poziek Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Jaracie się jakimiś pierdoletami jak dzieci ramki spalone i tyle, były właścicielowi niepotrzebne spale ci dom, ni c**ja mi niepotrzebny
adamooo Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Jaracie się jakimiś pierdoletami jak dzieci ramki spalone i tyle, były właścicielowi niepotrzebne spale ci dom, ni c**ja mi niepotrzebny
Pawlo 2004 Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Jaracie się jakimiś pierdoletami jak dzieci ramki spalone i tyle, były właścicielowi niepotrzebne spale ci dom, ni c**ja mi niepotrzebny :polew: Ty mnie Poziek rozkładasz na łopatki Zeby nie było OT Felgi zdecydowanie lepiej wyglądaja jak są srebrne
letallec Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Jaracie się jakimiś pierdoletami jak dzieci ramki spalone i tyle, były właścicielowi niepotrzebne spale ci dom, ni c**ja mi niepotrzebny Ale porównanie ramki -> dom
bakuś Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Felgi zdecydowanie lepiej wyglądaja jak są srebrne Ja mam znowu odwrotne zdanie. Z tym, że mogły by być w tym wypadku odrobinę większe. Ale białe auto i reszta detali czarne..
RS Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 Musze powiedziec ze Biale tez mi chodzily po glowie...
keżor Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 fajnie Cie widzieć po przerwie wrzuć tą fote z ledami
RS Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 fajnie Cie widzieć po przerwie wrzuć tą fote z ledami ...a co? wykasowales ja juz?
norka Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Tygrys Masz fote z ledami i nie pochwaliles sie? :bicz3: :>
RS Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 Tygrys Masz fote z ledami i nie pochwaliles sie? :bicz3: :> To ta z przymiarki czarnego zderzaka... taka niedorobiona byla ta przymiarka troche,...
keżor Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Wiesz , nie codziennie ktoś pali ramki mojego klubu.Takie rzeczy się pamięta ...widziałem podobne akcje na meczach-tam też się paliło szaliki i flagi... :naughty: :naughty: :kox: :kox: Głuchy zagadnij do Keżora jak się załatwia sprawy powrotu On tez miał epizod z paleniem naszych gadżetów, ale zostało mu wybaczone ej , ja nic nie spaliłem
RS Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 ...dobra, ale koszulke mam jeszcze.... (Malo uzywana :> )
keżor Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 fajnie Cie widzieć po przerwie wrzuć tą fote z ledami ...a co? wykasowales ja juz? nie no mam , ale żeby inny zobaczyli , bo był koks
RS Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 ...nie wiem czy mi ch.uj nie strzelil tej fotki bo mi twardziel spadl na ziemie jakis czas temu i mnostwo fotek poszlo sie ry.pac
piotrcar Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 fajne oooo ale o co chodzi z ta wycieraczka z q5???szukalem w warsztacie i nic nie znalazlem
RS Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 fajne oooo ale o co chodzi z ta wycieraczka z q5???szukalem w warsztacie i nic nie znalazlem Zrobilem na szybko ci temat. Jak taki juz jest to prosze o usuniecie. http://www.a4-klub.pl/smf/warsztat_zrob_to_sam/audi_a4_b7_avant_moze_i_b6_wymiana_tylniej_wycieraczki_na_wycieraczke_z_q-t122629.0.html;new#new
turdzi Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Tygrys a co to masz za podszybie zakrywajace akumulator , bo widze ze ononie do konca pasuje to dego boksu po stronie kierowcy ? Cos musiales przerobic czy pasowalo P&P
RS Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 Tygrys a co to masz za podszybie zakrywajace akumulator , bo widze ze ononie do konca pasuje to dego boksu po stronie kierowcy ? Cos musiales przerobic czy pasowalo P&P I dla ciebie mam temat http://www.a4-klub.pl/smf/warsztat_zrob_to_sam/all_b7_audi_a4_b7_obudowa_na_podszybie_i_jeszcze_2_oslony_w_komorze_silnikowej-t122632.0.html;new#new
Rekomendowane odpowiedzi