Kamyk Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 to co oglądamy ? Arsenal czy Atletico? Legia i nasz futbol.....Technika i polot
akjam Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Teraz dopiero włączyłem i wygrywają? Sagan widze do zmiany chyba się szykuje... Kamyk oglądasz od początku? High Level? Polot i technika...
stanley Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Legii dopisało szczęście... ale to dobrze Pierwsza połówka raczej dla L, druga to już chaotyczne ataki turasów
Biszczan Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 W pierwszej połowie nieźle grali. W drugiej opadli z sił, a Berg zamiast wcześnie dokonać zmian to zwlekał do doliczonego czasu gry :/. Najważniejsze, że zrewanżowali się Turasom za ubiegły rok !
akjam Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Legii dopisało szczęście... ale to dobrze Pierwsza połówka raczej dla L, druga to już chaotyczne ataki turasów DObrze, że z nich nic nie wpadło bo okazje mieli... W pierwszej połowie nieźle grali. W drugiej opadli z sił, a Berg zamiast wcześnie dokonać zmian to zwlekał do doliczonego czasu gry :/. Najważniejsze, że zrewanżowali się Turasom za ubiegły rok ! Dokładnie! Zmiany wcześniej powinny być to i by bez czerwa się może obyło.
Skyliner89 Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Wisła Kraków... .Ciekaw jestem co pokaże Juventus z Romą
Biszczan Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 Wisła Kraków... . Ciekaw jestem co pokaże Juventus z Romą Jaga w formie ... Nie widzę innej możliwości niż zwycięstwo Juve u siebie ! Dziś Valencia - Atletico, Górnik - Ruch ! Mega szpile dopiero jutro
stanley Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 Wisła Kraków... . Ciekaw jestem co pokaże Juventus z Romą Jaga w formie ... Nie widzę innej możliwości niż zwycięstwo Juve u siebie ! Dziś Valencia - Atletico, Górnik - Ruch ! Mega szpile dopiero jutro a raczej Ruch Górnik Ja już bilet kupiłem 3 tyg temu żeby czasem nie brakło sektor gości już przygotowany
Biszczan Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 Valencia leje sratletiko :-) już 3:0 a mamy 20 min :-)
stanley Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) brak mi słów Edytowane 4 Października 2014 przez stanley
Wihajster Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 brak mi słów źle obstawiłeś??
Matek Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 Derby dla Gornika Sent from my LG-P700 using Tapatalk
stanley Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 brak mi słów źle obstawiłeś?? poziom tego widowiska to dno
Biszczan Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 Ciężko oglądało się ten szpil. NIe wiem czy ktoś z Was koledzy oglądał Jaga - Podbeskidzie w poniedziałek, ale to był mecz na bardzo wysokim poziomie: dużo sytuacji, ładne gole i na końcu asysta Zajaca he he - w sumie to więcej się działo niż w meczu Chelsea - Arsenal. Juve - Roma 3:2 (2:2) - Pierwsza połowa niesamowita - sędzia szalał na boisku. Rudi Garcia wylądował na trybunach Faulu na Pogbie przy rzucie karnym numer 3 nie było, ale to już nie mój problem tylko sędziego W drugiej połowie Morata niepotrzebnie wdał się w przepychanki z Manolasem Szkoda, że wyleciał bo zrobił więcej w 5 minut niż Llorente zanim zszedł. Bramka Leo https://www.youtube.com/watch?v=hvzySFzGWUQ
Skyliner89 Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 Ciężko oglądało się ten szpil. NIe wiem czy ktoś z Was koledzy oglądał Jaga - Podbeskidzie w poniedziałek, ale to był mecz na bardzo wysokim poziomie: dużo sytuacji, ładne gole i na końcu asysta Zajaca he he - w sumie to więcej się działo niż w meczu Chelsea - Arsenal. Juve - Roma 3:2 (2:2) - Pierwsza połowa niesamowita - sędzia szalał na boisku. Rudi Garcia wylądował na trybunach Faulu na Pogbie przy rzucie karnym numer 3 nie było, ale to już nie mój problem tylko sędziego W drugiej połowie Morata niepotrzebnie wdał się w przepychanki z Manolasem Szkoda, że wyleciał bo zrobił więcej w 5 minut niż Llorente zanim zszedł. Bramka Leo https://www.youtube.com/watch?v=hvzySFzGWUQ Bardzo dobry mecz. Praktycznie cały mecz coś się działo Panowie jaki obstawiacie wynik jutrzejszego meczu El. ME 2016 Polska vs Niemcy? Ja 2:1 dla Naszych Orłów
Dev Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 Będę się cieszył jak bedzie remis.
shakal Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Parę razy reprezentacja pokazała, że z silnym przeciwnikiem grali może nie na wyrównanym poziomie, ale dużo nie odstawali, więc może i dzisiaj zaprezentują się z tej lepszej strony
wypsiu Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Ja myślę optymistycznie i myślę że dzisiaj nasza reprezentacja zagra wyrównany mecz i postawi helmutom wysoko poprzeczkę ....
griga-st Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Narazie niech zaczną stawiać poprzeczkę Czechom czy Chorwacji.
Rekomendowane odpowiedzi