mariuszby Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 Panowie tylko nie wyjcie na mnie mam pytanie czemu nikt nie używa Shella? Coś z nim nie tak? Sony Xperia E dual Tapatalk 4 Olej jest zapewne wporządku , problem w tym ,że nikt go nie sprzedaje na forum. Handlarze chwalą tylko to co sprzedają.
skrab Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 Panowie tylko nie wyjcie na mnie mam pytanie czemu nikt nie używa Shella? Coś z nim nie tak? Sony Xperia E dual Tapatalk 4 Ja używam Shella i spisuje się świetnie ,lepiej niż np.Motul
POWER-KRIS Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 Ja tez od paru lat na Shellu ale lepiej zapytać może cos przespałem. Sony Xperia E dual Tapatalk 4
endriuu Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 Panowie - po co sprzedawac cos co jest w kazdym hipermarkecie, a reklama shella na kazdym kanale w tv. Sprzedawcy forumowi wychodza raczej z zalozenia, ze uzytkownicy specjalistycznego forum A4-Klub sa bardziej swiadomi i potrzebuja czegos wiecej niz reszta spoleczenstwa. Wysłane z prodiża
skrab Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 Panowie - po co sprzedawac cos co jest w kazdym hipermarkecie, a reklama shella na kazdym kanale w tv. Sprzedawcy forumowi wychodza raczej z zalozenia, ze uzytkownicy specjalistycznego forum A4-Klub sa bardziej swiadomi i potrzebuja czegos wiecej niz reszta spoleczenstwa. Wysłane z prodiża Teraz to żeś do....ł do pieca ostro; myślisz że Ty jesteś mądry ,a ktoś głupi ? ha ha ha !!!!!!!!!! Odpuść sobie z tymi reklamami Nic chyba nie jest na forum przereklamowane jak Motul ....
POWER-KRIS Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 Ok czyli motul doda mi skrzydeł i ze 20koni jak dobre naklejki. To ja przy Shellu zostane bo mi raczej przyczepność do gleby potrzebna. ;-) Sony Xperia E dual Tapatalk 4
jihaad Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 Panowie - po co sprzedawac cos co jest w kazdym hipermarkecie, a reklama shella na kazdym kanale w tv. Sprzedawcy forumowi wychodza raczej z zalozenia, ze uzytkownicy specjalistycznego forum A4-Klub sa bardziej swiadomi i potrzebuja czegos wiecej niz reszta spoleczenstwa. Wysłane z prodiża Teraz to żeś do....ł do pieca ostro; myślisz że Ty jesteś mądry ,a ktoś głupi ? ha ha ha !!!!!!!!!! Odpuść sobie z tymi reklamami Nic chyba nie jest na forum przereklamowane jak Motul .... Niby masz swój rozum, to lej co tam uwazasz i tyle. Każdy sam podejmuje decyzje, po co takie głupie teksty? Jeśli jeździłes kiedys na Motulu, to zwyczajnie podziel się opinią, jak nie jeździłeś, to w temacie tej marki zamilknij. I to wszystko. Po co to szczekanie?
skrab Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 Zaczekaj jeszcze ,jak się Endriuu obudzi to może ci doda z 20 koni więcej..
