adamooo Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 serię + chip trzyma :gwizdanie: a na wiosnę po k04 będzie rzeźnia
designer Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2010 A miala byc 100% seria No tak, ale wiesz u Sida na forum wszyscy idą w min 500PS to nie chcę być gorszy :gwizdanie: Z zewnątrz napewno pozostanie seria, ostatni mod jak planuję to K04 z RS6. Nie chcę na maxa modzić i mieć auta, które więcej będzie stało w warsztacie bo coś się zj$%ie. Jeżdzę nim na codzień i musi być sprawne, także jak po K04 uda się zbliżyć do 500PS to będzie gitara i na tym finisz
Buba Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 juz to widze jak bedzie koniec :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 A miala byc 100% seria No tak, ale wiesz u Sida na forum wszyscy idą w min 500PS to nie chcę być gorszy :gwizdanie: Z zewnątrz napewno pozostanie seria, ostatni mod jak planuję to K04 z RS6. Nie chcę na maxa modzić i mieć auta, które więcej będzie stało w warsztacie bo coś się zj$%ie. Jeżdzę nim na codzień i musi być sprawne, także jak po K04 uda się zbliżyć do 500PS to będzie gitara i na tym finisz na 500PS to juz trzeba troche porezac. ten poluzniony wydech co teraz masz wystarczy?
designer Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2010 A miala byc 100% seria No tak, ale wiesz u Sida na forum wszyscy idą w min 500PS to nie chcę być gorszy :gwizdanie: Z zewnątrz napewno pozostanie seria, ostatni mod jak planuję to K04 z RS6. Nie chcę na maxa modzić i mieć auta, które więcej będzie stało w warsztacie bo coś się zj$%ie. Jeżdzę nim na codzień i musi być sprawne, także jak po K04 uda się zbliżyć do 500PS to będzie gitara i na tym finisz na 500PS to juz trzeba troche porezac. ten poluzniony wydech co teraz masz wystarczy? Nie musi być równo 500PS, może być około Jak teraz mam już zdrową motorownię to po spręzarkach i strojeniu wg Adama powinniśmy się zbliżyć. Pożyjemy zobaczymy
adamooo Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 a Twoja stara fura otrzyma niedługo nowy gadżet ---> gaz :gwizdanie: ;(
designer Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2010 a Twoja stara fura otrzyma niedługo nowy gadżet ---> gaz :gwizdanie: ;( No co ty A jak wogóle się ma? Jest na forum? Jakieś dalsze mody ( oprócz LPG of course )?
Flyer Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 a Twoja stara fura otrzyma niedługo nowy gadżet ---> gaz :gwizdanie: ;( ...i bardzo dobrze, taniej bedzie
adamooo Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 a Twoja stara fura otrzyma niedługo nowy gadżet ---> gaz :gwizdanie: ;( No co ty A jak wogóle się ma? Jest na forum? Jakieś dalsze mody ( oprócz LPG of course )? nic nie robił..na forum nic nie pisze jeździ i jest zadowolony ale mówi że dużo pali..miał wkładać rns-a ale za dużo kosztuje :gwizdanie:
soolek Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 juz to widze jak bedzie koniec :gwizdanie: Niedługo mu się skończy ... zabawa. Chyba, że Żona ...
designer Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2010 juz to widze jak bedzie koniec :gwizdanie: Niedługo mu się skończy ... zabawa. Chyba, że Żona ... Ty mi żony w to nie mieszaj
soolek Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 juz to widze jak bedzie koniec :gwizdanie: Niedługo mu się skończy ... zabawa. Chyba, że Żona ... Ty mi żony w to nie mieszaj
plastuch Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Fajna sprawa dupowóz z mocą w okolicach 500ps Już to pisałem ale jeszcze raz nie zaszkodzi naprawde piękny egzemplarz
designer Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 Mikołaj co prawda przyszedł 3 dni po terminie, ale.... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Buba Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 wreszcie doszla, czytalem same superlatywy o tym sprzegle [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 13:50_________________________________________________ja poczekam az dolar bedzie po 1.90zl
kajzera Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 a Twoja stara fura otrzyma niedługo nowy gadżet ---> gaz :gwizdanie: ;( No co ty A jak wogóle się ma? Jest na forum? Jakieś dalsze mody ( oprócz LPG of course )? Ma sie bardzo dobrze. Jeszcze jej nie ma tutaj,ale .... elpidzi już siedzi .Teraz jest poszukiwana tylna lotka oczywiści ori a co dalej czas pokaże .... pomalutku pomalutku sorry za OT Już to mówiłem i muszę to napisać jeszcze raz ReSik jest KOX
miron78 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 prześliczny RS na foto wygląda jak by miał z pół roku gratki takiej sztuki
Rekomendowane odpowiedzi