Bulik Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 Krisu na średnicówce się napinał :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: wczoraj z nim gadałem i słyszałem coś innego (sie napinał) :polew: :polew: :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 Dzisiaj około 17.30 stała pod Leroy Merlin czarna B6 avant z czarnym znaczkiem z przodu i z ramkami klubowymi
Sysiek Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Dzisiaj w Katowicach bodajze na Mikolowskiej chyba granatowa b5 (bardzo brudna ) sedan z nalepka na tylnej klapie numery SPI XXXX
Gracjan Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Na Borowej Wsi srebne B7 z ramkami
krolu Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Na Borowej Wsi srebne B7 z ramkami w niedziele ? to Diman chyba :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Dzisiaj to nie wiem to po c**j się wpierdalasz
krolu Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Dzisiaj to nie wiem to po ch***j się wpierdalasz a ty po po ch*j spamujesz
Miszka82 Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Dzisiaj to nie wiem to po ch***j się wpierdalasz a ty po po ch*j spamujesz po ten sam co Ty się wpierdalasz
krolu Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Dzisiaj to nie wiem to po ch***j się wpierdalasz a ty po po ch*j spamujesz po ten sam co Ty się wpierdalasz ja próbuje pomoc :gwizdanie: :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Dzisiaj to nie wiem to po ch***j się wpierdalasz a ty po po ch*j spamujesz po ten sam co Ty się wpierdalasz ja próbuje pomoc :gwizdanie: :gwizdanie: ja utrudnić
krolu Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Dzisiaj to nie wiem to po ch***j się wpierdalasz a ty po po ch*j spamujesz po ten sam co Ty się wpierdalasz ja próbuje pomoc :gwizdanie: :gwizdanie: ja utrudnić norma
Miszka82 Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Dzisiaj to nie wiem to po ch***j się wpierdalasz a ty po po ch*j spamujesz po ten sam co Ty się wpierdalasz ja próbuje pomoc :gwizdanie: :gwizdanie: ja utrudnić norma nikt nie mówił, że będzie łatwo.......... życie jest trudne....... spadamy na kato bo Czester nas skarci
krolu Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Dzisiaj to nie wiem to po ch***j się wpierdalasz a ty po po ch*j spamujesz po ten sam co Ty się wpierdalasz ja próbuje pomoc :gwizdanie: :gwizdanie: ja utrudnić norma nikt nie mówił, że będzie łatwo.......... życie jest trudne....... spadamy na kato bo Czester nas skarci :sick3:
Miszka82 Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Dzisiaj to nie wiem to po ch***j się wpierdalasz a ty po po ch*j spamujesz po ten sam co Ty się wpierdalasz ja próbuje pomoc :gwizdanie: :gwizdanie: ja utrudnić norma nikt nie mówił, że będzie łatwo.......... życie jest trudne....... spadamy na kato bo Czester nas skarci :sick3: jak to gadają gorole: Zajebe ci
krolu Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Dzisiaj to nie wiem to po ch***j się wpierdalasz a ty po po ch*j spamujesz po ten sam co Ty się wpierdalasz ja próbuje pomoc :gwizdanie: :gwizdanie: ja utrudnić norma nikt nie mówił, że będzie łatwo.......... życie jest trudne....... spadamy na kato bo Czester nas skarci :sick3: jak to gadają gorole: Zajebe ci dawaj na Chorzów :kox:
keżor Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Dzisiaj to nie wiem to po ch***j się wpierdalasz a ty po po ch*j spamujesz po ten sam co Ty się wpierdalasz ja próbuje pomoc :gwizdanie: :gwizdanie: ja utrudnić norma nikt nie mówił, że będzie łatwo.......... życie jest trudne....... spadamy na kato bo Czester nas skarci :sick3: jak to gadają gorole: Zajebe ci dawaj na Chorzów :kox:
Miszka82 Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Dzisiaj to nie wiem to po ch***j się wpierdalasz a ty po po ch*j spamujesz po ten sam co Ty się wpierdalasz ja próbuje pomoc :gwizdanie: :gwizdanie: ja utrudnić norma nikt nie mówił, że będzie łatwo.......... życie jest trudne....... spadamy na kato bo Czester nas skarci :sick3: jak to gadają gorole: Zajebe ci dawaj na Chorzów :kox: no i prawidłowo jazda z k**wami :kox: :kox: :kox:
Rekomendowane odpowiedzi