kaletce zrobić fotki, mówiłem że na jedynki w hotelu jest już praktycznie skład, dodałem też że np. pary również zamówiły jedynki, na to kierowniczka: jeżeli jedynkę bierze para, to ze względu na rozkładany fotel, który oprócz łóżka stoi w jedynce i jest traktowany jako ewentualna dostawka, to ona musi doliczyć do jedynki 30zł!!!, do fotela oczywiście pościel też jest. nie pomogły zapewnienia, że para będzie spać na łóżku, na sobie nic wcześniej nie wiedziałem o tych rozkładanych fotelach tak więc jeżeli para chce jedynkę to koszt za dobę wyniesie 120zł, przy pojedyńczej osobie- jak w tabeli )))WYNEGOCJOWAłEM za fotel w jedynce 15zł, tak więc drugie miejsce w jedynce 15zł, czyli za dobę 105zł :grin: na fotce wyżej widać jedynkę łazienka w każdym pokoju( hotelowym ) pokój dwójka domek typu 4+4 a tu w domku
Yelo Opublikowano 10 Czerwca 2007 Opublikowano 10 Czerwca 2007 No to jeżeli jeszcze się łapię na jedynkę to tak, jeżeli nie, to jeszcze pozostaje dwójka w budynku lub w Gołąbku
TTom3k Opublikowano 10 Czerwca 2007 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Hmm te domki 3 osobowe sa w cenie 140zl? Ten cennik na stronie nie jest zbyt szczegolowy...
wit.s Opublikowano 10 Czerwca 2007 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Stop, stop, stop. Zaczyna się robić zamieszanie. Proponuję zatem w kwestii przydziału lokum, każdy na razie deklaruje coby mu się marzyło. Finalny podział odbywał się będzie w zależności od możliwości, a pierwszym kryterium będzie kolejność zgłoszeń. W razie wątpliwości - Hugo będzie miał głos ostateczny .Na finalne ustalenia chyba jeszcze za wcześnie (niektórzy mimo deklaracji jeszcze nie wiedzą czy pojadą, poza tym Lukas ma rację regionalne grupy zapewne będą się organizować razem
hornet Opublikowano 10 Czerwca 2007 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Wstępnie 2 osoby ale pokój 1 .. jeszcze nie wiem do końca czy dwie pojadą czy jedna dlatego zapobiegawczo biorę 1
alvaro Opublikowano 10 Czerwca 2007 Opublikowano 10 Czerwca 2007 2 osoby (pokój czy jedno czy dwu osobowy bez różnicy...)
Gość MorgothV8 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 2 osoby, najlepiej jeżeli to mozliwe to pokój dwuosobowy, jak się nie da to pokój 1 osobowy (dla dwojga) - jedno łóżko wystarczy MorgothV8 + Justa
spanky Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 obecni .... (2 osoby) pokoj dla dwoch osob ...
adadur Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 i ja ... dopiszcie 2 ludków oczywiście
DiaBeł Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 a ja sie trochę wyłamie z tekstów w tym temacie . konkretniej chodzi o to ze bym z chęcią pojechał na ten zlot lecz termin jest taki ze moja a4 będzie wtedy za granica beze mnie i teraz pytanie czy ktoś z małopolski będzie taki chętny i by mnie zabrał .
TTom3k Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Prosze wstepnie dla mnie 3 miejsca w hotelu badz domku w zaleznosci od ceny;]
Gość Keżor Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 DiaBeł popytaj w temacie , spoty Krakowskie i GWA napewno ktoś Cie weźmie a swoją drogą to byłbym kontent na dwa miejsca, zmieścimy sie Keżorową w jednoosobowym jak cosik tylko nie mówcie że bede spał na jednym łóżku z nią jej mamie
Keyzer Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Ej jak tak to ja też postaram się wpaść z Ełku i moze jeszcze kogos wyciągnę
micek Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Ja tez wstepnie postaram sie pojawic wkoncu to praktycznie jest rzut beretem od mojej miejscowosci...Pewnie jeszcze kogos ze soba wezme ale nie wiecej niz 1 osobe...
adamooo Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 2 people..double room (ONLY) please.. peace..
Rekomendowane odpowiedzi