Knob Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Mundial 2014 - grupa H Tabela Grupy H el. MŚ 2014 Lp. Drużyna M Z R P BZ - BS Pkt. 1 Anglia - - - - -:- - 2 Czarnogóra - - - - -:- - 3 Ukraina - - - - -:- - 4 Polska - - - - -:- - 5 Mołdawia - - - - -:- - 6 San Marino - - - - -:- - Pierwszy mecz 07.09.2012 Może wyjdą z grupy...
Gość -makaveli- Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Mundial 2014 - grupa HTabela Grupy H el. MŚ 2014 Lp. Drużyna M Z R P BZ - BS Pkt. 1 Anglia - - - - -:- - 2 Czarnogóra - - - - -:- - 3 Ukraina - - - - -:- - 4 Polska - - - - -:- - 5 Mołdawia - - - - -:- - 6 San Marino - - - - -:- - Pierwszy mecz 07.09.2012 Może wyjdą z grupy... zakończy się tak:1.Anglia 2.Ukraina 3.Polska i po ptakach ...................
rav Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 szkoda tylko że polska odpada ,ale by dziś było święto jak by wygrali.naród pijany i tyle. Polska to taki naród że nawet jak przegraliśmy to wszyscy będą pijani , na zdrowiea:drunk: Nie ma co płakać za 4 lata znów będzie okazja ... przegrać i napić się
RS Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 ... i w piz*u- wylondowal- i caly misterny plan tez w piz*u! ---------- Post dopisany at 00:46 ---------- Poprzedni post napisany at 00:40 ---------- w sumie to nawet dobrze ze nie wyszli z grupy, bo pomyslcie jakby szli dalej- co to by byla za narodowa libacja, a tak chlejemy od lat tylko w rozgrywkach grupowych...
rav Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Witam Szansa może i była ale nie było co się łudzić. Wszyscy nasi rywale byli klasyfikowani w FIFA w pierwszej 20-stce a Polska jest na miejscu 67 !!! Wyprzedzają nas : Albania Malta Estonia Luksemburg Armenia Wyspy Owcze Andora San Marino Tak więc cieszmy się że jesteśmy organizatorami bo wcale by Polski nie było w EURO 2012 !!!!!!!!!!
Góral.tz Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 napijmy się za to... cały czas pijemy masakra kto te butelki wyniesie
domjenick Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 ... ---------- Post dopisany at 00:21 ---------- Poprzedni post napisany at 00:20 ---------- rano się zobaczy...
Góral.tz Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 ...---------- Post dopisany at 00:21 ---------- Poprzedni post napisany at 00:20 ---------- rano się zobaczy... pewnie Karolina najwspanialsza kobieta na świecie :decayed:
domjenick Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 ...a kto będzie pamiętał Jej imię.., żeby to było pierwszy raz...
julo23 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Od kiedy nas San Marino wyprzedza czy Luxemburgi czy Adndory? Jesteśmy na 62. a nie 67.
Góral.tz Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 ...a kto będzie pamiętał Jej imię.., żeby to było pierwszy raz... średnio raz w tygodniu wszyscy pamiętają to imię heheehehehheheheheheh
?uki1984 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Ja i tak uważam że chłopaki zasługują na brawa i podziękowania:oklasky: A wkurza mnie, że jak grają dobrze to każdy chodzi dumny jak paf, a jak im nie pójdzie to lecą wyzwiska:facepalm: Jak czytam takie komentarze lub słysze to robi mi sie nie dobrze:sick3: Grali dobrze tylko troche sie podłamali po golu czechów i też byli pod dużą presją. POLACY DZIĘKUJEMY:hi:
Skyliner89 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Za cztery lata się uda , a tak na poważnie to zabrakło woli walki, wiary w osiągnięcie dobrego rezultatu czyli wygrania meczu z Czechami, ambicji... W Pierwszej połowie bardzo dobrze grali, tylko zabrakło skuteczności, szczęścia... II połowa już była fatalna... Uszło z nich powietrze, niedokładne podania, siedli kondycyjnie... Dlaczego tak jest... . Widać, że po straconej bramce w 72 min chłopaki się podłamali..., ale tak nie powinno być..., tylko walka do końca, brak podań do Lewandowskiego, nie miał kto mu grać. Jednym napastnikiem nie wygramy meczu... Tyle się kur czekało na to EURO 2012 -> 5 lat i w ciągu tygodnia wszystko poszło w piz*u... Najlepszy mecz Polaków -> mecz z Rosją.
OKO Opublikowano 17 Czerwca 2012 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Jarko nie udało się nam zderzyć ale kontakt 1 klasa, my wylądowalismy w Fun Campie Wziąłem stary tel i nic nie słyszałem :polew: Akjam miejsce 245 i jak kibicowaleś? porazka:doh: ---------- Post dopisany at 03:38 ---------- Poprzedni post napisany at 03:32 ---------- Ja i tak uważam że chłopaki zasługują na brawa i podziękowania:oklasky:A wkurza mnie, że jak grają dobrze to każdy chodzi dumny jak paf, a jak im nie pójdzie to lecą wyzwiska:facepalm: Jak czytam takie komentarze lub słysze to robi mi sie nie dobrze:sick3: Grali dobrze tylko troche sie podłamali po golu czechów i też byli pod dużą presją. POLACY DZIĘKUJEMY:hi: jakie były sukcesy polskiej piłki nożnej po 84 roku za które dziękujesz???? to jest piłka nożna i jest tylko jeden zwycięzca a przegrany jedzie do domu.
jarko Opublikowano 17 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2012 Przegrać najważniejszy mecz w karierze ( no chyba że któryś z nich w finale LM zagra, w co bardzo wątpię ) - FRAJERSTWO... Doping Januszy ? W pierwszej połowie do snu mi śpiewali gromkie "gramy u siebie" - poczułem się wówczas jak na prawdziwym kadry wyjeździe. W końcu Wrocław to Śląsk, wolne państwo... ŻENADA...
Rekomendowane odpowiedzi