filip1001 Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Witam serdecznie. Nie wiem czy dobrze zrobię pokazując wam nowego parcha ale trudno . Audi posiada pełną historię z niemieckiego ASO i pełną niemiecką gwarancję producenta, niestety nie honorowaną w naszym kraju , tak jak mi Pan z Kulczyk Tradex powiedział: Audi niemieckie to nie Audi polskie. :wallbash: Produkcja 03.2007. Rozważałem plusy i minusy silnika 2, 0. Miał to być któryś ze 140 konnych ale trafił się ten no i jest . Już zarejestrowany, opłacony. ( rejestracja auta w Polsce to istny cyrk ale nie o tym miałem pisać) Z wyposażenia: -QUATTRO -silnik BRD 170 PS -Bi-xenon skrętny -fele 235/40/18 - jeżdżąc po Polsce muszę zaciskać szczękę, by mi zęby nie wypadły -system BOSE ( jak dla mnie to zaraz po sportowych fotelach jeden z większych plusów tego auta) -RNS-E -pakiet chrom -pakiet oświetlenie -pakiet schowek -pakiet biznes -kompas -czujnik zmierzchu -czujnik deszczu -S-LINE zewnętrzny -WEBASTO -alcantara -wysuwane podnóżki -elektrycznie składane, podgrzewane lusterka - wykończenie drewnem (namiastka AUDI A8) -zmieniarka CD -podgrzewane stołki -2x podłokietnik -uchwyt na napoje w tylnym podłokietniku -zawiecha S-LINE -coming/leaving home -tempomat -ori przyciemniane szyby -parktronic tył -rolety w tylnych drzwiach -światła do jazdy dziennej -multifunkcyjna kiera .............. i jeszcze pewnie jakieś inne, ale na szybkiego tylko to pamiętam. Ogólnie to z autem mam pewien problem, bo nie umiem niektórych rzeczy jeszcze obsłużyć. Za wsparcie duchowe i pomoc w podjęciu decyzji o zakupie jestem wdzięczny koledze turdzi . Poniżej foty. Miłego oglądania i komentowania. Tylko powstrzymajcie się od komentarzy nt. drewna - nie jest takie złe. Nastąpił pierwszy mod: ramki klubowe Uploaded with ImageShack.us
slaweq Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Witam serdecznie. Nie wiem czy dobrze zrobię pokazując wam nowego parcha ale trudno . No to pokaz go, tzn. fotki jakies :decayed:
David Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 wyposazenie masz 1 klasa chyba wiesz jaki bedzie Twoj pierwszy mod chyba ze jestes lesniczym
OLO_GDA Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 ładna sztuka. ale ja pioerwsze co bym kupil to to: http://www.allegro.pl/item1056006838.html bo te drewienko to troche :gwizdanie: :gwizdanie:
Piechol Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 piękne auto z jednym "ale" chyba wiesz jaki bedzie Twoj pierwszy mod chyba ze jestes lesniczym
.Szczepan. Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Witam kolege z okolic Fajna landara. Wypasik powala z nóg To se w czwartek ją pomacam na żywo Oby słuzyła bezawaryjnie :gwizdanie:
reniek Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Ładna sztuka. Dobrze doposażona. Pierwsze co to prosi się o wirusik. Nad listwami też można się zastanowić. OLO_GDA ma dobry gust w tej kwestii Pasują jeszcze w karbonie lub szczotkowane aluminium.
michalchelm Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Drewno do pieca chromik na miejsce i autko
turdzi Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 No w koncu bo auto konkret a wyposazenie to juz wogole przywraca o bol glowy Teraz wiesz gdzie sie masz pierwsze udac ( na Mineralna )
PABLO Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 2.0 BRD Quattro - to jest to :kox: Furacz konkretny zrób pierwsze to co koledzy wyżej napisali czyli pakiet drewna sprzedaj komuś kto ma A8
zieluch Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Fura kox :> Ale drewn jedynie nadaje się na opał Fakt złe nie jest jest tragiczne
miron78 Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 no no - śliczniutka - wypasik konkretny trzeba przyznać
jedrekx Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 gratuluję zakupu! piękne auto z pięknymi felgami to drewno... no cóż... bezawaryjnej jazdy życzę! a na PW pisałeś mi o 1.9 ;P
czarny Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 świetny naprawde!!!!!!!!!!!!1 gratulacje;] hmm a drewno wymienisz;]
filip1001 Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Opublikowano 29 Maja 2010 no no - śliczniutka - wypasik konkretny trzeba przyznać Prawie taka jak Twoja Pierwsza rzecz przy tym aucie to najprawdopodobniej będzie wizyta na mineralnej w stolicy. Mam nadzieję, że auto nabierze wigoru. [br]Dopisany: 29 Maj 2010, 22:42_________________________________________________ na PW pisałeś mi o 1.9 ;P W ostatniej chwili nadarzyła się okazja , faktycznie miała być 1,9.
Trezor Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Co do drewna to się powstrzymam... Ale auto bardzo ładne, a wypasik... rewelacja. Oby służyło.
T-żółw Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 takiego regału jeszcze w A4 nie widziałem ale za to wyposażenie i napęd konkret
letallec Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Konkretny wypas, ale Websto chyba nie ori?
Rekomendowane odpowiedzi