skrab Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 Panowie - po co sprzedawac cos co jest w kazdym hipermarkecie, a reklama shella na kazdym kanale w tv. Sprzedawcy forumowi wychodza raczej z zalozenia, ze uzytkownicy specjalistycznego forum A4-Klub sa bardziej swiadomi i potrzebuja czegos wiecej niz reszta spoleczenstwa. Wysłane z prodiża Teraz to żeś do....ł do pieca ostro; myślisz że Ty jesteś mądry ,a ktoś głupi ? ha ha ha !!!!!!!!!! Odpuść sobie z tymi reklamami Nic chyba nie jest na forum przereklamowane jak Motul .... Niby masz swój rozum, to lej co tam uwazasz i tyle. Każdy sam podejmuje decyzje, po co takie głupie teksty? Jeśli jeździłes kiedys na Motulu, to zwyczajnie podziel się opinią, jak nie jeździłeś, to w temacie tej marki zamilknij. I to wszystko. Po co to szczekanie? Jeździłem na Motulu i żadnej ,ale to żadnej różnicy nie zaobserwowałem...A tak na marginesie ja żadnego oleju nie reklamuje. ---------- Post dopisany at 22:24 ---------- Poprzedni post napisany at 22:22 ---------- a na czym jezdzi bmw ? Dedykowanym Castrolu
Dev Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: "...dedykowanym..." ubawiłem sie na koniec dnia
jihaad Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 a na czym jezdzi bmw ? Tu nie chodzi o to na czym jeździ, tylko o to, że kolega po prostu jest "jest przeciw". Inna sprawa, o czym już kiedys pisałem, że NACHALNA reklama niejakiego cabanmata robi Motulowi więcej krzywdy, niźli daje korzyści.
skrab Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 Dobra ja odpadam z tej pogawędki ,bo to nie ma sensu Dev , przeraża mnie twój poziom inteligencji
POWER-KRIS Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 Kiedyś trzeba będzie młodym prawdę powiedzieć kto od kogo bierze bazy olejowe i kto ma swoją rafinerie a kto nie to im się zupełnie upodobania zmienia. A na razie oby nie z beczki ;-) Sony Xperia E dual Tapatalk 4
Dev Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 Skrab, Mnie "twój" powala, węsząc wszędzie spisek forumowych handlarzy.
skrab Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 "Boże widzisz i nie grzmisz''. Lepiej zakończmy tą denną dyskusje. Dziękuje, dobranoc.
cabanmat Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 Widzę że patologia wdarła się na forum i opanowuje wątek po wątku Panowie tak psioczycie na dobrego i sprawdzonego Motula a Shella zachwalacie... Niedługo wyjdzie, że Castrol rozdaje tu karty i Audi nie myliło się rekomendując tylko ten olej do swoich limuzyn Na dobranoc nasz olejowy guru
PRZEMEKC Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 Dużo się naczytałem nt. olejów... Mój wybór musi paść na jeden z dwóch (tak wydedukowałem) z forum.1. Motul Synergie 10W40 2. Valvoline MaxLife Diesel 10W40 Mam A4 B6 1.9 TDI 130KM i 225tys. przebiegu. Poprzedni właściciel jeździł na Castrolu jakimś 10W40. Z racji pompowtrysków lepiej zostać przy 10W40, czy polecacie zmianę w tył na 5W? Jeśli nie, to który z powyższych będzie lepszy dla tego silnika? zalej 5w 40 co tam wolisz valvoline durablend, motul specific , total ineo mc3 ,LM toptec 4100 aktualnie sam mam to zalane, lub cos innego , norma 50501 ,ale nie 10w40 swoja droga ciekawi mnie jak to wydedukowałes,co Toba kieruje ---------- Post dopisany at 23:23 ---------- Poprzedni post napisany at 23:21 ---------- Kiedyś trzeba będzie młodym prawdę powiedzieć kto od kogo bierze bazy olejowe i kto ma swoją rafinerie a kto nie to im się zupełnie upodobania zmienia. A na razie oby nie z beczki ;-) Sony Xperia E dual Tapatalk 4 po co kiedys odrazu walic z mostu nawet dzis,
pastaldo Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 Widzę że patologia wdarła się na forum i opanowuje wątek po wątku Panowie tak psioczycie na dobrego i sprawdzonego Motula a Shella zachwalacie... Niedługo wyjdzie, że Castrol rozdaje tu karty i Audi nie myliło się rekomendując tylko ten olej do swoich limuzyn Na dobranoc nasz olejowy guru http://obrazki.elektroda.pl/2083979800_1375132784.jpg A Ty znowu swoje i żal że ktoś coś powiedział o Motulu nie tak jak byś tego chciał czyli ohhh o ahhh:facepalm: A ten na foto to Twój chłopak? Chwalisz sie jego sweet fociami co kawałek:doh:
Rekomendowane odpowiedzi