olovski Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 siemka tak wiec przedstawiam mojego fure MODEL: Audi A4 Quattro 2001r SILNIK: 1.9TDI 115KM seria obecnie po chipie ok. 140KM - kolektor ssacy AWX z komletem rur cisnieniowych - wkrotce hybryda ARL/AWX i korekta UKLAD DOLOTOWY:seria UKLAD WYDECHOWY: seria ELEKTRONIKA i ELEKTRYKA: SERIA - chip na 140KM Koraszewski Auto Sport - elektryczne szyby x4 - elektryczne lusterka, - domykacz w/w z pilota, - centralny zamek, - klimatronic, - autoalarm, - wspomaganie kierownicy, - komputer pokładowy, pełnu fis - tempomat, - 8 poduszek powietrznych, - ABS, UKLAD NAPĘDOWY: - staly naped na cztery kola TORSEN - skrzynia manualna 6 biegowa - felgi zima 16" - felgi lato 17" ZAWIESZENIE: seria plus amory Bilstein B8 Sprint, sprezyny S4 UKLAD HAMULCOWY:seria tarcze tyl przod ( sa juz jarzma pod 312mm ) BODY-KIT:seria - pakiet ala S-Line - chromowane elementy grill, ramki wokol drzwi - rezany grill ŚRODEK: seria - skorzana tapicerka - skorzane fotele - skórzana kierownica S- Line CAR-AUDIO: SERIA - Radio CD Audi Symphony
olovski Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2010 jak na diesla to fajna :gwizdanie: hehe dzieki
Arturo86r Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Najlepszy kolor wyposazenie Ogólnie wyglada na zadbany egzemplarz. Szerokosci kolego[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2010, 19:43_________________________________________________Pozatym znam warsztat koraszewskiego dobra robote chlopcy robia
aju Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 miłego użytkowania co to za program że na oko moc podajesz
olovski Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2010 miłego użytkowania co to za program że na oko moc podajesz tez bylem zdziwiony ze robione u Koracha a nie potrafil zmierzyc wartosci narazie nie hamuje czekam na turbine pojade na korekte i dopiero wtedy sie okaze
olovski Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2010 profesjonalnością mi to nie pachnie no ma juz taka renome ze moze powoli olewa sprawe jak dzwonilem i pytalem o korekte to stwierdzil ze auto pamieta wie co robil a "korekta kolo 1000zl no ale nie straszmy sie kosztami zobaczymy co Pan chce i jak wyjdzie" wiec podziekuje i pojade do innego
Olaf Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 no no kolejny ładny avancik mody widze juz tu jakies ida wiec przyczepnosci i bezawaryjnosci ;p
olovski Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 no no kolejny ładny avancik mody widze juz tu jakies ida wiec przyczepnosci i bezawaryjnosci ;p dzieki no cosik staram sie porezac delikatnie :> stylistycznie zostaje seria, mechanicznie ma byc maly potworek [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 11:17_________________________________________________ piaskowanie wyszlo cycuś podklad lezy jeszcze lakier i nowe gumki zesta prawie ready :>
Fifiński Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 - dwu-strefowy klimatronic, W be pięć jeszcze nie widziałem, i nadal nie widzę
Dev Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 no no kolejny ładny avancik mody widze juz tu jakies ida wiec przyczepnosci i bezawaryjnosci ;p dzieki no cosik staram sie porezac delikatnie :> stylistycznie zostaje seria, mechanicznie ma byc maly potworek [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 11:17_________________________________________________ piaskowanie wyszlo cycuś podklad lezy jeszcze lakier i nowe gumki zesta prawie ready :> musisz to szybko malowac bo jeszcze szybciej to żelastwo rdzewieje
EnDrIu` Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Szukałem czegoś takiego, niestety nie znalazłem. Mocno Ci zazdroszcze Quattro i wypasu jak mozesz napisz ile placiles, moze byc na PW- jesli podobnie jak ja za mojego AJM to ide sie powiesic BTW moj panel od klimatronica wyglada identyko chociaz jest jednostrefowy...jak sie ustawia u Ciebie dla pasazera i kierowcy oddzielnie?
joker-lukasz Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 ładne autko i wypas ale jak nic prosi się o jakieś większe alu
Iverson Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 w b5 nie było ori 2 strefowego klimatronika nigdy
olovski Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 musisz to szybko malowac bo jeszcze szybciej to żelastwo rdzewieje jarzma juz w podkladzie sam zacisk dzis w pracy przeszedl przez myjke woda z jakims detergentem antykorozyjnym mysja w nim czesci do przekladni i kolum kierowniczych wiec da rade zabezpieczone papierem antykorozyjnym byle do domu dojechalo i odrazu podklad jak mozesz napisz ile placiles, moze byc na PW- jesli podobnie jak ja za mojego AJM to ide sie powiesic 25 kola, taka cena ostateczna dostalem do niego letnie opony 17" moj blad klimatronic juz poprawione opis wkleilem i zmienialem sorki za omylke [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 18:07_________________________________________________ ładne autko i wypas ale jak nic prosi się o jakieś większe alu juz siedza 17" wiec mozliwie to wyglada wiekszych na nasze drogi chyba nie ma sensu
aju Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 wiekszych na nasze drogi chyba nie ma sensu zależy od punktu siedzenia, mi mało 19
olovski Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 wiekszych na nasze drogi chyba nie ma sensu zależy od punktu siedzenia, mi mało 19 dokladnie jak piszesz hehe :>
David Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 jak na b5 to wypas wyposazenie no i jest quattro
Rekomendowane odpowiedzi