krolu Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Dzisiaj to nie wiem to po ch***j się wpierdalasz a ty po po ch*j spamujesz po ten sam co Ty się wpierdalasz ja próbuje pomoc :gwizdanie: :gwizdanie: ja utrudnić norma nikt nie mówił, że będzie łatwo.......... życie jest trudne....... spadamy na kato bo Czester nas skarci :sick3: jak to gadają gorole: Zajebe ci dawaj na Chorzów :kox: no i prawidłowo jazda z k**wami :kox: :kox: :kox: ale hamuj bajere, bo przeginasz trochę...
diman Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Na Borowej Wsi srebne B7 z ramkami w niedziele ? to Diman chyba :gwizdanie: to nie ja
stanley Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Dawid - na Ćmoku, trzepało nim na mysłowickich dziurach jak starą rurą
Kędzior Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Srebrne b5 avant 1.8T chyba Q rejestracja SK ale niewiem kto to
Mario22 Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 diman widziany w Bojkowie... :gwizdanie:
diman Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 diman widziany w Bojkowie... :gwizdanie: a i wzajemnie tez cie zauwazylem oczywiscie lansiarska pozycja i kobitka w srodku mrugnąłem awaryjkami
Mario22 Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 diman widziany w Bojkowie... :gwizdanie: a i wzajemnie tez cie zauwazylem oczywiscie lansiarska pozycja i kobitka w srodku mrugnąłem awaryjkami Nie zapominaj o tym ze autko jak zawsze umyte a fele świecące sie w słońcu... :polew: żałowałem że akurat miałemm antene z cb w bagazniku...
Gracjan Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Czarne B7 Avant z ramkami w Gliwicach a dokładniej w Sośnicy niedaleko giełdy.
Miszka82 Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 w sobotę niejaki Snajper Srebrnym B6 SK na ramkach z nickiem - już któryś raz widzę tego Stefana, a na spocie ni h*ja - widziany na Bogucicach ok 15 Dziś granatowe B6 SK.... w avancie na cmentarzu na Bogucicach ok 14
stanley Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 wczoraj o 18:15 marecki -> rondo na Kosztowach
decks88 Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 czarne b5 na parkingu z tenneco w rybniku, ktory tam pracuje?
diman Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 dzisiaj bish-kopt na torunskiej w gliwicach okolo 14.00 wyprzedzal jak szalony odrazu widac ze chipa zrobil :gwizdanie:
stanley Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 dzisiaj bish-kopt na torunskiej w gliwicach okolo 14.00 wyprzedzal jak szalony odrazu widac ze chipa zrobil :gwizdanie:
diman Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 dzisiaj bish-kopt na torunskiej w gliwicach okolo 14.00 wyprzedzal jak szalony odrazu widac ze chipa zrobil :gwizdanie: a ty kolego co sie tak smiejesz tak bylo
bish - kopt Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 dzisiaj bish-kopt na torunskiej w gliwicach okolo 14.00 wyprzedzal jak szalony odrazu widac ze chipa zrobil :gwizdanie: podaj swoją lokalizacje bo w pewnym momencie juz mi sie wszystko rozmazuje i cie nie widziałem
krolu Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Czarne b6 - pełny zewnętrzny s-line Avusy chyba z 18' rejestracja SPI... :kox: wymusiłem przed nim pierwszeństwo niebieskim Vito w Bytomiu na pogodzie - kto to taki :gwizdanie:
Gracjan Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Niebieskie B7 avant przy veufercie na 3 Stawach a potem na autobanie w stronę Gliwitz, blachy SL
Kędzior Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Niebieskie B7 avant przy veufercie na 3 Stawach a potem na autobanie w stronę Gliwitz, blachy SL to pewnie Max
keżor Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Niebieskie B7 avant przy veufercie na 3 Stawach a potem na autobanie w stronę Gliwitz, blachy SL to pewnie Max ta yhymm
stanley Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Niebieskie B7 avant przy veufercie na 3 Stawach a potem na autobanie w stronę Gliwitz, blachy SL to pewnie Max pffff... feu vert, to max nie jeździ do ASO ?
Rekomendowane odpowiedzi